Pages

Ads 468x60px

03 May 2010

Aku suka bnda yang kreatif.....

salam 1 malaysia hohohohoho
ermmm aku nk kongsi minat ngan korang semua ni
aku suka benda2 kreatif n cute ni
so secara tak langsung kalo ok aku nk jadikan
4time wat duit
hahahhahahah sapa xnak duit kan kan kan??
bawu2 ni aku da blja buat kad
n unik2...so tercetus la ilham aku tok wat duit melalui dia
agak2 blh tak n macm mana hasil keja aku ok ak?
dalam tulisan aku kali ni aku masukkn unsur2 suspen ckit bia ampa semua
tertnya2 apa la minah ni nk cakap hhuhuuu
SO LAYANNNN......
 cantik siot kan kan kan 
by da way bukn aku buat hohohohoh 
saja buat gimik >,<


 my 1st rose aku blaja bayak kali nak
dapat jadi macam ni susah tol


taraaaaaaaa yang ni la aku nk tunjuk 
my 1st kad pop up
so macam ne ok ak..
ni n kat bawah  time tutup


ni lak time di bangunkan huhuhu





1st kali aku buat macam ni

2nd aku gabung kertas jadi macam ni lak
skali tgk kembang besa macam bunga reflisia lak kan huhuhuuhu

Aku ubah2 las2 aku buat macam ni plak hohohohoh


ermmmmm boleh lega kau hati tengok hasil kerja aku
walaupon xdew la cantik mana
tapi aku puas buat semua tu
so selamat mencuba hohohoho >,<

0 Comment:

Tolong Klik Saya :)