Pages

Ads 468x60px

29 June 2010

PENING AKU

Peningnya aku...aku nk g interview pon semua nk ikut
adoiii la....napa jadi macamni xtau
haiiii mak aku pon kalut nak p
bagi laaku dpat keja dulu
baru la p...ni dak kalut sungguh
bukn takbagi p masalah macam2 tolong la paham
aku p bukn nk seronok nk p cari keja ja pon
aku sungguh2 xpaham nagan my family
duit xdak pki la sma
jgn pkiaq nk seronok ja
aku tensionnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
awat jadi lagu ni tak tau

26 June 2010

TAK SUKANYA HARI NIIIIIIIII

tak suka arini lorh aku jumpa my ex bf
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
xsuks xsuka xsukaaaaaaa
kelmarin pon jmpa ex jugak tapi
yg lain arini yang lain plak
yang harini aku benci gila kat dia
dasar jantan jahat suka mainkan pompuan
tengok la ko tara mana sagt nk maiankan orang
t suatu hari nant ko lak kena macm tu
bawu ko rasa apa aku rasa
bila ko buat aku macm ni
so WATCH OUT BABEH 
MyEm0.Com

24 June 2010

DAN BILA ESOK


MyEm0.Com

AKU DIPANGGIL INTERVIEW

ermmmmmmm
ermmmmmmmmmm 
ermmmmmmmmmmmmmmm
ermmmmmmmmmmmmmmmmmmm
huhuhuuh makin panjang ermmmm aku
tu tanda aku biol dah hahahaha
aku dipanggil untuk interview kat shah alam
SO WAHAT SHOULD I DO???????
aku nk pegi kew tak ek
sebab PERTAMA aku takut 
sebab KEDUA macam-macam kena pk
sebab KETIGA nant aku nk dok mana pegi keja dengan apa
haaaaaaaaa tapi orang cakap nk seribu daya xnak seribu dalih lol
tapi aku xtau nk nk cakap adoiiiiiiiii la
pening kawe 
lagi satau aku dapat kat penang tapi kat ctu tempat
dia mnyeramkan ckit 
masa aku pg cari dengan mak aku pon 
anjing dah nyalak-nyalak kat tepi keta aku
takut aku..dah tgk byak cina ja kat sana 
lagi la takut waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya ALLAH tolong nadia ya ALLAH (ala-ala nabila plakon indon tu cita mutiara hati huhuhuhu)
MyEm0.Com

21 June 2010

AKU ASA


seingat aku aku xda membe karib tapi membe rapat ada
sebab aku asa xpenah ada membe yang sanggup trima suka dan duka aku
sebab ada yang kwan kita.... tak suka akan kegembiraan kita
tapi ada kawan jugak yang akan lari bila kita dalam kesusahan
tapi tak bermakna aku cakap aku tak ada kawan karib
aku tak hargai teman2 aku yang selama ni rapat dengan aku
cuma tak ade lagi membe yang sanggup wat apa2 pun untuk aku
aku rasa aku tak jumpa lagi
aku tak tahu aku akan jumpa kew tak
tapi aku ada rasa yang aku asa baik aku simpan ja
tak payah nak cakap kot
maybe ada yang slama ni anggap aku macam tu
tapi aku tak perasaan maafkanlah aku k
tapi aku rasa mcam tak de jew ja huhuhuhu
aku nak ucapkan kepada semua yang aku aanggap kawan
rapat aku iaitu
ni la membe pertama aku yang kamcing sangat
masa aku darjah 1 dulu idah,syafikah n aku kami mang rapat sangat dulu
ayu n hanim membe baik aku di waktu sekolah rendah darjah 2 3 4 5 6
sima n idah membe bek aku waktu form 1&2
najla membe bek aku masa aku form 2 smpai form 3
kak na,mira,kuyah,sein, membe bek aku di waktu form 3& 4 ni sekerat jalan huhuhuhuh
dan sekarang aku masih lagi dengan diowang
ben membe bek aku kat teknik
ni antara kawan yang paling rapat dengan aku and aku sayang kamu-kamu
tapi aku tau diowang masing-masing ada kawan
karib diowang masing-masing
and aku ucapkan terima kasih pada kamu-kamu yang selama ni
baik dengan aku...... aku hargai sangat saat kalian bersama aku
and aku sayang kamu-kamu
semua aku mintak maaf k
kalo coretan aku ni ada yang terasa hati im so soryy....
MyEm0.Com

