Pages

Ads 468x60px

24 June 2011

LAMANYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TAK BOLEH ON9

salam semua waaaaaaaaaaaaaaa baru boleh on9 sepenuhnya sudahhh
setelah sekian lama memendam laptop kat tepi hohohoho....
1stly nadia nak mintak maaf pada semua yang order template kat nadia
sebab nadia tak dapat siapka lagi order kamu-kamu semua
untuk pengethuan semua sekarang nadia dah keja
so masa design tuh terhad lah cikit.....
selalu nadia buat time weekend ja....
so nadia nk mintak maaf sangat2 pada semua yaaaa

05 June 2011

KEPUTUSAN LUCKY DRAW BY NADIA

Salam semua sorry nadia lama tak update blog
arini nadia nak umukan sapa yang bertuah for MY LUCKY DRAW
ok tak nak cakap banyak meh tengok keputusan dia





so nama sapakah itu...^__^
ok akak nida kasi nadia akaun no k for tranfrs duit
TAHNIAH YER ^__^

Tolong Klik Saya :)