Pages

Ads 468x60px

20 June 2010

SEMALAM ADALAH SEJARAH

tersebut la kisah ehem ehem heeeeeeee
semalam my mom ajak g pasar kat simpang kuala tapi oqang kedah panggil simpang kola
sebab my mom nak beli ikan sayur ape semua yg benda nk masak tu la 
weeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhh aku cari gambaq tok upload lam ni 
nk tunjuk ampa semua pekan simpang kola
ampa tau apa aku jmpa dekat tenet sbb aku xpenah snap pic simpang kola
t owang cakap aku waya plak
xsangka aku apa yang aku  


TARAAAAAAAAAAAAAAA

http://www.flickr.com/photos/28488/2852369295/in/set-72157607264986611/
Pak cik aku daaaa hahahahhaha
lawak la plak famous jgk dia
sapa yang baik hati snap pic ni n tolong famous kan 
lagi air tebu pak cik aku
hahahhahaha
ok back to story
haaaaaa ni la pekan simpang kola ni masa time ramadhan
tapi kalo time biasa lebh kurang macm ni jugak cuma jmplah peniaga tu 
kurang la...so apa nak tau sejarah tu
ni bukan pasal pekan kecil ni
tapi pasal kereta berduyun-duyun banyak
dan menyebabkan jem kata atas jalan raya tu
so asalnya aku sllu pegi simpang kola dalam 5 or 10 minit ja jadi 1jam lbih 
plus p n blik dekat dua jam la
aku terperangkap dalam jem believe it or not so believe it hahahhha 
tgk sampai aku dan snap pic ni 




haaa tgk tu sampai lenguh kaki aku main clush haiii t kalo aku nk beli keta aku nk beli yang auto hahahhaha
insyaallah keta ni yang aku nak 
medallion grey ada sapa nak tolong belikan???? ^_^


ok semalam ada lagi satu sejarah reunion yang aku xsengaja adakan 
upanya menjadi yeaaaaaaaaaaaaa
thanks to all my fren cik nana cik kuya n cik wani kepada cik mira lain kali kita wat lagi k
walaupon reunion kitaowang ni empat orang ja tapi bes sagat saat semalam
walaupun mula2 kami p kat stall mamak kami xblh on9
n bertuka tmpat kew kfc sampai tempat tu khas tok kami ja hahahha lawak toi




3 Comment:

Anonymous said...

mmg pon..aku benci spg kola..kalo cina dok menega kat c2 sopa haram g..sopa jalan depa pny..lg satuu..pemes gila pak cik hg nohh:P

Anonymous said...

mmg pon..aku benci spg kola..kalo cina dok menega kat c2 sopa haram g..sopa jalan depa pny..lg satuu..pemes gila pak cik hg nohh:P

NADIA said...

yaa mang pak cik aku sllu pames hahahha

Tolong Klik Saya :)