Pages

Ads 468x60px

28 February 2011

CONTEST NADIA ADA MASA LAGI 3 HARI JOM JOIN YAHH ^___^

salam semua kamu-kamu tahu tak nadia buat contest
due date 3..3..2011 so masih ada lagi 3 hari....
jom lah join kamu-kamu...memang nadia tak heboh2
tapi kan dah ade melekat kat citu so jagn lah malu-malu heheheh
nadia buat tok semua follower nadia...
so sapa rasa dia adlah my follower join lah yer
ada masa lagi..lagi 3 hari kepda entry yang nadia belom terjah
sabar yer...nnti nadia terjah dont wory k ^_^

so kalau ada yang sudi join tengok kat entry kat ats k ^__^




APA ITU KETAM LEMBUT!!!

salam semua samat pagi....
kamu-kamu tahu tak apa itu ketam lembut....
sapa tahu??kalau tak tahu nadia ade sikit info
hasik carian google....

Ketam Kulit Lembut

Apabila ketam bertumbuh, lapisan kulit kerasnya tidak akan bertumbuh besar mengikuti badannya. Maka ketam perlu mengalami proses pertukaran kulit untuk pertumbuhan. Ketam kulit lembut merupakan sejenis binatang laut berkulit keras yang boleh dimakan sekali bersama kulitnya apabila kulit lapisan luar masih berada dalam keadaan lembut selepas bertukar kulit.....



KANDUNGAN ISI YANG TINGGI
TIADA PENGGUNAAN BAHAN KIMIA
100% MAKANAN ORGANIK

prnah tgk majalah 3 artu tak
ni nadia tgk pagi tadi nampak ssedap lak ^__^
sebab ketam tuh semua isi...nmpak ja macm biasa
tapi hakikatnya lembut awwww lama xmakan ketam...

SUMBER>>>http://www.qualitycrabs.net/index%20-%20malay.htm

27 February 2011

NADIA BERJAYA AKHIRNYAAAA ^__^

salam semua mood seronok nih hahahha
sebab apa nak tahu tak sebab nadia berjaya menukarkan
mata nadia kepada haaaa!!! tuka mata ^__^
taklah nadia ni kan xpandai nk guna adopephoto
arinisetelah mengkodek n bljar sikit kat tenet n tutorial
yang ade tapi tak jadi jugak hohohoho
n las sekali buat cara sendri entah macm mana bolh jadi hahah
nadia suka nih huhuhuh meh tegk hasil dia ^__^



haaa nmpak tak nmapk tak hahaha cakp lah nampak ^__^

LELAKI GEMUK LEBIH SERIUS & SETIA

http://images.clipartof.com/small/41824-Chubby-Baby-Boy-In-A-Diaper-Sucking-On-A-Pacifier-Poster-Art-Print.jpg

Jangan mudah merasa rendah diri jika kamu termasuk dalam kategori lelaki berbadan gemuk. Ini kerana kebanyakan lelaki yang memiliki badan agak berisi, gempal, atau gemuk dikatakan lebih setia jika dibandingkan dengan lelaki berbadan kurus & sederhana. Ia berdasarkan kajian yang dilakukan oleh sebuah pertubuhan di Jerman baru-baru ini.

Soal selidik tersebut yang dilakukan terhadap 1000 orang lelaki Jerman berusia antara 31-69 tahun. Setiap responden ditanyakan soalan tentang tarikan mereka terhadap seksual. Hasilnya, didapati 23% lelaki yang termasuk dalam kategori memiliki berat badan ideal mengakui bahawa mereka tertarik untuk bersikap curang. Sedangkan lelaki dalam kategori berat badan berlebihan hanya 11% yang tertarik untuk bersikap curang terhadap pasangan mereka. Manakala, 19% lelaki yang memiliki berat badan kurang atau terlebih kurus akan bersikap curang terhadap pasangannya.

Justeru itu, para penyelidik membuat kesimpulan bahawa lelaki gemuk apabila jatuh cinta, akan lebih memilih untuk menjalinkan hubungan yang lebih serius & bersedia member komitmen jika dibandingkan untuk mencari bersikap curang.

