Pages

Ads 468x60px

12 July 2010

TIBA-TIBA AKU TERINGAT

ermmmm tiba-tiba saya teringat kawin KONTRAK
masih ade ke kat muka bumi ni
ermmm kalo ada saya nak try la hahahahha

MyEm0.Com
macam lawak lak ermmm saya asa sampai rambut saya beruban pon blm tentu ada guy
yang nak kawin ngan saya walaupon kontrak
MyEm0.Com
seday saya.... saya agak kisah la walaupun 
saya nak cakap saya tak kisah sebab saya tak tahu
masa depan saya macam mana
dan semua orang nak yang terbaik dalam dalam hidup dia
balik ke kawin k_ _ _ _ _ k kalau ada tawaran adakah 
saya mahu errmmmmmmm?????
MyEm0.Com
agak kelakar tapi kalau tawaran yang ditawarkan 
boleh memberi kebahagian kepada ibu saya 
maybe saya akan lakukan 
tapi tengok kepada keadaan jugak
apa yang saya sedang merepek ni
saya pun tak tahu tapi dulu saya pernah terfikir
kalau saya dikenakan takdir untuk kahwin k_ _ _ _ _ k
walaupun agak gila mana la kita tahu 
akan masa depan kan
sebab saya masih ingat akan cakap kawan saya
kita tak tahu apa akan jadi masa kedepan
kalau kita tahu mesti kita semua hidup bahagia and senang lenang
sekarang sebab tu kita diaruskan untuk berusaha
agak pelik malam ini yang terjadi kepada di TESCO 
tadi di dalam NAGOYA TEKTILES
saya belahak (sendawa la) agak kuat 
sampai ada seorang pak cik beranak berapa entah
memandang saya lain macam sungguh malu saya
tapi apakan daya saya tidak sengaja pak cik
dan saya tidak pernah berkelakuan begitu sebelum ini
and di rumah dah berapa kali saya belahak agak kuat 
saya pun xtahu kenapa saya jadi macam ni
sebab sebelum ini juga saya susah untuk belahak
adakah itu menunjukan angin semakin banyak di dalam badan saya
ohhh tidak.....cukuplah angin yang selama ni ada di dalam
badan saya sudah cukup untuk memontelkan saya
adakah saya harus berjogging seperti ini setiap hari 
MyEm0.Com
untuk mengurangkan angin and kemontelan saya ini 
ya ALLAH tolong nadia ya ALLAH 
MyEm0.Com
masa saya tengah membuat karangan ini telinga 
saya sambil menjamu lagu ini saya suka sangat akan lagu ini
so kalau ampa nak tahu lagu apa ni ada saya publishkan 

MyEm0.Com 



1 Comment:

b3n said...

mok cik!!(mak kamo)
nadia mao kawen..
kwen dengan siapa?
dengan jiran saya..

eeerrr..tp......

knp?

saya xdew jiran..
bagaimana?uh!!

lupakan...
saya hanya melalut ke laut...

Tolong Klik Saya :)