20 June 2010

lama giler xg karok weii kwan2 bila nk g karok

MyEm0.Com

SEMALAM ADALAH SEJARAH

tersebut la kisah ehem ehem heeeeeeee
semalam my mom ajak g pasar kat simpang kuala tapi oqang kedah panggil simpang kola
sebab my mom nak beli ikan sayur ape semua yg benda nk masak tu la 
weeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhh aku cari gambaq tok upload lam ni 
nk tunjuk ampa semua pekan simpang kola
ampa tau apa aku jmpa dekat tenet sbb aku xpenah snap pic simpang kola
t owang cakap aku waya plak
xsangka aku apa yang aku  


TARAAAAAAAAAAAAAAA

http://www.flickr.com/photos/28488/2852369295/in/set-72157607264986611/
Pak cik aku daaaa hahahahhaha
lawak la plak famous jgk dia
sapa yang baik hati snap pic ni n tolong famous kan 
lagi air tebu pak cik aku
hahahhahaha
ok back to story
haaaaaa ni la pekan simpang kola ni masa time ramadhan
tapi kalo time biasa lebh kurang macm ni jugak cuma jmplah peniaga tu 
kurang la...so apa nak tau sejarah tu
ni bukan pasal pekan kecil ni
tapi pasal kereta berduyun-duyun banyak
dan menyebabkan jem kata atas jalan raya tu
so asalnya aku sllu pegi simpang kola dalam 5 or 10 minit ja jadi 1jam lbih 
plus p n blik dekat dua jam la
aku terperangkap dalam jem believe it or not so believe it hahahhha 
tgk sampai aku dan snap pic ni 




haaa tgk tu sampai lenguh kaki aku main clush haiii t kalo aku nk beli keta aku nk beli yang auto hahahhaha
insyaallah keta ni yang aku nak 
medallion grey ada sapa nak tolong belikan???? ^_^


ok semalam ada lagi satu sejarah reunion yang aku xsengaja adakan 
upanya menjadi yeaaaaaaaaaaaaa
thanks to all my fren cik nana cik kuya n cik wani kepada cik mira lain kali kita wat lagi k
walaupon reunion kitaowang ni empat orang ja tapi bes sagat saat semalam
walaupun mula2 kami p kat stall mamak kami xblh on9
n bertuka tmpat kew kfc sampai tempat tu khas tok kami ja hahahha lawak toi




19 June 2010

when im old

hahahahah segak jugak aku bila dah tua ek lawk tol

16 June 2010

aku hanya nk ingatkan diri aku

Kenapa aku baru tau maksud perkataan "BYE"... SubhanAllah!!! Perkataan "BYE" merupakan jarum sulit org Kristian... Di dlm bahasa Arab b'maksud "fihafzil baba ". Manakala dlm bahasa Malaysia b'maksud di Bawah Naungan Pope(paderi). Jadi foward dan sebarkan kepada semua shbt2 anda. Semoga Allah memberi rahmat kpd kita dan org Islam yang lain. Wassalam di Universiti Putra Malaysia. Itulah satu-satunya Universiti yang ada gereja. Gereja ini antara yang aktif untuk memurtadkan orang Islam. kalau ada saudara kita terminum 'Holy Water'. Sebenarnya air ini dibuat di Vatican City. Dijampi oleh paderi termasuk Pope John Paul yang jemput Perdana Menteri kita dulu! . Kalau terminum, cari air kolah dari 3 masjid. Baca Al-Fatihah 1x, Yasin 1x, 3 qul 1x, dan selawat. Ambil sebahagian buat minum dan sebahagian buat mandi. InsyaAllah mereka akan sedar dan dapat diselamatkan.insyaAllah. tolong fowardkan ... demi islam... demi agama yang tercinta...insyaallah... forwardkan mesej ini..""

05 June 2010

tok jadi yg terbaik

kadang2 apa yg luaran bukn la yg dalamn pon sama
mybe stgah orang pandai berkata2
xsemstinya dia pandai wat keja
setgah tu pandai wat keja tpi xsemstinya dia pndai berkata2
tapi stgah orang plak blh wat dua2
alhamdulillah kalo di anugerah macm tu
tapi yg pasti yg kat dunia semua xsempurna
termasuklah aku n semua
ermmmmm bila nk dapt keja ni
kalo nksmbung std pon aku xnak dah kot
t beban mak aku lagi
aku  pening pening penig
ya ALLAH seandainya tersedia untukku
jalan ke rezeki mu permudahkanlah aku untuk menghampirinya
seandainya tiada tertulis untukku
tabahkan aku untuk menempuh segala ujian mu ya ALLAH
aminn.......

Tolong Klik Saya :)