SUMBER FACEBOOK ^__^

26 February 2011

NADIA TERINGIN SEBENARNYA NAK MAKAN NASI BERIANI AYAM MADU PLUS PAPADOM

salam semua nadia dah lama sebenarnya teringin mau makan
nasi beriani ayam madu dengan papadom
teringat time asrama dulu..setiap selesa
tgh hari mesti menu nih...hari selasa masuk dewan makan dulu
baru masuk surau solat hahahah sengal tol
zaman asrama dulu...macam kebulur tak penah makan ayam
tapi tulah tengok entry IFA artu ade masakkn nih
mang smpai sekarang nadia teringat tapi
hajat nk makan tak smapai lagi ^___^
ermmm time asrama magie n biskut kering pun sedap
ingt lagi kuih raya samapi habuk2 dia kitaowang rembat
punya la kebulur heran nadia..balik umah xdelah
nak makan2 sampai cam tuh aiyakkk....teringt zaman asrama T__T
sekarang sekolah andia pun dah xde dah jadi kenangan
digantikan dengan matrikulasi teknikal kalau xsilap
kamu-kamu kawan nadia masa asrama rindu kamu lorh


sayu tegok tugu nih nadia batch kedua sekolah nih tau
bangga okeyh kedua terbaik bahagian UTARA kalau tak slah ^__^



disitulah kaki nadia pernah memijak kelas nadia masa form 4
atas sekali okeyh sebb tuh masa zaman teknik nadia sedikit kurus hahahha
asarama yang bentuk kotak ^__^ katil biru yang sahabat karib walaupun
hanya 5 minit pun sempat untuk nak pejam mata
kalau di zaman asrama nadia dulu huhuhu

ehh balik pada menu ayam madu tadi
sapa sapa ada resepi sharelah kat nadia

publish kat entry kamu-kamu nanti gatw nadia hehehhe
ade ke orang sudi share nih..nadia dah cari dalam tenet
tapi
nampak macam biasa ja
so sapa ade resepi tuh turun temurun ke

tak pun mang superb ke resepi kamu-kamu
kongsilah k
sangat2 nadia berharap nih yahhh ^___^


sumber picture google yahh

TERINGIN NAK BELA ARNAB APA PENDAPAT KAMU-KAMU

salam semua ada tgk tadi jom heboh diowang tunjuk arnab
haaaa nadia minta nk bela okeyh...lama dah minat tapi mr huayang
tak kasi eeeeee...macam2 alasan dia...dia kata arnab kalau kita
taruk lam sngkar nnti bontot dia xlawa sbb kena air kencing ida
kalau wat sangkar kat tanah lak...nanti dia lari sebb boleh korek tanah tuh
ermmm betul ek kamu-kamu....nadia mang minat nak bela arnab
tapi tulah dibantutkan oleh mr huayang lak...
dia tuh suka pk jauh ke depan sgt..sampai xdan nak buat lagi
dah dia pk apa2 akan jai lah itulah inilah aiyakkk tekanan tol
tapi kamu-kamu apa pendpat yahh...okeyh ke kalau bela
kelinci ni ada penglaman tak share lah dengan nadia
sharing is caring kan kan kan....

http://images01.olx.com.my/ui/5/93/43/1273841805_93349043_1-Pictures-of--Arnab-Holland-Lop-umur-3-bulan-1273841805.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v703/reddice/arnab1.jpg
nadia nak arnab2 macam nih comel-comel
sumber pak cik google yahh ^__^

MAKANAN CUMIL!! SAYANGNYEEE NAK MAMAM.....

salam semua samat pagi yahh how are today..
hehehe cakap london lah plak hahahaha
ni nadia pagi-pagi yang murni nih saja nak nayang
makanan2 cumil kat kamu-kamu...
sayang nak makan tengok makanan-makanan nih
sungguh cumil meh tengok kalau tak caya ^__^



comel kan awwww tambah-tambah kek berry tuh
merah plus pink awww

sumber picture comel itu>>>http://katrinleblondblog.com

25 February 2011

ENTRY ALHAMDULILLAH KEMENANGAN TERBESAR MELETOP NADIA BERNILAI RM390!!!!!!

http://gurumia.com/wp-content/uploads/2010/04/alhamdulillah-gurumia.jpg
salam semua wahhh nadia suke gile nih
nak tahu napa sebb...??? nadia MENANG set sauna
dari contest E-SHOP@WISH by AKAK NAWAL
banyak saingan kot....bnyak entry yang join
sungguh kreatif exspecialy MAMAZHAFRAN
nadia suka tengok entry dia lain dari yang lain
superb okeyh mang nadia pun xjangka boleh menng nih
dengan tak caya nadia msg kat nawal tny betol kew
nadia yang menang nih gile tak caya okeyh!!
so betol lah ckap akak nawal dia pilih berdsarkan kekretifan entry
n pomot paling sakan...tak sngka nadia pulun promote
produk beliau boleh menng set sauna..
nadia dipahamkan jugak hasil promot nadia
ada beberapa orang beli set sauna beliau
alhamdulillah tak sia-sia nadia tolong beliau promote baranagn beliau
to all winner TAHNIAH JUGAK YAHH

