Pages

30 April 2011

UNTUK TEMPAHAN .....

UPDATE
BACA BETUL-BETUL DAN PAHAMKAN

  1. Hanya pengguna Blogspot.com sahaja.
  2. Proses design akan dimulakan selepas bayaran diterima *PENTING*
  3. Emailkan pada Nadia maklumat design yang kamu-kamu nak serta pengesahan bahawa kamu-kamu dah bayar..
  4. Tempahan akan dilakukan mengikut giliran.ITU YANG PASTI
  5. Tempoh Nadia design untuk blog insya-Allah dalam masa sehari, bukan selepas kamu-kamu membuat tempahan tapi selepas giliran kamu-kamu tiba yaah..Tapi bergantung jugak....mood nadia nak design kalau tak de mood nadia akan rest kejap....so sabor jelah ^__^v
  6. Pertanyaan boleh dibuat melalui FACEBOOK.
  7. Sila check message di facebook kamu-kamu selalu selepas kamu-kamu membuat penghantaran maklumat untuk mendapatkan sebarang maklumat terkini, soalan dan permintaan dari Nadia.Nadia perlukan maklumbalas yang cepat dari kamu-kamu, so BE ALERT !!
  8. Tempahan Full template memerlukan password and email blog kamu-kamu, tapi tak payah risau. Nadia tak ceroboh atau apa-apa k.. blog nadia pun tak terbuka ^__^
  9. Tempahan Banner and Header akan dihantar ke email anda !
  10. Segala design Nadia buat best view by Mozilla Firefox :) kata CIK BULATsebab dia my tok guru hahahaha....dia pun ambik tempahan juga tau ^__^
  11. Ketika atau selepas proses mendesign dijalankan, segala penambahan atau pertukaran maklumat tidak akan diterima.
  12. Kalau anda seorang yang terlalu CEREWET jangan tempah dengan nadia sebab nadia boleh design biasa2 ja ^__^....





    RM5
    1. Banner

    SERENDAH RM3
    Bergantung Pada Design
    1. Watermark

    RM10
    1. Header Sahaja
    2.Tempalte Sahaja

    RM15
    Template dan Header

    RM20
    1. Full Template (sekali dengan di bawah nie)
    •  Header
    •  Button page / Tab menu
    •  Template
    •  Footer
    •  Banner
    •  Cursor





    Banner
    1. Nama Blog & URL
    2. Tema / Konsep (flower/stripes/patternt and etc.)
    3. Gabungan Warna (pink/white/green and etc.)
    4. Gambar (attach sekali dalam email)


    Header
    1. Nama Blog & URL
    2. Tema / Konsep (flower/fairytale/simple)
    3. Gabungan Warna (pink/white/green and etc.)
    4. Gambar (attach sekali dalam email)


    Full Template (Header + Button page / Tab menu + Template + Footer + Banner)
    1. Password dan email blog
    2. Nama Blog & URL
    3. Button page / Tab menu (Nama Untuk Button dan URL page)
    4. Tema / Konsep (flower/stripes/patternt and etc.)
    5. Gabungan Warna (pink/white/green and etc.)
    6. Gambar (attach sekali dalam email)
    7. Column 2ATAU 3
    8. Warna Post Entri dan Sidebar
    9. Nama Untuk CURSOR
    PERHATIAN UNTUK MENCEPATKAN DAN MEMUDAHKAN KERJA KITA BERSAMA TOLONG DAN NADIA MINTA TOLONG KASI DETAIL SECARA DETAIL KALAU ADA YANG TERTINGGAL NANTI MELAMBTKAN KERJA NADIA N LAMBATKAN JUGAK UNTUK SIAPKAN TEMPAHAN DARI KAMU-KAMU ^____^ SO SESANGAT BERHARP BOLEH MEMBERI KERJASAMA YER
    TOLONG SESANGAT LAHHH







