Pages

Ads 468x60px

29 May 2011

LUCKY DRAW BY NADIA ^___^v

MAAF LD NADIA DITUTUP SUDAH
SEBAB MASALAH LIKE VOTE MACAM TAK BERFUNGSI
JAGAN ISAU BAGI YANG DAH JOIN NADIA
AKAN MEMILIH NAMA TUH JUGAK
TAPI HANYA RM10 AKAN DIBERI MINTA MAAF
ATAS KESULITAN T___T...

STICKY POST 
SAMPAI 29 MEI 2011 ^__^v


LUCKY DRAW BY NADIA


SALAM SEMUA NADIA NAK MINTAK TOLONG BOLEH???
TOLONG VOTE MY PICTURE KALAU SUDI IKUT ARAHAN BAWAH NIH K ^___^
SETIAP YANG VOTE BOLEH JOIN MY LUCKY DRAW


SYARAT-SYARAT DIA SENANG JA ^__^v

BUAT ENTRY PASAL LUCKY DRAW BY NADIA
TAJUK PUN LUCKY DRAW BY NADIA
TAG 5 ORANG KAWAN PASTIKAN DIA TAHU
bagi yang dah vote juz buat entry n tinggal id facebook k n tag 5 orang

lepas tuh buat ikut arahan bawah  nih






1ST KLIK NIH UNTUK LIKE PAGE


http://www.facebook.com/LovelyStrawberry2011


2ND CLICK THIS FOR VOTE ME ^___^v


http://www.facebook.com/LovelyStrawberry2011#!/photo.php?fbid=225375694143581&set=o.179370422084642&type=1&theater\


AND MY COUSIN TOOO K !!!!




http://www.facebook.com/media/set/?set=o.179370422084642#!/photo.php?fbid=119968318086303&set=o.179370422084642&type=1&theater




 LEPAS DAH BUAT SEMUA  
TINGGAL COMMENT KAT KAT SINI dan COMMENT KAT PAGE FACEBOOK YANG KAMU-KAMU DAH VOTE NADIA N MY COUSIN
YER N LINK ENTRY.... DAN id FACEBOOK JUGAK ^__^v


TAMAT TARIKH 29 MEI 2011 SEBELUM JAM 12 am




SEORANG yang bertuah akan mendapat RM20 dari nadia ^__^v

20 May 2011

SENARAI LATEST ORDER ^___^

slam semua time free jap now ^__^ semua order dah siap
cuma akak EJA ja lagi belum sebab tunggu picture besday KYRA
and tinggal nak edit blog akak SARA tuka background....
tapi sorry nadia nak ucapakn sebab lambat siapkan tempahan
akak-akak semua ^__^ nadia mintk maaf yer semua...
ok nih latest design.... usha lah tgk dalam2 dok kalt bz siapkn order...
sempat nadia cari ilham tuka TEMPLATE BLOG SENDIRI ^__^v
so GOOD BYE to pink blog nadia hehehe ^__^....









NAK ORDER KLIK TAB MENU KLIP-KLIP
KAT ATAS TUH K ^___^v

15 May 2011

Ujian dan Dugaan Sang PenCIPTA Adalah Anugerah…

Setiap perjalanan kehidupan yang dilalui manusia di muka bumi ini terdapat banyak cabaran, dugaan, halangan, suka duka, pahit manis dan berbagai macam ragam lagi wujud kerana itu sudah menjadi lumrah kita sebagai hamba-NYA yang sentiasa diuji untuk menilai sejauhmana keimanan dan ketaqwaan kita kepada Sang Pecipta seluruh alam ini. Ujian Sang Pencipta adalah berbagai bentuk antaranya sakit demam, bencana alam, gempa bumi dan sebagainya.
Apabila didatangi ujian yang menimpa diri setiap daripada kita, maka ada yang mengeluh kesah, kecewa malah ada juga yang sanggup menyalahkan Sang Pencipta dengan apa yang menimpa ke atas dirinya. Tahukah kita setiap ujian yang datang itu adalah anugerah yang dikurniakan oleh Sang Pencipta kepada kita? Itu tandanya DIA mengasihi dan menyayangi kita. Bukankah semakin banyak cabaran dan dugaan serta ujian yang dihadapi semakin dekat kita kepada Sang Pencipta?
Sekiranya tidak didatangi pelbagai ujian dalam kehidupan kita, mungkin kita alpa dan lalai dengan tanggungjawab sebagai khalifah di muka bumi ini. Bukankah Sang Pencipta menjadikan manusia dan jin adalah untuk beribadat kepada-NYA? Kalau kita mengetahui hakikat ini, pasti kita akan sentiasa melakukan dan menurut apa yang diperintahkan oleh-NYA. Tetapi masih ramai manusia yang lupa dengan tuntutan dan kehendak ini. Mereka lupa tujuan apa sebenarnya mereka dilahirkan di dunia ini, apa matlamat dan halatuju mereka serta apakah kesudahan kehidupan mereka di akhirat kelak.
Dengan keterlupaan inilah maka wujudlah di muka bumi ini manusia-manusia yang angkuh dan sombong sehingga tidak mempedulikan apa yang dilakukan itu adalah hak ataupun bathil. Sehingga hati-hati mereka tertutup rapat untuk membezakan kebenaran ataupun kezaliman dan kebaikan ataupun kejahatan. Malah ada juga yang merasa bangga dan mendabit dada apabila melakukan kejahatan dan kezaliman terhadap diri sendiri dan makhluk-makhluk lain di muka bumi ini.
Manusia seperti ini apabila tidak didatangi ujian dan dugaan daripada Sang Penciptanya, maka dia terus alpa dan lalai dengan keangkuhannya. Apabila ujian Sang Pencipta menimpa diri barulah mereka sedar dan insaf serta kembali kepangkal jalan kebenaran. Maka dengan itulah baru mereka mengakui bahawasanya ujian dan dugaan daripada Sang Pencipta adalah satu anugerah yang paling berharga jika dibandingkan dengan kemewahan duniawi. Justeru itu, setiap yang berlaku terhadap diri kita hadapilah dengan penuh rasa syukur kerana itu adalah satu ANUGERAH DARIPADA SANG PENCIPTA YANG MAHA AGUNG.