-Hadiah Kedua Cek Tunai RM50 tajaan company kaknawal sendiri: Asida

- 5 Hadiah Misteri yang sangat2lah misterinya ^__^:

1. Mamazharfan

2. Cikyaya

3. Shidasaje

4. Tiefazatie

5. Toyolkiut



Photobucket

NADIA MEMANG BERKERJA KERAS UNTUK CONTEST NIH

PALING BANYAK NADIA PROMOTE DI FBOOK
KALAU NAK BOLEH TENGOK KAT SINI
KALAU NAK TENGOK HASIL ENTRY NADIA KAT SINI YER


ALAHAMDULILLAH SESAGT HAJAT NADIA NAK ADE SAUNA D HOME TERCAPAI SUNGGUH SUKA SUKA SUKA SUKA TAHNIAH LAGI SEKALI TO ALL WINNER K TERUTAMA IFA,MAMAZAHFRAN,AND SHIDA....

HADIAH AKAK ELLISMELIA aka DEQLIS DAH SAMPAI


salam semua sowi yer akak ellismelia nadia dah banyak hari
dapat hadiah akak...bary nak publish....agak2 bz ckit
nadia dapat gelang kat tas nih cumil warna pink n hijau
tapi bila snap lain plak warna dia ^__^
tapi tak muat lah tangan nadia huuuuuuu nadia montel sgt
maslah tul aiyakkkk btw tq yer dear ^__^

BILA BLOG TAK UPDATE BLOG PUN SUNYI SEPI...

salam semua hari ni baru nak hegeh2 taip entry
keletihan g jalan2 semalam xsempat nak buat entry baru
plusss mata yang tak tahan nak nongkat
so kesannya hari nii.... 50 uv pun xlpeas aiyakkkk
penngan betol kalau blog tak update hehehehhe
ni pun masih blur2 pala hotak pening nih
nnti malam lah kot kongsi2 entry baru dengan kamu-kamu yah
kepda yang sudi singgh hari ni terima ksih sngt2 tau
love u all mmuuuaaah...
http://3.bp.blogspot.com/__JItCf4KQyA/TPyO5wh2S3I/AAAAAAAAAoM/biEB9Nv7L6Y/s1600/terima-kasih.jpg

24 February 2011

NADIA SEDIH DENGAR INI


SEDIH TAK KAMU MACAM MANA NADIA NANTIKAN
AIYAKKK BETOL KATA DIA HANYA TUHAN YANG LEBIH TAHU

SENGAL NADIA SEMALAM.....

salam semua nadia nak share pasal cerita nadia semlam
semalam nadia g bank in duit yang mak nadia dapat tuh
ada semalam ndia ceritakan..kalau tak tahu kat SINI
semua jumlah nadia g bank in rm1961
so tgh nadia kalUt taruk semua duit2 tuh
tiba2 cousin nadia cakap kat mak nadia
mak njang simpan nih rm61 sebb xboleh msukkn
duit tuh rm5 n rm1 so xboleh lah kan nak masukkn dalam mesin tuh
tiba2 dah selesai semua...nadia tgk jmlah yang bank in
rm1900 shaja!!! nadia dah mula gelabah dah
pastu mula bising kat mak tnya mana maka letak lagi rm61
mak nadia dia pun lagi gelabah bila jadia camni
pastu masuk lam keta semua muka masam lah
pastu dalam nadia dok doa lam hati..tnya kenapa
family nadia selalu dapat ujian..tiba2 nadia teringat
duit yang keping rm5 n rm1 tuh....
so terjawablah pegi mana duit tuh..
n nadia pun suh mak cek dalam poket dia ada tak duit tuh
yang tadi muka semua masam cam cuka
dari nak g tesco pun xjdi..terus jadi pulak pergi teso so turn back
pergi tesco n dalam keta masing2 boleh sembng cam biasa
xde dah muka msam cam cuka hahahhaha gile sengal kan aiyakkk!!!