    RM5 -Top up
    · Maxis/Celcom

    RM10 & RM20 - Bank in / Transfer

    · CIMB
    · 02048624347526

    · MAYBANK
    · 152170118736
    ·
    · BANK ISLAM
    · 2039024525613

    Dia atas nama NURUL NADIA BT ISMAIL





    Yahoo Messenger @ Email
    nad_ia1589@yahoo.com

    FACEBOOK


    APA-APA NAK TANYA MELALUI FACEBOOK MESEG N EMAIL PUN BOLEH K

    29 April 2011

    REZEKI NADIA MENANG RANDOM YAHOO 1JUTA USD YA ALLAH T___T


            Yahoo! Mail    

                                http://web.archive.org/web/20010606103714/www.indyworld.com/pics/email.gif                               
                                                              
                                   YAHOO INTERNATIONAL LOTTERY ORGANIZATION
                                                                                    

    Yahoo! Mail announces you as one of the 5, lucky winners in the ongoing Yahoo lottery Award  of Held on 22th of APRIL 2011 
    All (5) winning email addresses were randomly selected from a batch of 50,000,000 international emails each from Canada, Australia, United States, Asia, Europe, Middle East, Africa and Oceania as part of our international promotions program which is conducted annually, consequently, you have been grant total pay out of ONE MILLION UNITED STATE DOLLARS  $1, 000. 000.00 USD   This Lottery was promoted and sponsored by a conglomerate of some multinational companies as part of their social responsibility to the citizens in the communities where they have operational base. 

    Moreover your details e-mail address falls within our  Bangkok representative office in Thailand,  as indicated in your play coupon and your prize of $1, 000.000.00 USD will be released to you from this regional branch office in Bangkok Thailand. Your fund is now deposited with our Bank/in Bangkok Thailand and insured in your name to mix up of some numbers and names, Warning,, Warning,, Warning,, please keep this award from public notice until your claim has been processed, the money will be remitted to your account, as this is part of our security protocol, to avoid double claiming and unwarranted taking of advantage of this program by participants, as has happened in the past. 
    To begin your lottery claims, Please contact our Yahoo Lottery Co-ordinator as follows.
    NAME: MR. KANE TONG IVA.
    Tel: + (66)-894-5633-51. 
    You are to send the completed verification form below to the co-ordinator whose email address is given above for verification and to advised on what to do to get your prize.
    A. Your Real Name: 
    B. Address:
    C. Telephone:
    D. Private Telephone:
    E. Occupation:
    F. Age:
    G. Sex:
    H. Nationality:
    I.  Contact Email:
    J.
    Country of Origin:
    Current Country of Residence and work:
    Awarded /Day:    Date: 
    Remember, all prize money must be claimed not later than 28th of May 2011. Any winning prize not claim by this date will be cancel and return to HER MAJESTY DEPARTMENT OF THE TREASURY. And also be informed that 10% of your lottery winning belongs to (THE PROMOTIONS COMPANY). Because they are the company that bought your ticket and played the lottery in your name.  Know also that this 10% will be remitted after you have received your winnings prize, because the money is insured in your name already, In order to avoid delays and complications, please do inform our Co-ordinator as soon as possible.
    CONGRATULATIONS!!!! .We wish you continued good fortunes.  
    Mrs. Tina Akira
    President  Yahoo! Lotto Org!
    Yahoo! News - Lottery Yahoo!7
     

             RECENT                 
    $1.000,000.00 WINNERS!  
      
                                    
                                               
     
                     
                       
     ermmmm kalau lah betoii kan kayooo den aiyakkkkk T___T

    
    

    28 April 2011

    PURPLE BLACK vs BLUE WHITE awwww COMEL ^___^

    salam semua...arini n semalam siapkan tempahan dari
    AKAK DIDIE http://didielife.blogspot.com/ AND
    AKAK ZULIANA http://chekuna-rauna.blogspot.com/
     idea nak kreatif jem lak..almaklum nadia bukan orang seni sangat hahaha
    nak rest jap lepas nih ade lagi nak kena siapkan
    ehhh tengok sja tak teringin ke nak ORDER TEMPLATE kat nadia hehehee
    kalau sapa-sapa berminat klik contct kat atas k ^____^
    nak rest jap ASSALAMUALAIKUM.....^___^v





    27 April 2011

    ENTRY BENGANG--->> KUQANG AJAQ PUNYA JIRAN......

