Pages

Ads 468x60px

30 September 2010

PERNAH TENGOK TAK AIS KRIM PUTAR???

Aritukan nadia pegi umah kenduri umah my tok cik nadia
anak dia kawin my along huhuhuhuhuh
tapi nadia xnak cita pasal dia nya wedding
yang tertarik kat ctu nadia benda yang nadia xpenah tengok
AIS KRIM PUTAR?????
PENAH KE KAMU-KAMU TENGOK EK

meh tengok kat cini kalau boleh nadia nak tahu dari mana datangnya
aiskrim putar ni..n apa nama sebenarnya
so kalau ada sapa boleh tolong gtaw tolong ek

ni gamba ais krim tu tapi nye ehsan google
nadia xsempat snap kat kenduri artu sebb ramai
sanagt bebudak kerumun kat citu ^__^






ok semua nadia dah tahu pasal ais krim ni upanya ais krim goyang
TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG BAGI INFO KAT NADIA
KALAU KAMU-KAMU NAK TAHU DENGAN BERMODALKAN AIS KRIM GOYANG
BOLEH MASYUKK BANYAK TAU
XCAYA KLIK KAT CINI-CINI

KENAPA KENAPA KENAPA EK??? ^__^

yup seperti persolan diatas adalah kenapa
kenapa kenapa kenapa kenpa
ehhh minah seko ni dok kenapa kenapa
cakap la ada pa ni dok wat suspen wat pa hahhahhaha cool k semua
huhuhuhuhuhuhu ^__^
ni haaaaa nadia agak pelik n xtahu la napa ada ke penah jadi kat kowang
BE celcom nadia dikurangkn 3rm
xcaya tgk ni




yang ni celcom nadia juz rm17++ kan
tapii sebelum nii





ni masa ni bawu 19rm++ tapi sleps tu dah mencecah rm20++
dah tpi kenapa dia kurang palk ek xpaham nadia haiiiii kamu-kamu pernah
jadi tak n kenapa yer ????

tapi apa2 pun patah tumbuh hilang berganti
yeaaaaaaaaaaaaa nadia dapat BE lagi
walawehhhhh sayang la kat nuffnang ni
tapi kenapa nuffnag potong duit nadia
jagn la wat sellu cian nadia huhuhuhuh
apa2 pun

MA KASI YAAAH SI COMEL NUFFNANG BAGI NADIA
BE LAGI
GEEEEEEEEEEEE

NI BUKTINYA



p>>>>>>>>>sapa yg meluat nak baca sila press
ctrl+f4 yer
kedatangan dan pemergian anda amatlah dihargai ^__^Y

Sape nak hadiah free? ^__^


http://nadiafarahida.blogspot.com/2010/09/sape-nk-hadiah-free.html

KAMU-KAMU YANG BERTUAH
NUR SOLEHAH
BISKUT CHIPMORE
RYNA TRI ASMARA

Malaysia Day Giveaway "BINNGO" ^__^

nadia jalan2 tadi jumpa banner ni
so makna tu nadia join GA la ni ^__^
GA ni dari
CUTE MUM

SPECIAL KES GA NI MESTI TINGGALKAN AYAT KERAMAT NI
" BINGGO!! "
vox jakan cute mum ni ^__^Y
ok nadia join hope ade la rezeki






DI TAG OLEH ZURA ^__^

1- Name one person who made u laugh last night?
tb kot cita apa entah huhuhuh


2- What were u doing 1 hour ago?
ermmm berperang dengan virus lam laptop fuuhhh

3- What was da last thing you said out loud?
waaaaaaaaaaaaaaaaa
4- Where's da next place you're going to?
umah my tok cik ambik my lappy sbb
diowng xreti nk hnta balik hahahahahhaha

5- What was da last thing u paid for?
xdok gapo xdok duit hahahha

6- Where were u last nite?
umah la

7- What's da best ice-cream flavour?
vanila stawberi awwww lapo la plak
8- Do u wanna cut your hair?
dah bawu ja beberapa minggu lepas hohooh

9- Do u love to 'melatah'?
ermmm nadia xmelatah tapi kalu terkjut
bialah rahsia hahahah

10- If that so (melatah), what will u said out loud?
sma seperti diatas ^__^Y

11- What does da last text-msg received say?
"xpyah datang nanti angah nak p hanta"
lbh kurng la ^__^

12- Will u get married in da future?
nakla sapa xnak cik oii

13- Do u chew on your straw?
hahhahha slalu bawu sungguh teruk
14- Do u make-up your own words?
ermmmm macam mana tu ?? makeup word awwww

15- Is there anyone u like/love right now?
yup

16- Tag to other 5 bloggers/more
nadia tag sapa yang baca wajip ambim yaaa xambikk dosa hahahha

TaG Dari misH LoLlYpOp....


