kamu-kamu tahu tak apa itu ketam lembut....
sapa tahu??kalau tak tahu nadia ade sikit info
hasik carian google....
Apabila ketam bertumbuh, lapisan kulit kerasnya tidak akan bertumbuh besar mengikuti badannya. Maka ketam perlu mengalami proses pertukaran kulit untuk pertumbuhan. Ketam kulit lembut merupakan sejenis binatang laut berkulit keras yang boleh dimakan sekali bersama kulitnya apabila kulit lapisan luar masih berada dalam keadaan lembut selepas bertukar kulit.....
KANDUNGAN ISI YANG TINGGI
TIADA PENGGUNAAN BAHAN KIMIA
100% MAKANAN ORGANIK
prnah tgk majalah 3 artu tak
ni nadia tgk pagi tadi nampak ssedap lak ^__^
sebab ketam tuh semua isi...nmpak ja macm biasa
tapi hakikatnya lembut awwww lama xmakan ketam...
SUMBER>>>http://www.qualitycrabs.net/index%20-%20malay.htm
2 comments:
yg ni memang favorite kakchik nadia. soft shell crab. goreng celup tepung sedap nih.
sedp ek akak sedaplah
nadia xpernah makan teringn nak try :)
Post a Comment