    http://1.bp.blogspot.com/_SCq1NwOJOwI/SWRtI_R3SfI/AAAAAAAABGE/04d1_FA_ADE/s400/tesco+mergong.jpg
    kerdit to google

    salam semua mood geram setelah diberitahu oleh mak tadi
    semalam nadia n family g tesco MERGONG time nak balik tuh
    lah kejadian ni berlaku.....nak menunjukkan lagi ketidak ajaran depa nih
    ALLAH maha KAYA...tersempaklah nadia dengan JIRAN MALAUN nihh....
    time tuh nadia dah nak blik so masih dalam kawasan parking dalam tesco tuh
    selalunya kita kalau jalan straight memang tu  jalan kita lah kan
    sebab nadia pun ambik lesen n g dengar ceramah pnduan jalan raya juga..
    so dengan yakin nya nadia cakap memang tuh jalan nadia...
    memang nadia yang kena didahulukan.....tapi kuasa ALLAH maha KAYA nih
    nak tunjukkan bertpa kuqang ajaqnya jiran nadia..tersempak depa kat sana
    simpang dalam parking tuh...tiba2 tengah syok layan jalan lancar kat kawasan parking tuh...(parking kan jalan simen macam licin kan) tiba2 kat simpang
    kuaq keta MYVI PUTIH kuaq dengan selamber vavi dia..membuatkan nadia terkejut beruk n brek mengejut...soo tangan ni apa lagi honn lah kan...
    dah si B..T..N tuh wat tuh macam jalan pak dia...mang hangin lahhh
    kalau sapa pun..kalau jantan nadia asa dah turun p penumbuk 2 3 4 das
    sebab sungguh biadap..bak kata oqang KEDAH kuqang ajaq....
    dah kita hon kot lah dia nak kalih aka tolehlah angkat tngan sorry ka...buat muka belagak dia jalan wat tak tahu memang VAVI HANG WAHAI B..T..N...
    pattlah lah orang kaampung pangkah ampa anak beranak
    memang perangai macam HARAM......katalah time tuh terlnggar depa
    maunya mak dia yg mulut puaka tuh mengeluarkan suara nyaring dia tuh...
    sebab depa nih pernah dah p serang anak jiran sebab kes langgr2 ni lah
    entah2 ampa tuh geng kuang ajaq dok slah oqang plak...benci aku oqang macm ampa nih..meluat gila vavi....

    lepas nadia usha betoi2 n tgk no plet dia..n nadia tnya mak
    mak tuh bukan ANAK MAK NAH KA???
    blik dari tesco tuh memang usha kat umah dia xdak keta dia..n pagi nih bila mak dok kat luaq nmpak dia lalu n MEMANG SAH LAH DIA!!!!!
    DIA SEOARANG CIKGU!!!! CIKGU PERNGAI MACAM TUH KA?????
    tapi memang ketrunan mulut puaka kuat bohong..kuang ajaq depa nih...
    eeeeeeeeeeeeeeeeee geqammnyyaaaa aku.....

    26 April 2011

    REZEKI RM20 ^__^

    salam semua arini sloww nyee blog nadia unit visitor tuh
    hehhehe seday???? ehh mana ada..ok ja pun hahahha
    arini sipakan satu tempahan dari FIEZAH http://mykechikdiary.blogspot.com/ tuh blog beliau g singgah....so lepas nih giliran akak DIDIE sabar yer akak ^___^
    ok xlarat nak taip pepanjang meh tengok hasil jari montel




    25 April 2011

    SAJA NAK SHARE PICTURE NIH


    salam semua....tadi nadia g umah mmbe nikah dia arini
    dalam banyak2 pic nadia bila tengok pic nih macma sedih lah
    tak tahu napa...T___T...i miss someone yang selalu 
    gelak bila nadia buat lawak walpaun bodoh huaaaaa 
    hati sedih TITIK.....

    PERCAYA ATAU TIDAK NADIA BERMULA DARI ZIROOOOO!!!!!