1) Apakah benda yang paling penting dalam hidup korang?
hati

2) Benda terakhir yang korang beli menggunakan duit korang sendiri?
apa ya dah lupa sebb slalu pakai duit mak ja hahahaha

3) Dimana tempat korang ingin melansungkan perkahwinan korang dan tema perkawinan korang nanti?
kat umah sendiri la tema xtau la ikut masa


4) Adakah korang sedang bercinta sekarang?
ermmmmm cuba la teka hohohoho

5) Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
awwwww kalau diizin yang esa buat selamanya ^__^Y

6) Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
dia selalu datang kat umah ja senang mak boleh tgk hahahah

7) Novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
alamak dah lama sangat xbeli


8) Apakah nama penuh korang?
nurul nadia


9) Antara mak dengan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
mesti la mak sebb my mom single mother awwwww

10) Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang
entahla sbb nadia suka dok umah ja lam bilik mengadap laptop hahahah

11) Adakah korang basuh baju korang sendiri?
macam mishlolypop cakp mesin yang basuhkan ^__^

12) Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
tempat yang menarik yang semua owang nk pegi situ


13) Pilih salah satu, peluk atau cium?
peluk kot ^__^Y


14) Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang. -
cumil
peramah
cepat mesra awwww


15) 5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang
my lappy compaq
bantal busuk ahhahahah
jam casio me ^__^
cincin nadia
gelang silver

16) 5 lagu yang korang paling suka dan selalu dengar?
semua yang asa nk dengar dengar ja xde taksub sangt ^__^

17) Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
1mei tak penah sambut pon huahuahuahua

18) 5 orang blogger yang korang nak tag.
sapa yang baca ni wajib ambik k
hahahaahh sapa suh baca
xambik dosa hahaha



19) Cerita sikit tentang blogger pertama yang korang tag
sapa yang ambik tag nadia ni di adalah
blogger paling spoting ^__^

29 September 2010

CANDID CAMERA CONTEST


nadia join contest anjuran

RED GIANT & RED DEVILS




Syarat-syaratnya :-

1) Terbuka kepada semua bloggers...
2) Wajib folo blog tuan contest...
3) Up-load gambar Candid yang korang rase paling menarik...Xkesahlah gambar korang sendiri ke.. family ke... aweks ke... kawan2 ke... janji Candid... 1 gambar sahaja....
4) Letak Banner Contest ni kat slidebar blog korang..
5) Tag 5 orang kawan korang.. biar meriah sikit....
6) Jangan lupa tinggalkan link korang kat comment post..




gambo ni panas lagi petang tadi masa g marina kat kuala kedah
xkenal pon kapel tu hahahaa tapi cam cantik lak
bila ambik ada sinar matahari petang n diowang nampak macam bayang2 ja
awwwwwwwww

mau tag

ryna tri asamra
mish
nur solehah
ifa
zaer

SURAT CINTA DARI NUFFNANG......

Salam sejahtera Nuffnanger,

Seperti yang anda mungkin sedia maklum, terdapat 2 jenis kempen iklan yang diberikan oleh Nuffnang iaitu Metered (mCPM) Campaign yang dibayar berdasarkan jumlah pengunjung yang melihat iklan dan Cost-Per-Click (CPC) Campaign yang dibayar berdasarkan jumlah klik terkumpul dari iklan yang disiarkan.

Kami menyedari bahawa terdapat sebilangan ahli yang terlibat dengan aktiviti click fraud, iaitu perbuatan klik pada iklan CPC dengan sengaja demi menjana pendapatan pemilik unit iklan tersebut.
Aktiviti click fraud melanggari terma & syarat kami di bawah seksyen 6.

