Pages

Ads 468x60px

19 April 2010

Hari yang tak tahu apa kan jadi .....

alhamdulillah kenyang makan pagi n tgh hari huhuhuh.....aku suka wat pakej dua skli jimat hahahha
ermmmm leher ku diserang virus adik beradik kayap waaaaaaaaaaaaaaaaaa =(
n jari aku lak entah salah urat kat mana xleh gerak pg mngurut sampai makin teruk....n lastly g jmpa dokter kesyangan aku jgk dr tat....kena ceramah dgan dia huhuhuh padan muka sapa suruh memandai g mngurut kan lagi teruk....haiiiii ujian menimpa nimpa nmpaknya ni....xpa xpa cool baby >,<.....

haiii apa nk cakap ek td aku tgk rancangan rachael ray pasal orang yang takut n gemntar bila berhadapan dgn orang ramai...aku asa malaysia patut wat macam tu jagk n pilih aku hahahahha sbb aku mang giler2 xblh berhadapan dgn orang ramai mula la darah tinggi aku naik hahahah penah aku jadi chairman kat 1 majlis kat kolej aku skali dah la aku dipaksa suruh mmbe2 yang penh jadi semua xmau bila xterpilih merungut cakp napa xpilih depa la ni aku nk  bagi jadi xmau lak terhegeh-hegeh betul nyampah aku eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
blik cita tadi haaa dah 1st time aku jdi kat kolej tu dengan ketaq-ketaq aku baca la skrip yang aku copy sana sini kat mmbe2 aku yg penh jadi chairman dulu....n mula la kisah kat cni hahahahahaha nk gelak aku tingat masa tu aku baru ja nk bagi salam tiba2 mic yang aku letak kat atas tmpat kaki dia tu slumber ja turun cium mulut aku apa lagi mmbe2 aku dok tersengeh sengeh kambing la kat aku sampai penceramah kat depan tu tny lec aku ni sapa pelajar ka lec mau nya malu aku masa tu...adoiiiii mula la suara aku tersekat sekat baca skrip tu...lpas tu lec aku suruh pegang ja mic tu so lagi nmpak la tangn aku terketaq-ketaq pegang mic tu bila pkiaq blik lawak la plak tu la kengan yg aku xleh lupa sbb 1st time aku jadi chairman n jdi lak perkara macam tu.....so jagn pilih aku jd chairman lagi hahhahaha

tiba2 cerita pasal kolej aku teringat masa aku masuk pertandingan reka cipta logo kos aku,kuiz siapa saya n templte tok kusus kitaowang tiga tiga aku bantai hadiah hahahha cuma kuiz siapa saya ja slogan aku lari ckit sbb tu dapat tmpat kedua...tapi hamper jala....sampai adew yg bnci jels kat aku aku pon xpaham knpa nk jeles kalo nk menag wat la sndri kan aku tungkus lumus perah cari idea diowang snng ja nk msuk nama ja...tapi aku xkisah dah pon bnda lama mals nk pikiaq bukn leh kaya pon kalo ingat hahahha lagi skit ati ada la kan kan kan so forget it..ni antara hadiah2 aku hahahahhaa bngganya mak aku....
ni hamper2 aku yg tecik tu aku pinjam zhafran nye aku nye yang tecik dah bukak >,<
ni depa gelak kat aku sbb aku sampai tga kali p depan ambik hadiah en zul cover ckit huhuhuhu

0 Comment:

Tolong Klik Saya :)