Pages

Ads 468x60px

10 July 2010

SAPA-SAPA BOLEH TOLONG SAYA TAK?????????

saya mahu kerja ada sapa-sapa can help me
ermmmm hidup ni bila dah dewasa terasa la
tak besnya kena pk macm2 perkara
MyEm0.Com
ada orang tu blagak bagga diri mentang2 dah blh 
sara hidup sndri..kutuk saya xmaju la kolot la
tapi ada saya kisah go to da hell la
mulut cam longkng...suka kutuk saya haiiiiiii
geram saya t saya maki kang banyk2 dalam ni
kena saman lak hohohoh
MyEm0.Com
nasib saya masih waras n sabar
sebab saya tahu dia mang macam tu
busuk punya orang 
eh eh dah tersasar saya punya tajuk
saya sebenarnya mahu kerja tapi saya dalam masa yag sama 
seorang yang penakut
apa harus saya buat
pengalaman lepas2 berkawan membuatkan saya susah tok
mempercayai kawan2 n bersongkonkol dengan manusia 
yang bernama kawan....adakah layak untuk dipanggil kawan
ermmm saya pon xpasti anda pkirlah sendri ^_^
sapa-sapa yang terbaca luahan hati kama saya
ini yang ada keja kosong 
yang ikhlas mahu menolong saya carikan keja
jagn malu jagn segan bgtaw la kat saya
huhuhuu sememangnya saya 
sekarang kena wat muka tembok untuk mencari kerja
walaupon saya agak takut untuk pergi kerja
tapi saya mahu kerja jugak...........
kalo sapa2 yang xtau tahu saya lulusan apa
ok ni saya bgtaw
NAMA SAYA NURUL NADIA BT ISMAIL
LULUSAN SIJIL jew huhuh 
DALAM BIDANG PELUKIS PELAN SENIBINA
DARI KOLEJ KOMUNITI BANDAR DARULAMAN 
so kalau tuan hamba ada kebersihan hati 
mahu menolong saya yg kerdil ini
silahlah inbox saya k... at fb 
bak kata bersamamu 
HULURKAN BANTUAN..RINGANKAN BEBAN
tv3 AMBIL BERAT 
MyEm0.Com

5 Comment:

b3n said...

nyah!!
ak ada keje kosong utk ko nyah!!
jadi bibik aku nk nyah?
hehe...
gurau je nyah!!
kte kn penanam anggur kelas 1...

NADIA said...

ko memang busuk pnya orang mak
dari aku jd bibik ko baik aku xkeja hahaahha
yaa kita da bes pnggur hahhaa

b3n said...

mn ko tau mak busuk nyah?
mak busuk tyme xmandi je..
pas mandi mak wngiee..
mak pakai sabun cap kapak...
mst harum!!
kelas gitu...

NADIA said...

hahhahah wangi kew mak sabun cap kapak

b3n said...

wangi..
ko xpercaya ko cuna la nyah..
dijamin xbau kutiak...
wahaha...

Tolong Klik Saya :)