Suatu unit iklan itu sepatutnya diklik oleh pengunjung yang berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai kempen iklan yang dipapar, dan bukan semata-mata bertujuan untuk menjanakan pendapatan. Sekiranya situasi ini bertambah buruk, kadar penyiaran kempen iklan akan turut berkurangan oleh kerana pihak kami hanya dapat menjual ruangan iklan di dalam blog yang tidak mempunyai rekod aktiviti click fraud.

Sistem kami mampu untuk menjejak serta merekodkan aktiviti click fraud dan sekiranya perlu, rekod-rekod yang terkumpul boleh digunakan sebagai bahan bukti bagi tujuan kehakiman. Sebelum ini, pihak Nuffnang telah pun menggantung dan menyenarai hitam pelbagai individu dan kumpulan yang terlibat dalam aktiviti click fraud. Namun, disebabkan bilangan ahli di dalam komuniti yang melakukan click fraud semakin bertambah ke suatu tahap yang membimbangkan, kami dipaksa untuk lebih berwaspada dan tegas dalam mengambil tindakan. Ini bagi memastikan ahli komuniti yang lain tidak berasa tertindas dalam jangka masa panjang.

Di antara perbuatan click fraud yang umum ialah:
- klik pada unit iklan milik blogger lain dan meninggalkan komen di blognya bagi meminta blogger tersebut untuk klik pada unit iklan milik sendiri.
- mendaftar sejumlah besar blog dan klik pada iklan dalam setiap satu.
- menukar alamat IP komputer dan klik pada unit iklan secara berulang-ulang .

Tindakan akan diambil sekiranya perbuatan di atas dapat dikesan oleh pihak kami.

Sekiranya anda mengetahui mana-mana rakan anda atau pihak lain yang terlibat dengan aktiviti ini, kami amat menghargai usaha anda menasihati mereka untuk tidak berbuat demikian. Mana-mana ahli yang dikesan melakukan aktiviti click fraud akan diambil tindakan tegas oleh pihak kami, sama ada melalui penggantungan atau penutupan akaun miliknya.

Terima kasih atas perhatian anda.

Sekian,
Robb Chew
Jabatan Perhubungan Blogger
Nuffnang Sdn Bhd


Nuffnang - Asia Pacific's First Blog Advertising Community

bawu ja diemailkan kat nadia masih panas lagi ^__^
SO LEPAS NI JANGAN LA TERLALU
BERTERUS TERANG GUNALAH BAHASA KIASAN
KEW KALAU TAK TAK PASAL2 KENA
TUTUP AKAUN NUFFNANG KAMU-KAMU

28 September 2010

TUTORIAL FOLLOW ICON

ahahahah serius klaka k tittle di atas disebabkan
karangan nadia dulu sllu xpenah A tu jadi lagu tu bak kata oqang kedah ^__^

ok 1st ni nadia nk buat tutorial sebanrnya nadia
bukan pandai mana pon bnyak blaja dari otai-otai blog
terutama skali wan hazel kan wan kan tak caya tnya wan nadia selalu
menyemakkan inbox fbook dia dengan pertanyaan yang bermacam-macam ^__^

ok stop pasal tu ni nadia nk aja cara macam mana
nak gantikan gadget follow dengan icon cumil macam nadia hahahaha
pasan tak gadget follow nadia bear bee kan
ok tutorial ni diminta oleh mis amoi
ok miss amoi baca dengan teliti kalau tak lulus nadia rotan hehehehe
serius tipu ok dah cukup merapu mari blaja yer anak murid
senang ja nk buat dia

Bagi penguna template blogger and layout

Dashboard > Layout/design > Add A Gadget
klik HTML/Javascript.



