Pages

Ads 468x60px

09 February 2011

TRACE KEDUDUKAN NO.TELEFON SIAPA-SIAPA YANG KAMU MAHU

salam semua Semalam nadia nak cuba trace no telefon
entah dari sapa kat my fon ..
Puas cari tak de jugak tiba2 jumpa web nih...maybe ade yang dah tahu..
Web ini dibangunkan oleh SunSat Satellite Solutions Co.
Ianya berfungsi sebagai agen pencari.
Kamu-kamu boleh mencari dimana sahaja
kedudukan no.fon.senang ja nak pakai.
juz masukkan tempat mana yang kamu-kamu mahu then letak no fon dia…
sistem ni akan mengesan simcard tersebut dan memberitahu
di manakah lokasi simcard itu termasuklah hp.
nanti kalau hp hilang ke bolh trace guna menda nih...
pakwe curang ke kan kan kan hahahaha
nak try klik nih http://www.sat-gps-locate.com

  • F208 Frog Cute Cartoon Cell Phone Quad Band Dual Cards FM Bluetooth

6 Comment:

khairul hisyam said...

kamooo tipuuuuuuuuuuuu!!!!

bella nabila said...

hahaha...i like !!!! huhu..jemput join kedah blogger ea..

mOoN said...

wahhhh...*teruja jap*

N@di@ said...

kh.....nadia pun terkena hohohohohohoh jgn la marah hehehe

bella tq for invite nadia :D insyaallah k

moon heheheeh nadia pun teruja dear sbb tuh nak share :D

LittLeMyRsHMaLLoW said...

haishhhh~
baru nak stalk org...
tertipu rupenyer...
duhh~

=)

Nu'nu Safia said...

cisss.....boyfren ku curangg!! ahahhaa....wat suspen jek

Tolong Klik Saya :)