CERITA NADIA NIH BOLEH JADI MACM CERITA2 ENTRY KAT BAWAH NIH HAHAHAH..

PAGI-PAGI MEH SENAMAN MUKA....TRY BACA MEST KAMU-KAMU GELAK ^___^

KISAH 1....

Nak tahu? Aku tersangkut kat lane Smart Tag sebab kad aku tak sah. Aku panggil orang tol suruh periksa kad sambil maki-maki sebab kereta belakang dah hon aku. Dia periksa kad aku dan kemudian dia kata "Abang, kenapa letak kad Jusco dalam ni?" DEMYUH

KISAH 2....

Nak tahu? aku beli dvd cerita Narnia kat apek jual dvd pirate. balik rumah, sebelum aku mandi aku pasangkan kepada anak aku yang berumur 6 tahun yang memang suka dengan karekter Aslan. lepas mandi, anak aku tengah tunggu kat depan pintu bilik air. "ayah, cerita tu ada gambar lelaki dengan pompuan bogel.. macam yang ayah dengan mama selalu buat tu". DEMYUH

KISAH 3....

Nak tahu? Bos aku ngamuk kat aku dalam meeting tadi. Dia kata performance aku dah drop dan aku dah makin tak produktif. Padahal aku tahu dia marah sebab aku tak accept invitation dia untuk jadi neighbor dalam Farmville. DEMYUH

KISAH 4....

Nak tahu? Aku bawak donat ke opis dan bagi kepada staff sempena hari jadi aku. Sorang-sorang kata donat tu tak sedap. Diorang nak boikot kedai donat tu dan tanya kat mana aku beli. Walhal aku yang buat donat tu.. DEMYUH

KISAH 5....

Nak tahu? Sepanjang aku kenal dengan laki aku, tak pernah dia letak gambar aku dekat gambar profil dia atau sebagai avatar dia. Tapi sebaik saja dapat anak, semua avatar dia dah ganti dengan gambar anak kami. Apa muka aku tak cukup komersil ke? DEMYUH

KISAH 6...

Nak tahu? Kereta aku rosak masa balik kampung. Hari dah malam dan aku tersadai tepi jalan sorang2. Nasib baik aku nampak ada satu lori datang. Aku pun melambai-lambai nak tahan mintak tolong. Pemandu lori tu pun slow down..lambai-lambai tangan kat aku... dan terus jalan tak berhenti. DEMYUH!

SEMUA SUMBER CERITA LAWAK NIH DARI SINI

KENAPA DASHBORAD MASIH KOSNG SELALU YAHH


salam semua nadia heranlah dashboard dari artu
sampai sekarang asyik kosong dan sesungguhnya lambat
bila nak buka blog tak tahu kenapa
kamu-kamu jadi macam nadia tak
kadang-kadanag refsh bnyak kali pun masih ade tak ade
peliklah tak kan line tenet kot
bila buka web lain okeyh ja pun blogspot ja problm nih
hmmmm.......T___T

KENAPA ORANG GEMUK SELALU DIJADIKAN BAHAN KETAWA

salam semua perasan tak ini
nadia amat perasan okeyh sebb diri nadia
kadang2 dijadikan bahan lawak yang meyakitkan hati
berkenaan berat badan tambah2 antara family atau kawan2
kenpa yahh selalu geng-gng cumil nih dijadikan
bahan untuk ketawa dalam segi bnyak aspek jugak
ketahuilah tak de orang yang nak diri diowang GEMUK OKEYH!!!
kalau nak dikatakan sebab makan bnyak
asanya ade yang orang kurus makan bertimba2 tak de gemuk
so bukan salah kami yang ditakdirkan gemuk nih
kadang2 sakit hatilah orang gemuk nih dijadikan bahan ketawa
hello korang yang kurus tuh dah okeyh sangt kew??
bukan nak kata lah..kebnyakkn nadia jumpa
rupa ja lawa...tapi lawa ke???? tapi peranagi yang cubby nih
lagi elok kot...harap rupa segak bnyak mamat tampan mau
tapi mulut puaka suka menipu okeyh ke tuh???
yang si jantan yang gila lawa lak....tak tahu peangai si minah lawa ni
macm mana so puja lah samapi tahap dewa sebab takut hilang awek lawa
eeeeyaaaaiik okeyh geram nih eeeeeeeee menci menci menciiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

http://1.bp.blogspot.com/_uB0tno7kn7E/SVIm-ctDIVI/AAAAAAAAABY/aPp_JG_XmcI/s320/sad-face.jpg