    salam semua..tiba2 tengah2 malam nih dapt idea nak update blog
    memula cita nadia nak wujudkan blog nih....
    ade ke orang nak tahu ek ^___^V...
    nadia bermula dengan blog dari kosong tak tahu apa lngsung
    serius nadia cakap nadia memang xreti langsung
    pasal2 blog nih.....bermulanya tercetus nadia nk buat blog sebab
    membe cyber jugak...membe dalam GAME LAK TUH..hahahahah
    dulu nadia suka main GAME TRAVIAN....ade??? pernah main????
    haaaa dulu nadia memang suka main game tuh..alah game yg bina2 kampung tuh
    perang2 rampas2 hahaha best lah jugak ^___^...ok skip pasl tuh....
    ok dlam geng nadia tuh....ada sorang mamat nih..dia ada blog
    dia luah segala bagai cita dalam tuh...semua lah bab2 cintan cintun dia
    family bak kata semuaa lah senang cita...^__^.....semenjak situ nadia boleh
    tahu apa itu blogggg....n semenja itu teringin lah kunun2 nak jadi penulis blog jugak kuikuikuikui.....tapi padahal satu haram apa xtahu nih hehehe
    nadia dah start buat blog pada tahun 2007 akhir tahun kot...
    awal tahun 2008 tak tahu lupa sudah ^__^V tapi kalau kamu-kamu
    tengok tarikh nadia wujud blog kat sini tahun  lain kan
    tu sebab jari2 montel gatal g padam...n tuka author tulah jadi cam gitu hehehehe
    tapi serius nadia buat ja blog..tapi xpost apa2 hahahahah...sebab teramatlah sengal...xreti nak guna gena hehehhehe....pas tu lama nadia stop....
    awal tahun 2010 baru nadia hegeh2 balik buka blog bersawang yang telah
    lama ditinggalkan tanpa disewakan oleh kepada mana2 pihak....
    tapi nadia mula tulis balik bukan sebab nak buat n3 pasal diri ke apa ke
    tapi nadia berniaga pen drive cute masa tuh..sayang tak laku satu pun hahhahah
    dari situ boleh lah TER kenal dengan seseorang.....dia pun ade blog jugak
    tapi bialah rahsia siapa itu olang ^__^V.....dari situ nadia mula kawan2 dengan dia n makin laju lak dok  nulis blog.....semua pasal n3 pendrve.... nadia padam n
    jadiakan blog ni blog personal nadia.....cer kamu-kamu tengok n3 nadia yang lama2 tak slah ade setgh yang xbergambar sebab gatal g padam semua n3 n buat backup pastu  masukkan balik...n3 ade tapi gambar2 semua hilang so padan lah muka....tulah perangai nadia suka berani menanggung risiko...
    buat ja apa nak.... keputusan lain kira hahahah.....janji try ^__^
    tapi bila baca bbalik n3 lama nak tegelak ja macma hampeh ja nulis waktu
    muda2 dolo-dolo hehehhee.....tapi nadia teramatlah hairan napa xde orang masuk blog nadia masa tuh...sungguh jakun okeyh....pastu setelah ditanya kepada orang yg nadia kenal itu..nadia mula masukkan satu demi satu gadget dalam blog nadia....salah satu yang penting SHOUTMIX tuh .....so barulah nadia tahu apa itu BW aka BLOGWALKING...haaa masa tuh mang gila BW
    dulu kan target nadia...kalau unit visitor nadia naik dekat 10 orang pun nadia dah syok hahahahah sengalkan ^__^.... pastu mula lah pandai tuka2 skin blog nih..tempalte macam2 lah try...gile glomour masa tuh...padahal bukan ada orang datang melawat pun blog nadia...huhuhuhu....lepas tuh nadia makin pelan2 masuk gear n lajukan aktif dalam blog nih....tapi pasal KODING template nadia langsung tak tahu apa-apa DIULANGI TAK TAHU APA-APA....nadia dulu banyak suruh WAN HAZEL TOLONG....kerana dia lah nadia pandai koding...sebab wan pesan suruh nadia edit2 koding kalau nak tambah apa2...tapi mula nadia tengok teramatlah seram hehehehe sebab sapa yang tak pening tengk ayat2 dalam KODING...tapi nadia berusaha pelan2 cari sendri buat try n error banyak kali
    buka blog orang tengok apa ada n try buat....masa tuh TUTORIAL YANIE 
    banyak membantu nadia....so setapak lagi nadia fahamkan diri mempelajari
    ilmu koding nih....dah lama setelah nadia berjaya kuasa tempalte yang biasa2 ja
    muncul tengok template cumil2 macam sekrang plak...nadia try nak blaja
    tapi xpaham2 ^___^...tapi nadia usaha jugak makan masa lama jugak...baru nadia dapat apa nadia nak....setelah nadia penat mencari....ilmu koding baru nih....
    koding baru nih nadia banyak bertnya pada CIK BULAT...sifu design nadia nih
    dia seorang desingner juga...dia banyak terima tempahan template..so dari situ nadia pun terpikir untuk mengembangkan cari makan nadia dengan mengambil tempahan TEMPLATE juga....tapi masih dalam pembelajaran tapi kalau takat orang nak biasa2 boleh la nadia decokan ^___^.....al kisah kat cini nadia nak bagitahu...walauapa pun yang kita nak buat jagn cakp tak boleh...
    sebab kita kena cuba n cuba untuk pastikan kita boleh jugak....kalau diizinkan ALLAH berjayalah kita membuat sesuatu perkara itu....^___^V
    so menda nak cakap kat sini ialah....sebenarnya nadia dulu tak pandai lansung koding2 nih...tapi sekrang alhamdulillah boleh buat cari makan ^__^...


