Pages

Ads 468x60px

13 December 2013

TARIKH CANTIK 13 12 13

✿ assalamualaikum ✿

harini tarikh cantik jugak.... 13 12 13....so arini jugak mesti banyak pasangan pegantin yang pilih tarikh untuk buat majlis....
so secara tak sengaja tiba-tiba terfikir tahun depan mesti ramai yang akan choice tarikh
1 APRIL 2014 in angka 1.4.14....cantik kan....so terfikirlah tuan hamba bahawa tahun lagi depan tahun 2015 tarikh keramat bagi tuan hamba hahahaha kenapakah???
sebab my birthday date 1 MEI so secara kiraan kreatif n fantastik pada tahun lagi depan
akan terjadinya nombor cantik in my life 1.5.15 yeaaaaaa.....
kalau boleh nak nikah or buat something special time tarikh tulah...hahaha ^__^v
in shaa allah kalau ALLAH izinkan...kan kan kan....tapi
candidate pun tak tahu dok alam mana lagi nih...
and kita pun tak tahu time tuh tuan hamba hidup ke tidak lagi... ^_^
tapi macam best je macam teruja ja nak tunggu tahun lagi depan...
so dari sekarang nak kena kumpul baget nak buat something special untuk diri sendiri bila tiba time tuh....yeaaaa 

ok i kol this no 'KAPIT' hahaha

0 Comment:

Tolong Klik Saya :)