Pages

Ads 468x60px

09 April 2010

hujan di petang hari

fuhhh lama aku tak tulis pasal apa yang jadi life aku....
ermmmm tiap-tiap hari aku asyik makan n tidur n makan n tidur n makan n tidur n makan n tdur ok ok stop
tapi tula hakikat....frust aku chek temuduga uitm aku tak terpilih waaaaaaaaaaaa
walau apapun aku cool ja hahahahah
mybe dia dah tentu apa untuk aku kan kan kan
so back pada title sekarang tiap-tiap petang hujan...dulu semua menrungut panas sangat,tapi sekarang lain plak jadinya mesti banyak mulut yang mengeluarkan perkataan SETIAP PETANG MESTI HUJAN.....hahahaa manusia tak kan pernah puas apa yang ada..betul tak apa aku kata....

baru-baru ni konvo sepupu aku kat poli arau,dengar mak aku cerita best ja,kebanyakkan pelajar kat sana diiringi ibu bapa diorang..termasuklah sepupu aku tu seko hahahahha garang macam singa but pretty la huuhuhuhu...sebut pasal pretty cousin aku banyak yang cun aku ja debab hahaha..tapi tak pe pakwe aku cakap aku comel giler hahahahaha kan sayang...sebut plak pasal sayang aku dia sekarang dah keja so sibuk banyak...tapi still cuba bagi aku sepenuh perhatian walaupun letih kat tempat keja thanks sayang sebab sayang owang huhuhuhu...jiwang la plak..hahhha
 
cun ak cousin aku tapi sorry dah berpunya >,<



masa aku tengah mengarang ni guruh berdentum dentum n dengar air hujan yang jatuh menimpa zink rumah aku yang bocor sana sini...huhuhuhuh...bila la kan aku nak buat rumah banglo untuk my mom tunggu aku kaya raya kot hahaha tapi la entah bila....aku bukan pengarang yang bagus dulu masa sekolah pon bm susah nak score A...so kalau agak kelakar karangan aku ni...kalau korang nak  kutuk aku peduli ape blog aku,aku punye suka la....huhuhuhuhu...

0 Comment:

Tolong Klik Saya :)