Pages

Ads 468x60px

27 April 2011

ENTRY BENGANG--->> KUQANG AJAQ PUNYA JIRAN......

http://1.bp.blogspot.com/_SCq1NwOJOwI/SWRtI_R3SfI/AAAAAAAABGE/04d1_FA_ADE/s400/tesco+mergong.jpg
kerdit to google

salam semua mood geram setelah diberitahu oleh mak tadi
semalam nadia n family g tesco MERGONG time nak balik tuh
lah kejadian ni berlaku.....nak menunjukkan lagi ketidak ajaran depa nih
ALLAH maha KAYA...tersempaklah nadia dengan JIRAN MALAUN nihh....
time tuh nadia dah nak blik so masih dalam kawasan parking dalam tesco tuh
selalunya kita kalau jalan straight memang tu  jalan kita lah kan
sebab nadia pun ambik lesen n g dengar ceramah pnduan jalan raya juga..
so dengan yakin nya nadia cakap memang tuh jalan nadia...
memang nadia yang kena didahulukan.....tapi kuasa ALLAH maha KAYA nih
nak tunjukkan bertpa kuqang ajaqnya jiran nadia..tersempak depa kat sana
simpang dalam parking tuh...tiba2 tengah syok layan jalan lancar kat kawasan parking tuh...(parking kan jalan simen macam licin kan) tiba2 kat simpang
kuaq keta MYVI PUTIH kuaq dengan selamber vavi dia..membuatkan nadia terkejut beruk n brek mengejut...soo tangan ni apa lagi honn lah kan...
dah si B..T..N tuh wat tuh macam jalan pak dia...mang hangin lahhh
kalau sapa pun..kalau jantan nadia asa dah turun p penumbuk 2 3 4 das
sebab sungguh biadap..bak kata oqang KEDAH kuqang ajaq....
dah kita hon kot lah dia nak kalih aka tolehlah angkat tngan sorry ka...buat muka belagak dia jalan wat tak tahu memang VAVI HANG WAHAI B..T..N...
pattlah lah orang kaampung pangkah ampa anak beranak
memang perangai macam HARAM......katalah time tuh terlnggar depa
maunya mak dia yg mulut puaka tuh mengeluarkan suara nyaring dia tuh...
sebab depa nih pernah dah p serang anak jiran sebab kes langgr2 ni lah
entah2 ampa tuh geng kuang ajaq dok slah oqang plak...benci aku oqang macm ampa nih..meluat gila vavi....

lepas nadia usha betoi2 n tgk no plet dia..n nadia tnya mak
mak tuh bukan ANAK MAK NAH KA???
blik dari tesco tuh memang usha kat umah dia xdak keta dia..n pagi nih bila mak dok kat luaq nmpak dia lalu n MEMANG SAH LAH DIA!!!!!
DIA SEOARANG CIKGU!!!! CIKGU PERNGAI MACAM TUH KA?????
tapi memang ketrunan mulut puaka kuat bohong..kuang ajaq depa nih...
eeeeeeeeeeeeeeeeee geqammnyyaaaa aku.....

8 Comment:

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

memang kuang ajaq..pi simbah cat merah kat kete die nad oii ( akk jd batu api kejap) huhuhu

Hafizah Mohamad said...

amboi maghah nya dia....hurm kat mana2 pun ada ja jiran mcm tu nadia oii...akak pun mcm tu juga la...pening pala...nak buat gena sabaq ja lah...minta doa bg depa berubah...he he he

Makbed said...

huihh..sabaqq!

risa said...

eh?? erkksss??? nadia ke yg wat entri neh? mak aihhhh cam tak caye je akak

N@di@ said...

akak risa yaaa nadia yang taip....
sebb teramatlah hangin bila teringt muka si malaun tuh eeeeeeeeeeeee

misz myza said...

uishhh.. jgn la ckp cikgu mcm tu.. terasa i!!! kena sabar la.. biase la, bila orang pegang stereng kereta ni, perangai len mcm sikit...

nur ikhyar dee said...

saya yang baca ni pun jadik geram....orang melayukah itu???? bari ada myvi dah berlagak...

(ada tanduk kat kepala)

s.A.r.A.n.G.h.A.e said...

ahahahaha..mang qojaq pown...awt yg ank x blah ja qeta dy 2...huihuihuhui

Tolong Klik Saya :)