    SO SAPA-SAPA YANG NAK TEMPAH TUH BOLEH CONTCT NADIA KAT ATAS TU K.....SEBAB INILAH SUMBER CARI MAKAN NADIA BUAT MASA SEKRANG ^__^...MANA LAH TAHU NIAT NOLONG NADIA ANAK ORANG SUSAH NIH..BOLEH DENGAN CARA INI HEHEHEH...ayat simpati ke tuh.....hahahaha gurau je.....entry nih nadia buat pukul 2.34am siapnya..so auto publish lanih..

    segala terabur ayat amatlah diharap dimaafkan sebab nadia bukan penulis yang baik...karangan dulu pun selalu dapat markah teruk ^__^

    DALAM HATI NADIA TERINGIN NAK ADA KEDAI DESING KAD KAWIN DAN MACAM KAD LAGI  N KEDAI PENCETAKKAN SENDIRI...^___^ awwwww
    doakan nadia dapat mencapai hasrat hati nih k aminn..........

    GALLERY HASIL JARI MONTEL

    AKAK PIJA
    AKAK ALYYANI

     

     
    AKAK SUNIZA
    FIEZAH
     


    http://dechantiquebutik.blogspot.com/

     
    NADRAH

    24 April 2011

    PERAGUT BUKAN LAGI DARI GOLONGAN LELAKI MALAHAN WANITA JUGA...

    alor setar-seorang ibu beranak dua diragut dihadapan mata
    anak perempauan beliau....peragut tersebut adalah seorang wanita
    yang bertudung....yang  dikesali ini....si ibu tersebut boleh tersenyum
    apabila beg tangan yang digalasnya...diragut oleh wanita berkenaan...
    wanita pergut yang baru berusia 22 tahun itu..sungguh berani meragut
    di khalyak ramai...kejadiaan itu berlaku semasa
    KARNIVAL KEDAH SEJAHTERA
    yang baru diakan baru2 ini di STADIUM DARUL AMAN.....
    kejadian yang berlaku selepas si ibu dan anak melihat konsert AMAR
    pada malam itu..... yang menariknya pada masa kejadian si anak peragut sempat merakamkan kejadian tersebut....mari kita tengok..mana tau kamu-kamu kenal ke dengan peragut tuh !!!!!!!!!!!





     amar membuat konsert malam itu ^___^  nadia suka dia *____* hahaha
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..

    LIHAT!!!!!!!!!!!!! peragut dan mangsa masih tersenyum aiyakkkk *____*




    pssssstt--------->> aiyakkk tertipu sudaaa....hehehehehe segala keterangan diatas
                                     tipuan semata2....tu cousin nadia lah hahahhaa..masa nih kita owang kat tempt pameran polis blakng tuh poster orang kena rgut tapi diowang lindung lak aiyakkkk ^___^

    23 April 2011

    SALAH SATU DESIGN NADIA LAGI


    Salam semua...arini sabtu tapi cam sunyi ja bunyi ^___^
    tengok uv nadia berapa orang hahahaha teruk kann
    arini nadia berjaya siapkan design tempalte untuk
    akak SUNIZA...dia nak 3 kolum tapi nadia xberapa mahir lak
    tapi alhamdulillah nadia berjaya jugak siapkan tempahan
    dari beliau...sapa nak tengok blog dia boleh pergi kat sini http://www.voguishboutique.blogspot.com/




    SO ADE SAPA NAK BUAT TEMPAHAN JUGAK
    BOLEH KLIK CONTACT KAT ATAS SANA
    N KALAU NAK TENGOK HARGA BOLEH KLIK TAB MENU 
    ORDER TEMPLATE HERE itu yer ^__^ 
    ok nak rest jap lengguh pinggang aiyakkk *____*