23 February 2011

2000 a.k.a 2K PAKAI SEHARI JA BOEH HABIS AIYAKKK!!!


salam semua dunia sekarang semua main duit kan
aiyakkk sungguh lah hohohohoh..sebab arini
my mom dapat 2k sebab pnjaman AMANAH IKTHIAR
tapi dalam masa sehari ja boleh habis
ermmm dunia sekarang duit memang ribu-ribu
pun kejap ja dibelnjakan bayar tu bayar ni
tengok-tengok...kira-kira...hitung-hitung....
tinggal dua tiga ringgt ja hohohoho ermmmm
DUNIAA DUNIAA.....CIAN NADIA TAK DAPAT SHOPING HAHAHAHA ^__^

TUDUNG RAPAT KAT MUKA TUH TAK SESUAILAH DENGAN NADIA......

salam semua....tajuk ada paham ka hehehe
takdelah nadia nak share dengan kamu-kamu
pasal pakai tdung yang trend sekarang yang rapat kat
kepala tuhh apa nama dia shwal ek heheeh sowilah
nadia xpandai sangt bab2 trend nih seriusly yes
sebab nadia suka pakai apa yang selesa n tak terlalu over
macm owang putih cakap ''simple but nice'' ^__^
nadia sellu jugak try pakai shwal hak milik my mak ^_^
tapi sungguhlah huduh ok diulangi huduh
kadang2 asa cam budak tadika ja muka nadia
bulat macam donut bila pakai shawl itu owhh cian nya nadia
tapi tengok remaja sekarang pakai so sweet but not to me aiyakkk
so tdung bawal jugaklah peneman kemana jua n warnanya
kebnaykkan haruslah krim huhuhuhu kalau nampak nadia bertudung
n krim colour it not nadia tak tuka k..itu adalh kerna
90% tdung bawl nadia krim colour ambik ko
kenapa warna itu ja nadia pun tak tahu sebb asa sesuai itu ja kot ^__^
okeyh back to shawl nadia sebenarnya teringin gak nak try
tapi hancus lah xsesuai aiyakkk terimalah kenytaan itu T__T..
meh tgk muka nadia beza tudung bawal.... tudung eksperss n shawl
mana agi cumil hohohooh



ni masa pakai tudung ekspress orang pangil apa yer tdunug nih
ni pun nadia ada satu ja hahah kantoi sudah ^___^


serisuly huduh okeyh dalam huruf "O" HODOH
hahahaha tengok dalm versi dekat lak cumil lah ckit cam
muka budak nak g tadika ja hahaah ^__^




ni bila pakai bawal punya tudnug ehh silap tudung bawal ^__^
oekyh la kan kan kan huhuhuhu

ERMMMM MUKA BULAT SUSAH NAK TRY APA JENIS TUDUNG
MACAM TAK KENA JA T__T

TERINGIN NAK MAKAN BAKSO

salam semua mau nanya nih.....
kamu-kamu pernah makan bakso ngak??
macam mana rasa dia yahh??
ermmm nadia dah lama teringin nak makan bakso
tapi belum cuba lagi nihh...
so mau tahu lah kalau sapa-sapa
antara kamu-kamu pernah makan ke tak
so gtaw lah rasanya macam mana yahh ^__^
sedap ka tak..rasa makan soto kew?? hahaha
ermmmm terliur sudah
nak kena g cari nih dah lama ngidam
sapa yang pernah makan gtaw nadia yahh
sahring is caring kan kan kan....


ANTARA HASIL CARIAN GOOGLE MUKA-MUKA BAKSO ^__^

http://www.infosedap.com/wp-content/uploads/2009/09/bakso-jagalan.JPG
http://2.bp.blogspot.com/_Tbu0gkKEjPc/SmW3Cfs9fAI/AAAAAAAAAI4/EtZv5gJzrTo/s400/CIMG7615+(Medium).JPG


awww waktu taip entry nih pukul 2.01 am gilalah lapa tengok
bakso banyak-banyak bagai nih ^__^

