Pages

Ads 468x60px

05 March 2010

MALAM YANG BORING GILEW....

Mata aku mula tunjukkan bibit-bibit kemengantukkan...ltih bawak keta blik kola kedah walapon xjauh mana kola tu tapi n now aku tensioan jgk ni aku gaya ja nk nulis mak aku dok sembang haiii xleh fokus aku tension tension tension.....ermmmm malam ni aku nmpak bulan jd warna ala ala nk perang tu....mak aku cakap mybe gerhana bulan....las aku ingt aku tgk gerhana bulan masa aku dak kolah rendah ag....malam tu aku ingt aku dok kat atas tgga umah jiran aku dok melengung langut tgk bulan tu sedekit demi sikit kena telan....mak aku cakp dia sakit masa proses tu...tol kew??? aku pun xtahu owang tua2 byak andaian hahahahhaa...tpi las kali proses tu mak aku cakp dia luahkan....LUAHKAN?? pa mksd tu aku smpai lani aku xpaham macm na dia luah...ermmmm .malam ni aku boring gilew owang yg aku tggu xbls2 msg aku pon bz sgt latu kot.....aku dah kena kncing ni aku asa....better aku wat bodo teruskan hidup aku yg lom tentu tahu ke arah mana akan aku ditempatkan...tapi asa cam ngis pon da bila asa diri dipekena knpa adew owang sggup wat aku cam tu....
APA SALAH AKU KAT DIA DAN KENAPA AKU ASA CAM DRI AKU KENA TIPU???????????
aku xpenh mintak apa2 yg aku nk juz jujur lam perhubungan ni xkira la sama ada juz berkwan ataupon berpasangan......hahahahhaah nk tegelak lak aku dok berjiwang-jiwang la plak xblh blah tol...tapi by da way trasa la penangan sakit hati tu bila kena cmni.....so BERHENTI BERHARAP kata SO7

0 Comment:

Tolong Klik Saya :)