Pages

20 December 2010

CURSOR LAGI MEH LA AMBIK........

STICKY
SAMPAI 20 DEC 2010



salam semua ni cursor yang di suruh buat nadia dah siapkan
tapi nadia mintak maaf sangat2 kat semua kalau ade yang xberapa bekenan
dengan hasil nadia yang ni..tapi kalau nak buat sendiri nadia dah
bagi tutorial kan ok kalau nak buat lagi meletop dari nadia buat
boleh blaja k kat
SINI


OK NAMA SAPA YANG ADE NIH MEH LA AMBIK
TAPI KAMU-KAMU SEMUA KENA BUAT SENDIRI OK MACAM NI


MASUKKAN KOD YANG KAT BAWAH NI KAT HTML/JAVASCRIPT





klik gamba cursor yang ade nama kamu-kamu tu
lepas tu right klik n klik copy image location
masukkan URL CURSOR kat KOD ATAS nih yang nadia suruh copy image location tu tadi
dan cara nak masukkan kod kat atas nih kalau tak tahu blaja kat SINI




















NAMA SAPA YANG XDE SILA LAH TINNGALKAN
PERMINTAAN ANDA DISINI JAGANLAH SEKSA NADIA
SEBAB MENCARI MERATA CEROK NAMA KAMU-KAMU
WUUUUUUUUUUU T__T CIAN NADIA

PILIH KOD WARNA KAT SINI K

ok kalau ade yang xpaham boleh tanya nadia kat ruang koment nih k
SELAMAT MENCUBA

21 comments:

Pink Pearl Lady said...

nama ppl takdakpun huhuhu nak juga.....

Pink Pearl Lady said...

nak juga buatla kat pink pearl lady.....

Kehelan said...

thanx Nadia :)

nurezzat said...

ezzat nak!!

hehe my name : nurezzat..
terima kasih k.nadia..

ibu_BatRiSya @wardah said...

nak jugak boleh?

cursor name : ibu_batrisya

MIMIE AIZA said...

huuu cantek2.. rugi mimie x join contest tu. uwaaa.. ari tuh cuba buat x menjadi. kehkehkeh

ayunienabiehan said...

akk , nk tmph cursor bole tk ?

nk tmpah mcm yg Mai bear tu ea ?
tlong tulis Unee oke ?

mama rifQy said...

rajin budak comey nadiaaa ini!!

Myra Jay said...

Dik Nadia, cmne nk copy URL, right click disable.. huhuu

Ellen said...

TQ dik..nanti akak ambil yer..hehe

TasyAzman said...

akk nadia..
bole masukkan name tasya tak..

na said...

mcm mane nak masukkan kod html dalam html scroll box tu...? bile na masuk, mesti keluar imej. tp, yg na nak bile publish ye akan keluar html/embed code bukannya imej....

mahirahnazlim said...

wuuu nak jugakk cursor :D
hee .
klu dapat " BaBaT "

**kopoklekor** said...

nadia....
saya nk jugak boleh x?????

ni namanya..

nama: missyeed
warna: pink

boleh ek....thanks

jayne said...

waaaa... mekasih yunk! cumel cursor nadia buat ni. nanti jen pasang ye ^^

UmmiHasni said...

apsal ummi nye comment xde kuar ekk...

dik...tolong buatkan satu ekk akak punyerr...dah try tutorial tu....x lepas la...maleh dah...lambat pun xpe..tolong ekk...akak tunggu

nak nama ni: ummihasni

colour n design x berkira mana...wat je ek...tqvm!

acuyuhan said...

tlg wat blh..name sy acuyuhan

Syifa said...

akk sye nk .. jugakk.. boleh??
sye nk nme miss apple
warna #c12283

Syifa said...

akk sye nk .. jugakk.. boleh??
sye nk nme miss apple
warna #c12283

Ain Fadhilah said...

nak tulis nama Ain je :D warna pink :p nanti inform saya dkt syoutbox

Waheeda said...

tulis nama sy Wieda wrna pink or purple..

Tolong Klik Saya :)