Pages

Ads 468x60px

23 March 2010

hahahahahhaa!!!!!

ermmm nk gelak aku pk kes kemalrin hahahhah....
korang nk tahu sbb ape,,,
sbb aku n mak aku g kolaperlis..n kitaowang makan kat satu gerai ni kat tepi pejabat kastam....ermmm slalu family aku mang akan makn kat stu la..kalo g sana
ermmm dgn hujn yg lebat gilew...kami 3 beranak pg jgk sbb mak aku tingin nk mkan laksa kola perlis...so sampai kat gerai tu aku order la pasembor n laksa mak aku n kak long order nasi goreng sotong n nasi goreng udang...so makn2 la sampai ujan pon dah reda kitaowang nk la bayar so tany la totaly....
n kak putih yg ambik order td yg sombong tu pon bg la total....
sepupu aku ni excited la nk baya balik kat aku..duit nasi goreng sotong dia....
nk gelak kat cni la harga nasi goreng dia rm7 hahahhaahah terkjut dia..sbb dia tu berkira ckit pasl duit sbb tu dia trkjut sgt..hahahahaha pastu dalam keta dia dok sumpah seranah la xmo mkn dah kat ctu kapak gila...hahahhahaa
ermmmm memang dia dok marah gile la kat gerai tu...
tapi bg aku mang xpatut la gerai tu kenakan harga sampai melampau2
sbbnye dia nye gerai makan bukn restoran besa
kedai pon tempias ujan n bocor bumbung tapi nasi goreng perhhh mahal gilew...
ermmm aku mkn dua bnda pon xsampai harga nasi goreng dia hhaahhaha sama jgk la nasi goreng mak aku rm7 jgk haiii
bg ampa patuhkah gerai tu letk harga setinggi tu tok nasi goreng yg aku gtaw tu...
haiii gamakk dia kapak kitaowang mang xpatt....>,<

0 Comment:

Tolong Klik Saya :)