Pages

13 May 2011

SAPA NAKKK RM20 SEGERAA MASUK KE AKAUN ANDA!!!!!

salam semua arini mood mendung ^__^
so cukup sedap kalau boleh tidoq huahuahuahua
arini nadia nak kasi rm20 kepada sapa-sapa yang nak
cuma PERLU !!!!!!

RAJIN 
SABAR 
BERUSAHA 
^__^

OKEYH  cara dia mudah jaaa


BACA NIH

Penerangan terperinci tentang RM20Segera (Pastikan masa anda daftar penaja anda adalah NADIA1589...selain NADIA1589 please jangan daftar..kalau anda daftar selain saya, saya tidak dapat membantu anda, harap maklum)

ianya BUKAN SKIM CEPAT kaya, tetapi ianya adalah satu alternatif utk kita mencari pendapatn tambahan HANYA DENGAN MEMPROMOSIKAN LINK DIRI ANDA SENDIRI di dalam mana2 social networking yang anda join (Facebook, Myspace, Twitter, Tagged, Friendster dll.)

TAK PAYAH:
*menjual produk
*sms
*click iklan bagai nak mati
*buat website

HANYA memperkenalkan system kami. Berminat?? Blh send msg di inbox FB saya. TQ

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000134568172
MIZ NADIA

BAGAIMANAKAH?

MY GUIDE...(Sila ikuti langkah dan cara-cara untuk RM20SEGERA)

1. hanya daftar di http://www.rm20segera.com/?r=nadia1589
2. Selepas Pendaftaran Dibuat...



Terima kasih kerana mendaftar di bawah nadia1589. Untuk pengaktifan akaun anda, sila buat pembayaran RM20 ke akaun

· MAYBANK
· 152170118736

· CIMB
· 02048624347526

· BANK ISLAM
· 2039024525613

DI ATAS NAMA
NURUL NADIA BT ISMAIL


Setelah membuat pembayaran sila sms saya ikut format ini:

RM20Segera
username anda:
tarikh bank in:
masa bank in:
bank mana anda bank in:

ke nombor 017-5858353


3. Selepas Pembayaran Dibuat...

a) Klik Link InI http://www.rm20segera.com/?r=nadia1589 dan Masukkan Username & Password Anda Untuk Log in RM20SEGERA

b) Klik ayat disitu iaitu: 'KLIK DiSINI UNTUK AKTIFKAN KEAHLIAN ANDA'

c) ISI BUTIRAN DI LANGKAH 3 SPT:

Username anda
Tarikh Bank In
Masa Bank In
Bank Yang Anda Bank In Kepada Upline Anda Samaada
Transfer Atau Cash Deposit
Nama Upline Anda

d) Hantar Pengesahan Anda Untuk Pengaktifan



4. Tips Promosi Link URL Anda…

a) buat album baru berkenaan rm20segera di facebook anda.. anda bleh copy dr album sy..

b) stiap gmbar tersebut anda follow je mcm ape yg sy tulis kt stiap gmbr.. n sertakan skali link URL anda (gantikan link url sy kepada link url anda).

c) tambah rakan seberapa yg bole.. lg ramai, lg bagus.. lpas tu, tagged pd kawan2 anda sdikit demi sedikit.. sejam tagged dlm 30 -40 org.

d) if mreka tnye berkenaan promosi n bgaimana utk mndftar,anda hnye perlu copy paste smua ayat ini dn send kpd mereka.

SENANG n BERBALOI kan???? Segalanya di hujung jari anda.. anda yg mnentukan masa depan anda.. jika rajin berusaha, insyaALLAH pulangan yg diperoleh setimpal dgn usaha kite.. tggu ape lg??


5. Untuk Dapatkan Link URL Anda…

a) Klik link ini : http://www.rm20segera.com/?r=nadia1589

b) Masukkan USERNAME & PASSWORD Anda Pastu LOG IN

c) Anda Akan Nampak Perkataan 'LINK REFERRAL ANDA'..So itu la link anda untuk promosi..

d) Gantikan link saya kepada link anda...Gunakan link anda untuk di promosikan ke FB anda...

semoga berjaya!!!


MUDAHKAN??? HANYA DAFTAR DI http://www.rm20segera.com/?r=nadia1589

Ya! memang mudah, ibaratkan duduk goyang kaki - dapat duit masuk akaun anda TANPA MENGANIAYA ORANG LAIN....NIKMATI PELBAGAI EBOOK PERCUMA SETELAH ANDA MENGAKTIFKAN AKAUN ANDA DI RM20SEGERA DENGAN MODAL RM20 :-

1. 63 Killer Marketing Strategies.pdf
2. pelita_affiliate_ panduan dan rahsia sebenar

affiliate.pdf
3. Rahsia membina Blog dalam 3 minit.pdf
4. binalaman_pengenalan asas membina laman web.pdf
5. Million Dollar Emails.pdf
6. PanduanYahooGroup.pdf
7six_figure_secrets_100_powerful_promotion_tactics.pdf
8. the_30_minutes_marketing_miracle.pdf
9. Pengurusan Laman Web-Upload.pdf

SENANG n BERBALOI kan???? Segalanya di hujung jari anda.. anda yg mnentukan masa depan anda.. jika rajin berusaha, insyaALLAH pulangan yg diperoleh setimpal dgn usaha kite.. tggu ape lg??

JGN MEMBUANG MASA ANDA BERFACEBOOK BERJAM2 TANPA MEMBUAT APA2...Manfaatkan facebook anda sebaik yg mungkin.!! Semoga berjaya!

3 comments:

SuhaimiKassim@teruna9752 said...

tq kongsi busines ne..saya dah lama join

zahidah dihaz said...

apa benda ni? kurang fahamlah...


New Entry: Two more day, time to fly

SyUhAdA said...

mcm susah je nak promot..huhu..

Tolong Klik Saya :)