22 February 2011

SUNGAI LUI BEST TAU KALAU TAK BEST PUN SAY BEST JUGAK ^___^



best kan lagu nih
kalau tak best pun cakp best jugak hahaha

BILA BLOGGER FAMOUS BUAT ENTRY PASAL BUNGA TAIK AYAM PUN BERDUYUN ORANG MASUK ^__^

http://2.bp.blogspot.com/_jjt1gqhpErY/S-59i5bKqgI/AAAAAAAABSQ/734v0p0ruHk/s1600/bunga+tahi+ayam.jpg

salam semua....... arini bukan nadia nak cita
pasal bunga taik ayam hahahaha
saja lah nadia dok pikir-pikir dok santai-santai
tengok-tengok lihat-lihat.....belek-belek
apa yang ayat ganda-ganda tuh hehehhehe
taklah kamu-kamu perasan tak bila blogger famous
buat entry pasal bunga taik ayam pun berduyun-yusun orang
datang baca coment pun bertubi-tubi hehehhhe
tapi contohlah tuh..buat masa sekrang nadia tak
pernah lagi lah tengok ade blogger buat pasal bunga tahi ayam hahahahha
senagl ja bagi contoh pun kan hehehehe....
tapi betol tak betol kan ^__^ bestlah kan diowang
pastu asanya tak keja pun income dari blog
boleh beli rumah or kereta apa kan ^__^
tapi takpe kepada yang teringin nak cam tuh
keja keras okeyh gogo cayok nadia doakan kamu-kamu pun
dapat berjaya macam diowang...walaupun pasal entry bunga taik ayam hahaha
sbb nadia terinagt balik dulu trafik nadia dalam 3oo 4oo sehari
sekarang da malas malasan tinggallah 100 lbh kadang2 xsampai pun ^__^
tapi apa-apa pun nadia tetap bersyukur tak jadi famous pun xpe
janji selesa ^__^ kan kan kan...........



MINYAK WANGI BOLEH HALAU NYAMUK OKEYH!!!!!

http://3.bp.blogspot.com/_OoqIcSODeak/TQekGz_ZsaI/AAAAAAAAAWQ/ivQj0ku1_Fg/s1600/Nyamuk%2BAedes.jpg
salam semua....pagi2 nih nadia nak share dengan kamu-kamu
pasal nyamuk..bukan apa penyakit dibawa nyamuk
sayap dia ada berapa..kaki dia ada berapa.kepala dia ada berapa
owhh sungguh bukan okeyh ^__^..menda yang nadia nk kongsi
nih tak tahulah fakta ke apa tapi yang pasti berkesan...
tahukah kamu-kamu minyak wangi boleh menghalau nyamuk
sebab apa nadia cakap macm tuh sebab
bilik nadia nih bnyak jugak naymuk2 mergembira terbang
so faham-faham lah kan..kalau dah banyak tuh
bdan montel comel nadia nih..bis lah kena suntik dek jarum dia
so bila nadia teringat satu petua nyamuk tak suka wangi
and nadia pun ambik minyak wangi nadia n taruk
satu badan haaaa ambik ko satu badan ok hahahha takdelah
sampai cam mandi minyak lak,,taruk lah kat tangan
n kaki dan lengan-lengan montel nadia
n lepas tuh serius nyamuk!!! xdatang suntik nadia okeyh!!!
betol nih nadia tak tipu....tapi berkesan pada nadia lah
nadia tak tahulah kamu-kamu...disebabkan nadia tak suka
BAU UBAT NYAMUK sebb tu nadia buat cara moden heheheheh
so kamu-kamu trylah k kalau tak suka n tak boleh BAU UBAT NYAMUK macm nadia ^__^

21 February 2011

KENAPA MESTI CIUM DAHI KENAPA TAK COM MOLOT???????????

salam semua haaaahhh???
apa tajuk lucah bagai nih ^__^
jangan salah sangka ni bukan blog 18sx k
ni blog umum ^__^..tak nadia perasan tadi lepas tgk DEAR MYRA JAY
punya contest tuh..kenapa semua lepas sah jadi laki bini mesti cium dahi
sama ada perasan atau tidak memang bolh dikatakan
semua okeyh!!! kenapa yer kenapa xcium pipi hahahaha
ermmm kenpa yer trend kot heheheh jom negok semua com dahi


http://mstar.com.my/archives/2009/5/16/mstar_hiburan/012827447.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_Gfrqer9-4gQ/TA7ZNPeY2uI/AAAAAAAAC6A/jL6ZOWoJxkQ/s1600/cium_dahi.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_SNbk3wjvijA/TTmjXmohhVI/AAAAAAAACKU/R94GxYPF-Ic/s1600/cium%2Bdahi.jpg
http://www.mstar.com.my/archives/2010/3/20/mstar_hiburan/zizan.jpg
sumber gambar semua abg google lah kan ^__^

