Pages

Ads 468x60px

17 May 2010

KONVO OH KONVO.....

ermmm arini berakhir penantian KONVO aku
tapi disebalik dia mang gilew lak la kejadian dia
tapi xdew la kemalagan jiwa huhuhuh
ni bukn pasal apa pun tapi pasal aku ni
aku tak tau la napa aku selalu jadi macam ni
suka salah paham macam tu
masa 1st aku kena daftar masuk koej
orang lain pakai baju t n trek
aku pakai baju kurung perempuan melayu terakhir
adoii punya la aku malu masa tu
ni jadi plak nasib xsalah lagi
u know wat?
aku salah paham pasal baju
yang bakal aku kena pakai time konvo

apa yang salah paham nya jeng jeng jengggg huuhuh
aku salah warna baju la
aku buat baju kurung ikut suka hati aku ja
sepatutnya dalam peraturan
BAJU KURUNG DAN TUDUNG (LULUSAN ISLAM)
BERWARNA PUTIH/KRIM(TIDAK JARANG ATAU NIPIS)
serta KASUT BERTUTUP BERWARNA HITAM.
yang aku paham kat cni baju kurung
ikut suka n tudung ja warna krim atau putih  hohohhooho
so lepas raptai aku dgn mak n cousin aku wat explore race la
misi mencari baju kurung berwarna krim or putih
tempat 1st aku g butik BTM kat
ctu bju putih dah jdi kelabu
nsib xbeli bju tu tadi aku nmpk
adew graduan pkai sebijik macam tu
so xdew baju kurung yang aku bekenan kt ctu...
n 2nd aku g star parade lak
kat sana byak butik
satu kedai ke satu kedai aku masuk
xdew jgk, tpi kalau ada pun mahal nk mampus
ada yang 400rm gilew la
aku nk pakai tok esok ja
adew yang 200rm tapi xcantik sgt mahal jgk tu n biasa ja
n punya dah give up aku cari aku ternampak satu baju ni kat lam kedai tu
tapi malangnya kedai tu dikunci n xdew orang jaga
punya la malang masa tu..
dah kuciwa dengan kedai yg tutup tu
aku teruskan pencarian jugak
masuk kedai ni masuk kedai nu
xdak jgk yang sesuai,
dan dengan kuasa ALLAH
aku patah balik ikut jalan jauh tok turun nk pg city plaza..
tiba2 mak aku tgk kedai yang baju aku bekenan tu adew orang
mak aku pon slamba buka pintu n masuk
and kat ctu lah pencarian aku berakhir....
alhamdulillah sagt2...
tapi harga mak ai jgk la
masa tu aku macam nk pitam jgk la sebab untuk esok sahaja
xkan aku nk beli baju harga rm270 mak aku kena kumpul dua minggu
bawu dpat baju tu la jawab dia
tapi tiba2 adik yang keja kat ctu bagitaw ade less
n harga dia aku mampu beli...tapi yang nmpak sgt rezeki aku masa tu
baju tu tinggl 2saiz ja
1 patung pakai
1 dia dok gantung
n yang gantung tu  saiz aku
so pe lagi g msuk fiting room n test
mang ngam la....
so tula orang cakap namanya rezeki
n nk tgk baju bertuah aku turun bawah ckit

lagi ckit



TARAAAAA.......

CANTIK AK HUHUHUHU 
LEC AKU CAKAP TARUH TOK NIKAH HOHOHOHOH
MALANGNYA XDA CALON

1 Comment:

b3n said...

CHANTEK SEYH BJU KONVO....
NT LEY AK PINJAM...
HAHA....
SENGET!!

Tolong Klik Saya :)