Pages

Ads 468x60px

03 December 2010

MASUK JAWI aka BERKHATAN aka BERSUNAT

salam semua asa cam lama lak xaktif walaupun baru dua hari
nadia tinggal kan blog nih ok xde apa nak cakap sangat nih
juz nak tunjuk budak bawu sunat ^__^

layannnn jew......

nilah budak yang bersunat ^__^

ni pernah makan tak pulut susu n dengan pisang
sedap jugak tapi nadia pulut kureng ckit kalau makan
boleh pening aiyakkk ^__^

ni tapai yer huhuhu sedap jugk tapi nadia xmakan pun ^__^
sebab kureng suka

sebenarnya banyak lagi makanan tapi yg ni yang hampir dengan nadia so snap
apa yang terdekat ^__^

bes ek bersunat dapat banyak duit rugilak budak girl2 sebab sunat
masa tecik xdoklah duit owang kasi hahahhaha

http://files.myopera.com/kellylan2109/albums/566842/illustration_cartoon_girl_B10-PSD-050.jpg

6 Comment:

Miza Yusof said...

sedapnya tapai! dah lama tak makan.
miza sekali makan berbungkus-bungkus. lepas tu mulalah nak panas badan. haha

MiSs TOrA said...

td br je pegi kenduri khatan jiran..cti3 sekolah ni ramai la yer kanak3 lelaki btukr jd dewasa hehe

N@di@ said...

hahahah miza suka kew tapai dear aiaykk nadia xberapa lah tapi mak nadia haa macm miza lah makn bnyak sungghh :D

mis tora tulah musim cti sekolah nih bnyak lah yg bersunat :)

haszuraidah ishak said...

wahhh..akak suka giler ngan tapai..hehehe..nak2 kalu simpan dalam peti..uisss..

ha, mak akak nak jug tu lahh..kaler biruuuu..hihihi

thanks nadia..

Nak Pasang Facebook Like & Retweet Button

N@di@ said...

akak has wahh akak pun suka tapai mesti terliur lah tgk tapai nih hahahhah
haaa ok akak nadia note ur welcome dear :)

apik pehe said...

same cm apik dulu..huhuh

eh..baru jer sunat da dapat adiah kete..huhuh

Tolong Klik Saya :)