    22 April 2011

    DAH TUKA EMAIL LAYOUT BELUM CANTIKLAH ^__^

    Salam semua...salam jumaat penuh berkat ^___^
    sapa kat cini penegar email cer angkat tangan cam ucop huhuhu
    takk nadia nak share nih...nadia da h upgrade ke tahp baru
    email layout dah lain nmpak lagi cantik lak hahaha
    n kemas la sikit bagi nadia lah so sapa2 belum tgk
    meh negok nih cantik akkk cantik ak????

    sampingan sapa nak nadia makeover dia punya blog boleh lah 
    tegok kat SINI k ^___^

    21 April 2011

    TIBA-TIBA MUNCUL ENTRY BARU SEBAB NO IDEA ^___^

    salam semua awwww awwww awwww lama gila kot
    nadia tak update blog hahaaha sebab apa
    nadia pun tak tahu ^___^.....semalam berjaya siapkan tempahan
    dari akak Alyyani Anuar nih blog beliau http://nayville.blogspot.com/
    sekarang mood malas selalu menerpa
    kenapa yer..sampai nak update blog pun xde idea
    belambak2 ketinggalan dalam dunia blog nih...
    ermmmm teruk teruk teruk aiyakkk....
    so meh usha apa nadia dah kodek kat blog akak alyyani



    pssttttt......no kontroversi lagi yer.... ^___^


    NAK TEMPAH CONTECT NADIA K ^___^

    16 April 2011

    HASIL JARI MONTEL SAYA ^__^


     

    salam semua nih nadia dah letih dok study tok esok
    tapi xmasuk pon hahahahaha.....dah lama tinggal 
    ukur2 aras tuh mana lah den nak ingat dah
    dulu pun time study xpahm sagt tambahan lah 
    sekarang aiyakkk T___T...ni nadia nak tunjuk hasil 
    kerja tangan jari montel saya......

    HEADER


    nadia terperasan apasal header nadia buat banyak style bolat2 hahaha


    BANNER
    WATERMARK



    NADIA JUGA MENERIMA TEMPAHAN NAK TEMAPAH??
    KLIK SINI !!!

    MARI BELAJAR UKUR ARAS ^___^


    KETINGGIAN ALAT( hieght of instrument)
    Ketinggian dari atas alat ukur aras yg telah di laraskan hingga permukaan tanah

    GARISAN LARAS ( Collimation line/ line of sight)
    Satu garisan yang disambung dari cross hair dalam teropong disepanjang aras pandangan.

    KETINGGIAN KOLIMANTAN(hieght of collimation)
    Ketinggian dari aras laut (mean sea level) hingga ke garisan laras. Ia diperolehi dengan menjumlahkan aras Bench Mark dengan bacaan Levelling Staff.

    BENCH MARK
    Satu rujukan tetap dimana arasnya telah diketahui. Ia digunakan bagi mendapatkan aras bagi kawasan yang lain yg tidak di ketahui arasnya

    DATUM
    Satu permukaan arbitrari dimana sesuatu ukuran didasarkan.

    'BOOKING'


    Bacaan Belakang (Back Sight) ~ adalah bacaan pertama yg diambil selepas alat ukur (levelling instrument) dipasang & dilaraskan dimana -mana sahaja tempat alat itu berada.Ia sentiasa berada ditempat dimana aras larasnya (Reduced level) telah diketahui.

    Bacaan Depan (Fore Sight) ~ Bacaan terakhir staff yg diambil sebelum alat ukur di ubah/pindah

    Bacaan Antara (Intermediate Sight) ~ Bacaan staff yg di ambil pada tempat yang tidak diketahui arasnya selepas sahaja bacaan back sight tetapi sebelum bacaan fore sight.

    Change Point adalah titik dimana bacaan staff diambil 2 kali bacaan, ia itu bacaan depan sekali dan alat dipindahkan dan dilaraskan semula ditempat yg baru dan diambil satu lagi bacaan(back sight)

    Contoh 'Booking'

    Rise & Fall

    Dihantar oleh : Webmaster JKR Terengganu
    Tarikh hantar : 06-02-2007
    Tarikh kemaskini : 06-02-2007







    PENING-PENING AIYAKKK NAK TEMUDUGA N KERJA PUN SUSAH WAAAAAA T__T

    Tolong Klik Saya :)