NADIA KUTIP BOLAT-BOLAT DI SINI

14 May 2011

MACAM TAK CAYA DAPAT BE HUAHUAHUAHUA ^__^

salam semua ^_____^ samat pagi
arini sabtu so ada yang tak bangun lagi lah kan sbb
ada yang cuti huhuhuhuhu...owh pagi2 nihh masuk blog
dah setelah sekian seharian tak boleh nak meng UPDATE
tiba-tiba bila nak save template yang dah siap buat kelmarin dulu

tengok-tengok waaaaaaaa....hilang taauukk!!!
xtau napa boleh hilang semua yang nadia dah save tuh ermmmm
ni semua gara-gara blog yang SENGAL-SENGAL UBI KELEDEK 
kelmarin aiyakkk T___T.....

tapikan nadia nak sahre nih...berita happy lah jugak
nadia dapat BE lah aka PENDAPATAN TERUMPUK kuakuakuakua
yang tak caya sebab my UV tengok lah sendri ^__^


dah dapat 3 BE dah nadia yang satu tuh sampai dah meter pun ^__^
tapi padahal UV nadia 69 PALING TINGGI OK!!!! huhuhuhu
lama dah tak aktif BW tuh n UPDATE ENTRY tuh yang uv mencorok
gedebak gedebik gedebuk JATUH!!!.. *___*tapi ......
NUFFNANG sayang nadia lagi lah..sebab kasi nadia BE......


MA KASI YAAHH NUFFNANG
SUKE SUKA SUKE ^__^



NAK RM20
MASUK KE AKAUN KAMU-KAMU
PM NADIA OKEYH SERIUS MASYUKK
SEBAB NADIA SENDIRI DAH TRY ^__^

AWWWW CUMILL ^__^ DUTCH LUDY (Choose from 4 Flavour Parties)

salam semua DUTCH LUDY sekarang tengah mengadakan
Choose from 4 Flavour Parties –
Red Bean,
Moo Melon,
Caramel Toffee
and Sweet Corn
– and cast your vote to build a stronger Malaysia!
untuk perasa terbaru diowang tapi tak salah perasa
yang menang akan terpilih tapi sebagai limited edition punya perasa
so nadia dengan tertariknye memilih RED BEAN sebagai pilihan hati ^___^
sebab cumil n suara dia pun cumil huhuhuhu
tak percaya tengok bawah nihh awww cumil-cumil.....



VOTE FOR KACANG MERAHH ^__^ v

nak vote jugak KLIK SINI


NAK RM20
MASUK KE AKAUN KAMU-KAMU
PM NADIA OKEYH SERIUS MASYUKK
SEBAB NADIA SENDIRI DAH TRY ^__^

13 May 2011

SAPA NAKKK RM20 SEGERAA MASUK KE AKAUN ANDA!!!!!

salam semua arini mood mendung ^__^
so cukup sedap kalau boleh tidoq huahuahuahua
arini nadia nak kasi rm20 kepada sapa-sapa yang nak
cuma PERLU !!!!!!

RAJIN 
SABAR 
BERUSAHA 
^__^

OKEYH  cara dia mudah jaaa

11 May 2011

DISKAUN BAGI FULL TEMPLATE SEMPENA HARI IBU.....

TAMAT SUDAAAAA........

Salam semua sempena hari ibu akan tiba ahad ini
nadia dengan suka hatinya ingin memberi diskaun
kepada para-para ibu....FULL TEMPLATE bagi para ibu
yang ingin order hanya akan di cas RM15 sahaja
DIULANGI RM15.....DIULANGI RM15.....DIULANGI RM15.....




