Pages

Ads 468x60px

13 December 2010

TEMPLATE UNTUK AKAK ZAIKULIM


(UNTUK LEBIH JELAS KLIK GAMBAR)

nadia buat template untuk
AKAK ZAIKULIM
sebab akak zai early bird untuk
NADIA PUNYA GIVEAWAY SAYA NAK CURSOR TU JUGAK
akak zai macam mana suka tak ni ja nadia termampu v^__^....
nadia buat sekali icon kat url blog akak macam ni
Photobucket

sekadar contoh menda kedip-kedip tu akan dok kat ctu lah ^__^
kalau akak sudi terima kasi nadia email akak ok
nadia nak send code template
DAN
ok ni nadia dah sipakan cursor akak


http://2.bp.blogspot.com/_7NQeS6RMcm4/TQVMKddJLuI/AAAAAAAABMw/qvGyHxG64Kk/s400/cursor%2BZK2.png


ok akak copy url cursor n masukkan macam nadia ajakan kat
SINI


p/s>>>>>>>>> template ni hasil rekaan nadia sendiri kalau ade tersama dengan sapa-sapa itu semua mungkin hanya kebetulan semata-mata

3 Comment:

zaikulim said...

Pening gak dok melilau cari email nadia kat cini..tak jumpa apa erk??

alinac lover said...

comel

haszuraidah ishak said...

comeynyer...nak jugak..nak jugak..agagaga..

Jom skodeng :Maila Vote Zahra..^_*

Tolong Klik Saya :)