Pages

Ads 468x60px

10 December 2010

KENAPA KEBANYAKKAN PERUT MAT SALLEH BILA PREGNANT TAK MEREKAH

salam semua n3 kali ini bukanlah berbau lucah atau apa-apa
tapi nadia juz nak tahu kenapa perut wanita mat salleh bila pregnant
kebanyakkan nadia tengok tak merekah pun belly
diowang kenapa macam nadia ada kawan kawan yang
dah pregnant kan perut diowang ade macam
selulit tu..tengok teruk sangat..
macam mana nak bagi xde selulit tu ek
adakah dia boleh hilang ataupun tak kan hilang sampai kita tua
awwwww tolong takut nadia tengok sebab nampak
sampai garisan yang pecah tu ade darah
sakit tak ek..so ibu-ibu yang ade pengalaman bagitahulah nadia
sebab nadia sah-sah xde pengalaman
SHARING IS CHARING KAN KAN KAN ^__^

http://www.unique-baby-gear-ideas.com/images/beautiful-pregnant-belly-pictures-21358146.jpg
http://fitnesscheerleader.com/wp-content/uploads/2010/06/pregnant_belly.jpg
Pregnant Belly
cantikan perut diowang tanpa rekahan tu awwwww
picture ehsan google

http://1.bp.blogspot.com/_S554IP1g29U/S38osJV79CI/AAAAAAAABy4/RQqZyQTslWI/s320/33-week-pregnant-stretch-marks1.jpg
tengok yang nilak sakit tak yang nadia tahu diowang kasi tahu
gatal ja tapi orang tua-tua cakap tak boleh garu aiyakkk
macam mana nak buat tuh


ADA TIPS MENCEGAH TAK ?????

3 Comment:

Ka-Ching said...

salam cik nadia ^_^

Zila pn pelik gak + jeles tgk perut omputih tu gebu je xde pecah2 bile mngandung =_=

sbb zila pun same dengan je teruk pecah2nye..lgi2 zila mse sbmlm mngandung sgt kurus..bile mengandung jadi kembang wahh bayankn la sume part pecah huwaaaaa T_T.

Noorma Ismail said...

petuanya..sapu cocoa butter..ada dijual kat mana2 farmasi..ia untuk elakkan rekahan di perut...cubalah...

waalllaa! said...

bila dah start mengadung terus sapu minyak zaiton smpai la nak bersalin..jangan malas nnt jadi rekah..nasihat dr makcik saya coz anak dah 4 tapi perot xmerekah pon coz dia amalkan guna minyak zaiton..

Tolong Klik Saya :)