Pages

Ads 468x60px

14 May 2011

MACAM TAK CAYA DAPAT BE HUAHUAHUAHUA ^__^

salam semua ^_____^ samat pagi
arini sabtu so ada yang tak bangun lagi lah kan sbb
ada yang cuti huhuhuhuhu...owh pagi2 nihh masuk blog
dah setelah sekian seharian tak boleh nak meng UPDATE
tiba-tiba bila nak save template yang dah siap buat kelmarin dulu

tengok-tengok waaaaaaaa....hilang taauukk!!!
xtau napa boleh hilang semua yang nadia dah save tuh ermmmm
ni semua gara-gara blog yang SENGAL-SENGAL UBI KELEDEK 
kelmarin aiyakkk T___T.....

tapikan nadia nak sahre nih...berita happy lah jugak
nadia dapat BE lah aka PENDAPATAN TERUMPUK kuakuakuakua
yang tak caya sebab my UV tengok lah sendri ^__^


dah dapat 3 BE dah nadia yang satu tuh sampai dah meter pun ^__^
tapi padahal UV nadia 69 PALING TINGGI OK!!!! huhuhuhu
lama dah tak aktif BW tuh n UPDATE ENTRY tuh yang uv mencorok
gedebak gedebik gedebuk JATUH!!!.. *___*tapi ......
NUFFNANG sayang nadia lagi lah..sebab kasi nadia BE......


MA KASI YAAHH NUFFNANG
SUKE SUKA SUKE ^__^



NAK RM20
MASUK KE AKAUN KAMU-KAMU
PM NADIA OKEYH SERIUS MASYUKK
SEBAB NADIA SENDIRI DAH TRY ^__^

3 Comment:

nurain said...

wah masyuk..sikit2 jadi bukit kan

btw..cantek header baru kamu!

zulfitry.com said...

lepas ni boleh la belanja member-member yer..hehe

Myra Jay said...

Dah dpt BE ni Nadia kena rajin BW baru $$$ masyuk..

Tp skg Adik sibuk sangat kan...

Tolong Klik Saya :)