SYARAT-SYARAT: UPDATE
mestilah seorang IBU  sapa-sapa pun boleh jugak cian lak kan hehehhe^__^
tempalte yang hendk ditempah mestilah diberi details dengan SEDETAILNYA
-macam nak macam mana
-bunga2 ke cute2 ke
-bunga lak bunga macm mana 
hanya DUA kali edit sahaja selepas template siap di design
pembayaran mestilah dibuat sebelum atau pada 11 MEI 2011
nadia akan mendesign mengikut sapa bayar dulu dia dulu ^___^

04 May 2011

PASUKAN FUTSAL PAK CIK KITE MASUK PAPER METRO LAH ^__^

salam semua arini baru persaan pasukan futsal pak cik nadia
ada lam metrro so try cari lam tenet...tapi artikel ja ada gambar xde
kat paper ada gambar ^__^..disebabkan nadia yg driver artu so agak poyolah
nadia nak cerita diowang nih menang JUARA under 16..under 12 dapat tempat ke4 n bawah 15 xdak tempat hahahaha alhamdulillah dua pasukan
pak cik nadia menang n si juara dapat ke PUTRAJAYA nanti ^__^
meh tengok bawah nih...sebenarnya 1st time pergi kat gelangang futsal sebab tuh jakun sungguh nak cerita jugak hohohohoh...


TSB Tandop B FC cemerlang


Oleh Md Badlishah Md Ali
badlishah@hmetro.com.my

TAMAN Seri Bagan Tandop ‘B’ FC (TSB Tandop B FC) dari Kedah mencatatkan nama selaku juara di negeri jiran, Perlis selepas menumpaskan wakil dari Pulau Pinang, Kelab Sukan Rekreasi Melayu Pulau Pinang (KSRM PP) 3-2 pada perlawanan akhir kategori Bawah 16 Tahun Karnival Futsal Milo Hidup Bola 2011 siri ke-7 yang berlangsung D’Futsal Centre, Sabtu lalu.
Hasil kejayaan itu, TSB Tandop B FC menerima wang tunai RM800, pingat, barangan Figos selaku juara manakala KSRM PP menerima RM600. Kedua-dua pasukan layak beraksi di peringkat Grand final mewakili Perlis yang akan berlangsung di Ampang Sports Planet, pada 24 Julai ini.

Bagi kategori Bawah 12 Tahun, Akademi Bola Sepak Putra FC menceriakan tuan rumah apabila muncul juara selepas menumpaskan Kejora ‘A’ FC dari Kedah, 2-0. Kedua-dua pasukan terbaik kategori turut layak ke Grand Final.
Turut hadir, Pengurus Acara & Sampling, Nestle Products Sdn Bhd, Cawangan Utara, Mohd Hanif Haron dan Pengarah Urusan D’Futsal Centre, Ramli Jusoh.

Siri ke-8 akan berlangsung di Ipoh Sports Planet, Perak, 14 Mei ini. Borang penyertaan boleh didapati dengan melayari laman www.milo.com.my atau www.syoknyasukan.com atau menghubungi Nik Muhd Radzi (013-9118877) dan Mohd Zaila Ismail (012-9743347).


nak tumpang glamour jugak kuakukaukua

under 16 tahun
masa nih diowang pakai jersi hijau
 
under 16 tahun
lepas tuh kena tukajersi  sebab sma jersi dengan lawan ^__^
pakailah jersi purple lak
under 12 tahun

SUMBER >>>> http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/TSBTandopBFCcemerlang/Article/index_html

DUA WATERMARK UNTUK DIJUAL RM5

dua watermark untuk dijual RM5 sahaja
sapa cepat dia dapat pm nadia n pay its ur ^__^

UPDATE KOD2 SOLD ^_^

KAK PIJA N NADRAH ORDER ^__^

salam semua mengantuk lagi lak mendung2 nih ngeee ^___^
agak banyak hari tertangguh design nih
arini baru nak publish tempahan dari akak pija n nadrah
tengok jalah :D







03 May 2011

Ya ALLAH blog kU BUKAN BLOG LUCAH T___t

salam semua petang2 nih makan apa..air teh ngn roti pat sagi ek
aka biskut empat segi tak taulah kat belah lua pnggil apa
kalau orang kedah cakp roti pat sagi hahahah ^__^
sambil2 dok mendesign tadi...saja buka stats kat blog sebab dah lama
nadia xbuka tapi bila tengok2 apa patut mak aiiiii
lucah benor yang dicari...
tengoklah sndri kat bawah nih.....

kepada yang cari tuh..blog nadia bukan blog lucah lah oiii
mana dia dapat perktaan nih ek aiyakkkk

01 May 2011

22 TAHUN SUDAH ANAK MAK!!!

Salam semua mesti sunyi sepi hari ini
sebabb hari pekerja is today n secara automatiknya
kebnaykkan orang yang berkerja akan cuti...serius nadia tak suka
hahahahah sebab HARI INI jugaklah besday nadia
dan secara tak langsung mcam tak meriah bila mai besday coming
serius dari dulu lagi...asa tak best hahahahah tmbah2 time kolah
sebab cuti semua orang hormat besday nadia hahahahaha
apa2 pun nadia besyukur masih dipnjangkan umur sampai hari nih
kalau tak slah jam 2.17 pm jap lagi cukuplah nadia 22 tahun
hidup di muka bumi ALLAH nih....semiga hari2 mendatang
nadia harap nadia dapat menhappykan diri dan family....aminn...


Tolong Klik Saya :)