LEPAS TU PASTEKAN KOD DI BAWAH DALAM
KOTAK HTML/JAVASCRIPT TADI


for copy press ctrl+c serentak k

OK untuk blog id kamu-kamu klik dekat dashboard ats sekali yang dia ada
tulis follow tu kat ctu copy id blog kamu-kamu k dan masukkn lam BLOG ID kat atas ni
untuk gamba lak kamu-kamu pandaila cari yng mna bekenan n masukkn
kat IMAGE LINK k

contoh id nadia>>>http://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=2526936990649391222
no ni yng penting kalau copy yg ni nnti owang follow nadia la ^__^

paham tak kalau xpahm tanya yer
sebab nadia dulu masa darjah satu ja cita-cita nak jadi cikgu
sekarang dah x ^__^ sebab masalh ni la
xpandai nak terangkan..bukan xnak kogsi cuma xpandai nak mngajar
harap paham lah yer mis amoi

tHaNkS To RynA TrI AsMaRa
a.K.a
THE PINK GAJAH STORY
dia yang ajarkan nadia buat menda ni ^__^

KENAPA BE CELCOM NADIA TAK NAIK2

salam semua nak nagis lu kew tak ek ermmmm jap nk pki huhuhuu
ermmm asanya xpayah kot hahahhaha mang gilew budak seko ni ^__^Y
seperti tertera di atas yer kenapa BE celcom nadia tak naik dah ek'adakah telah tamat tempohnya ataupun ada keslahan dan kesilpan dimana2 si comel nuffnag kalau nadia ada wat slah nadia mintak maaf la k waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kenpa BE celcom nadia dah xnaik naik dia demam ke sakit kew -___- nadia rindu akan dia si comel nuffnag tolong la naikkn balik BE nadia kalau be celcom dah xnk naik lagi ganti la dengan be bawu lagi anggun dan bergaya tolong la si comel nuffnag tu la gaji nadia buat masa sekarang sebb nadia tidak berkerja lagi.....huhuhuhuhuhuhu
harap si comel nuffnang dengar lah rintihan hati suci nadia ni huhuhuhuhuhu teeeeeeeeeeeeeettttttttttttttt
suci kew hati nadia alhamdulillah wat masa la ni xda la nak dendam dgn sapa2 lagi ^__^
so dengan merendahkan dirinya walaupun ramai cakp nadia agak tinggi orangnye ^__^
nadia minta si comel nuffnang akan mengembalikan BE kepada nadia walaupun bukn lagi si celcom tak kisah la apa2 pun nadia terima dan BE tu tetap comel dan bergaya di atas nun jauh di atas header nadia ok stop merapu takat ni

TAPIIIIII SERIUS NADIA NAK BE LAGIIIIIIIIIIIIIIII
^__^
SEKIAN TERIMA KASIH

27 September 2010

Majlis Perkahwinan Nur Nadia SM Nasimuddin- Anak Pengasas NAZA

aaawww pasal kawin lagi asanya dah kecoh kat fbook pasal video ni
tapi nadia ja ketinggalan zaman lagi kot hahahahhaah
ehhh nama si pegantin pon NADIA jugak adakah nadia bakal mendapat majlis sebegini grand n pengolahan video yang mantap huhuhuh
tapi kalau nadia xnak la wat theme macam ni nanti bakal dapt kutukkan hebat hohohoho macam-macam pendapat yang di bagi kat youtbe ni tapi nadia setuju
dengan pendapat sowang ni tengok apa dia kata



SO MEH LA TENGOK MAJLIS NI
hebat bukan



ehhh dah tengok belum pasan tak lepas sah akad nikah
diowang tepuk tangan adoiii adakh itu effect movie atau real
tolong jawab bagi pihak nadia ^__^

26 September 2010

hAri pErTuNaNgAn ^__^ wHaT i dO ToDaY

ini bukan nadia bertunang yer kamu-kamu
ni majlis kawan nadia artu adew cakap kan ^__^
arini dah beli kad reader bawu so nak upload gamba sampai lebam hahahahha
ermmmm tengok depa bertunang bila la nadia pulak yer
ohhh sungguh mngatal ini anak dara hahahahah
malas cakap bnyak layan gambo jela ek
tengok la anak dara comel ni (gilew la perasan anak dara seko ni)^__^








minah gile gamba ^__^



comel kan baju warna kuning tu



mang gilew gambo lama mana dah tak gilew cam ni



ok ni sts semua memori JUMAAT ok meh layan memori
ahad lak tgk sndri apa jadi ^___^


harinye punya cita jalan2 cari kerja

ini budak yang pulun nk cari kerja msa ni kami dekat pacific hr nye
dok lepas kena jawab ujian mate xsusah sgt tapi agak pening hohohoh
time lepaking tunggu lagi sowang ^__^