KERANA KO-TEOW HONG KONG LIDAH NADIA MELECUR -___-

salam semua arini wat per yer
dah lunch belum yer....harini nadia nak makan
apapun rasa sungguh tak selesa lah
sebab petang semlam nadia makan koteaw hong kong
tapi malangnye nadia tak sabar nak makan
lidah merah cumil milik nadia ini melecurlah huaaaaaa
sebab tu nadia paling tak suka makan makanan panas
selalu nadia tak suka kalau g kedai makan
makan makanan yang berkuah sebab lambat sejuk
tapi semalam mulut teringin nak makan
so gatalkan lah makan kan kan kan heheheh
nadia dah biarkan lama dah koteaw tuh
tapi kan koteaw tuh dibalut dengan telur so
tak snagka lak dia lambat nak sejuk
sekali masukkan dalam mulut owhhh sungguh tak sangka
air mata mengalir tanpa menagis nih hahahahha
so arini rasa macam gabai ja lidah nadia nih waaaaaaaaaaaa
ni semua GARA-GARA KOTEAW HONG KONG -__-

ADA TAK CARA ATAU PETUA NAK HILANGKAN
SAKIT LIDAH MELECUR NIH -__-



NOTA PENDEK NADIA....nadia memang tak suka makan makanan panas SERIUS!!!

http://2.bp.blogspot.com/_-gh6SyZOAFg/S_Tyk8g8JdI/AAAAAAAAAC4/JBj1jI1eibQ/s1600/cat20got20your20tongue20.jpg
awww cumil lidah dia ihsan google lah ^__^

FAKTA TENTANG RAMBUT

salam semua samat pagi ^__^
pagi ni nadia nak share cikit tetang fakta mengenai rambut
sebb semalam setelah sekian lama...nadia baru sikat rambut huhuhu
bila nadia sikat rambut rasa macam nak sendawa mesti bnyak angin kn
dalam badan nadia...sebb tuh asa cam tu kan ^__^
nadia ingt lagi lectre nadia penah cakap
kalau kita sikat rambut nih elok tujuan dia
untuk lancarkan darah kat kepala kita betol kew???
hmmmm tapi dalam fakta nadia cari dia cakap len lak
maybe jagn kerap sangt kot kalau sehari dua tiga kali ok kot kan hehehe ^__^
meh kita kongsi cikit apa dia kata jom tambahkan pengetahuan kamu-kamu....


FAKTA TENTANG RAMBUT

Rambut penduduk di Asia berbeza dengan rambut mereka yang tinggal di Barat. Jadi keperluan rambut juga berbeza.

Bagi mereka yang tinggal di negara panas seperti Malaysia dinasihatkan supaya mencuci rambut setiap hari kerana rambut mudah berminyak.

Ramai yang tidak tahu fungsi syampu dan perapi. Syampu digunakan bagi membersihkan kulit kepala, manakala perapi bagi melembutkan rambut.

Terdapat 46 punca keguguran rambut. Tetapi yang paling utama ialah perubahan hormon, pemakanan dan pengambilan ubat yang menjejaskan folikel rambut.

Makanan ringan adalah punca keguguran rambut.

Bagi wanita yang menopaus, mereka kehilangan estrogen. Ini menyebabkan keguguran rambut lebih cepat.

Elakkan menyikat rambut dengan kerap. Kekerapan menyikat rambut boleh merosakkan folikel rambut, jadi sikatlah rambut anda dengan tujuan memastikan ia tampak kemas dan tersusun.


Sumber dari: http://anizyn.blogspot.com/2008/05/fakta-tentang-rambut.html#ixzz1EWl5ZuXN


http://media.onsugar.com/files/2011/01/04/1/1326/13262846/ee/Taylor-Swift-hairstyle-braid.jpg
suka gile rambut taylor swift yang masa video klip dia yang nih awwww

http://images.teamsugar.com/files/upl1/2/20652/47_2008/39d027972fb9b121_taylor-swift-american-music-awards.jpg
cantiklah rambut dia ^__^

20 February 2011

HITAM LEGAM KERTSA PUTIH GEBU SUCI ITU HEHEHEHE.....

salam semua harini so mengantuk lah baru bagun nih ^__^
malam semlam nadia pakai DETOX FOOT...
pagi tadi bagun mak datok hitam legamnyaaaaaa
banyak kah toksin dalam badan nadia
kan orang cakap hitam tuh toksin dalam badan kita
meh tengok hasil hitam legam semalam..^___^

detox foot
eeyaaakkk okeyh hehehe ^__^

BERITA HANGAT-HANGAT HANGAT BAGI YANG SUKA SANGAT KAT CIK H.B a.k.a HEART BEAT.MY

http://www.archsingapore.com.sg/eshop/images/CS%200006-20%20ISLAMIC%20KHAT%20Assalamualaikum_small.jpg

aiipp aiipp semua nih nadia ada berita dari hb nak smpaikan
ada ke yang dah tahu..kalau dah tahu kalau nak tahu lagi
pun xpe nadia ta kisa... ^___^ takk nadia nak kasi tahu
HB sekarang semakin mantap okeyh!!!
nak tahu apa yang mantapnye meh usha jelah kat bawah ni ^__^


ehh xbolh baca ke ok ok untuk kejelasan baca yang bawah nih k



NOTICE:
Thanks for supporting HeartBeat.my through HB!Affiliate. Recently, we found that some of our affiliates are using some illegal tricks to generate "invalid" visits to HeartBeat.my.

To be fair for all our affiliates and protect HeartBeat.my, we will be analysing all the visits from time to time. If affiliate is verified to be involving in such activity, we will forfeit all the earning and suspend the account permanently.

Thanks again and we hope to issue you a cheque in a shorter time.


ada takut??? nadia takut lah jugak hehehehe so beware semua!!!!

19 February 2011

MEMASAK SINONIM DENGAN SAPA YER LELAKI KE PEREMPUAN NIH???

assalam semua owhh nadia nak tanya nihh
sebenarnya memasak ni sinonim dengan sapa ek...
ok meh tengok bawah nih
sapa yang bnyak sinonim dgn masak memasak nih
so pk balik siapa sebnarnya paling selalu dgn memsak nih


http://2.bp.blogspot.com/_lFsPyLF5xuM/TUetCSzz5vI/AAAAAAAABGY/H2-HpkfAtNQ/s1600/shers.jpg
rancangan 5 rencah 5 rasa

http://2.bp.blogspot.com/_IHagu5ywOHQ/TRx-YEHAwtI/AAAAAAAAAbE/Rn7CplJmn3s/s1600/DSC_1658.JPG
chef wan dalam rancnagan APA CHEF

http://www.meow.my/wp-content/uploads/2010/07/Sarjan-Jamil-menegur-tentang-penggunaan-peralatan-dapur-yang-sesuai.jpg
SARJA SAJI BERSAMA CHEF KAMARUL

http://3.bp.blogspot.com/-RSe9tXX2ESA/TVuaInO7gRI/AAAAAAAADcg/7eIPywS-2RI/s400/kuali%2B3.jpg
kuali oh kuali bersama dani



tapii yang fames cheff................ sapa tak kenal dia ni kan



Jamie+Oliver in Jamie Oliver Opens New Dinner Show
Jamie Oliver - The Naked Chef

mang terbaik chef nih masak dia nadia tengok macam campak2 ja ^__^

kalau selalu pergi restoran pun nadia selalu nampak laki yang masak!!
ermmm sekarang nih laki ke perempuan ek pandai masak aawww kamu-kamu
ada jawapan dia????


18 February 2011

PASPORT RASULULLAH AWESOME LAH!!!

assalam semua tengok tak al-Kulliyah tadi
ada pasal PASPORT RASULULLAH memang baguskan...
senang kan untuk mengetahui tentang nabi kesayangan kita
iaitu NABI MUHAMMAD S.A.W ^__^
kalau sapa2 tengok tadi mang dah tahukan
bagi nadia mang bnyk kan pasal rasulullah dalam tu
yang kita tak tahu..so dengan adanya pasport rasulullah
senang jugak untuk kita mengenali
nabi kita dengan lebih mendalam
kan kan kan ^__^ so berminat boleh la g cari n beli pas nih
nadia pun nak cari lah....

http://i977.photobucket.com/albums/ae252/syahrizal_album/37747_141186709239626_100000448942185_301567_3751388_n.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_fS59w1Wn8mQ/TSM4pek7UxI/AAAAAAAAAtY/SioVvLSINEU/s1600/Resize+of+DSC_8326.JPG

Tolong Klik Saya :)