lepas penat perah otak g pacific jugak tapi yang dekat lagi
sebab nk layan mcd kat sana -__-


to dear ryna nadia dah makn 3ple ches brger so
xyahlah ryna blnja lagi huhuhuhuhu ^__^


ini budak-budak melahap hahahahah

air coke ni pon nk glamour lm blog
nadia jugak huhuhuhu


gilew kentang hahahhaha ni kentang taruk black paper kat
atas yer kamu-kamu bnyak sngt sampai sekrang dok
atas meja lagi dah kenyang ^__^


ni mesti adew icecream sundaechoklte
singguh nyum nyum nyum


bila g mcd mest nk adew gambo dengan abg
rambut merah ni sapa xkenal dia gantung diri hahahahah
kejam gilew ^__^


minah yang malu nk snap pic tapi gambo dia
nadia yg kena snap uhhhh sungguh tidak adil


ni pon sama gak ratu gelak ja dia tahu


tak pon tgk wayang datang cini isi borang keja
huhuuhuhuh berehh untuk arini...


aaaaaa ni dia card reader bawu nadia stelah yang lama nadia kasi kat my bff

taaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaa cumil la warna kuning nk hijau ^__^


nAdIa mIntA mAAf tO WhItE MomMY dan IbU AqiL....

tadi balik dari shopping terus buka blog tengok2 comemnt pe semua
n email upanya macam sedikit problm pasal tempalte yang nadia buat untuk mama rifqy
serius bukan niat nadia nak tutup
rezeki white mommy nadia nk jelas kat cini
nadia buat template tu untuk mama rifqy sahaja
diulangi mamarifqy sahaja^__^
sebab nadia suka akan iqy tapi ada tersalah
paham ckit kat cini pasal tempalte tu
so kat cini nadia xnak golongan
mama2 ibu2 mommy2 slah paham
akan niat nadia buat template tu untuk mama iqy...
nadia nak minta maaf k
sebab nadia adalah budak bawu belajar xpandai macam
white mommy pon nk koding template ni juz
edit mengedit n tmabh menambah ja ^__^
so jagn lah salah sangka kat nadia
pasal template yang nadia buat tok mama rifqy tu.....
nadia xnak mana2 pihak terasa hati
so nadia mintak maaf sangt2 kat white mommy k ^__^

untuk ibu aqil nadia pon nk mintak maaf sebb
xperasan dekat tersama corak
dengan blog ibu im so sorry sagt kat ibu
nadia harap semua ni dah setel la
sungguh tidak ade niat nak bagi
mana-mana tersa hati yer ditegaskan kat cini...
kalau ada salah dan silap nadia lagi
nadia berjuta2 mintak maaf kat semua ^__^

AKHIR KATA MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA
serius xde kena mengena kuikuikuikui

so sape nk tempalte bunga2 cantik ala2 vintage
boleh order kat white mommy ok
confirm dijamin cantik2 ^__^
klik cini tok pergi



25 September 2010

TeMpLAtE UnTuK MaMa iqY



taraaaaa ni template tok mama iqy nadia buat
disebabkan nadia suka sangt tengok budak comel itu
nadia niat nak bauatkan tempalte ni untuk mama iqy
tapi xdela gempaq mana.... nadia pon tak pandai sagt heheheheh
harap mama iqy suka la
tapi kalau mama iqy xberapa bekenan pon nadia xmarah
setiap kita ada citarasa sendiri an kan iqy cayunk kan heheheeh
ok mama iqy kalau akak bekenan copy kod kat bawah ni k



nk tengok jelas klik kat pic ni

disebabkan xboleh kasi kod kat cini
nanti nadia email attch kat akak ok kasi email akak
kat nadia sowi kesalahn teknikal
toing toing toing


kalau mama iqy suka ambik k
kalau nak tau blog mamarifqy klik ja kat love ni k


haaaaa ini dia budak comel ciut miut itu ^_^
iqy cayunk kiss akak nadia ckit hohoohohohoh
AKAK WAT BACKUP DULU TEMPALTE LAMA
TAKUT NANTI ADEW PROBLEM DENGAN TEMPALTE NI OK
INGAT!!!!!!!!!!!

Tolong Klik Saya :)