Pages

Ads 468x60px

25 April 2011

PERCAYA ATAU TIDAK NADIA BERMULA DARI ZIROOOOO!!!!!

salam semua..tiba2 tengah2 malam nih dapt idea nak update blog
memula cita nadia nak wujudkan blog nih....
ade ke orang nak tahu ek ^___^V...
nadia bermula dengan blog dari kosong tak tahu apa lngsung
serius nadia cakap nadia memang xreti langsung
pasal2 blog nih.....bermulanya tercetus nadia nk buat blog sebab
membe cyber jugak...membe dalam GAME LAK TUH..hahahahah
dulu nadia suka main GAME TRAVIAN....ade??? pernah main????
haaaa dulu nadia memang suka main game tuh..alah game yg bina2 kampung tuh
perang2 rampas2 hahaha best lah jugak ^___^...ok skip pasl tuh....
ok dlam geng nadia tuh....ada sorang mamat nih..dia ada blog
dia luah segala bagai cita dalam tuh...semua lah bab2 cintan cintun dia
family bak kata semuaa lah senang cita...^__^.....semenjak situ nadia boleh
tahu apa itu blogggg....n semenja itu teringin lah kunun2 nak jadi penulis blog jugak kuikuikuikui.....tapi padahal satu haram apa xtahu nih hehehe
nadia dah start buat blog pada tahun 2007 akhir tahun kot...
awal tahun 2008 tak tahu lupa sudah ^__^V tapi kalau kamu-kamu
tengok tarikh nadia wujud blog kat sini tahun  lain kan
tu sebab jari2 montel gatal g padam...n tuka author tulah jadi cam gitu hehehehe
tapi serius nadia buat ja blog..tapi xpost apa2 hahahahah...sebab teramatlah sengal...xreti nak guna gena hehehhehe....pas tu lama nadia stop....
awal tahun 2010 baru nadia hegeh2 balik buka blog bersawang yang telah
lama ditinggalkan tanpa disewakan oleh kepada mana2 pihak....
tapi nadia mula tulis balik bukan sebab nak buat n3 pasal diri ke apa ke
tapi nadia berniaga pen drive cute masa tuh..sayang tak laku satu pun hahhahah
dari situ boleh lah TER kenal dengan seseorang.....dia pun ade blog jugak
tapi bialah rahsia siapa itu olang ^__^V.....dari situ nadia mula kawan2 dengan dia n makin laju lak dok  nulis blog.....semua pasal n3 pendrve.... nadia padam n
jadiakan blog ni blog personal nadia.....cer kamu-kamu tengok n3 nadia yang lama2 tak slah ade setgh yang xbergambar sebab gatal g padam semua n3 n buat backup pastu  masukkan balik...n3 ade tapi gambar2 semua hilang so padan lah muka....tulah perangai nadia suka berani menanggung risiko...
buat ja apa nak.... keputusan lain kira hahahah.....janji try ^__^
tapi bila baca bbalik n3 lama nak tegelak ja macma hampeh ja nulis waktu
muda2 dolo-dolo hehehhee.....tapi nadia teramatlah hairan napa xde orang masuk blog nadia masa tuh...sungguh jakun okeyh....pastu setelah ditanya kepada orang yg nadia kenal itu..nadia mula masukkan satu demi satu gadget dalam blog nadia....salah satu yang penting SHOUTMIX tuh .....so barulah nadia tahu apa itu BW aka BLOGWALKING...haaa masa tuh mang gila BW
dulu kan target nadia...kalau unit visitor nadia naik dekat 10 orang pun nadia dah syok hahahahah sengalkan ^__^.... pastu mula lah pandai tuka2 skin blog nih..tempalte macam2 lah try...gile glomour masa tuh...padahal bukan ada orang datang melawat pun blog nadia...huhuhuhu....lepas tuh nadia makin pelan2 masuk gear n lajukan aktif dalam blog nih....tapi pasal KODING template nadia langsung tak tahu apa-apa DIULANGI TAK TAHU APA-APA....nadia dulu banyak suruh WAN HAZEL TOLONG....kerana dia lah nadia pandai koding...sebab wan pesan suruh nadia edit2 koding kalau nak tambah apa2...tapi mula nadia tengok teramatlah seram hehehehe sebab sapa yang tak pening tengk ayat2 dalam KODING...tapi nadia berusaha pelan2 cari sendri buat try n error banyak kali
buka blog orang tengok apa ada n try buat....masa tuh TUTORIAL YANIE 
banyak membantu nadia....so setapak lagi nadia fahamkan diri mempelajari
ilmu koding nih....dah lama setelah nadia berjaya kuasa tempalte yang biasa2 ja
muncul tengok template cumil2 macam sekrang plak...nadia try nak blaja
tapi xpaham2 ^___^...tapi nadia usaha jugak makan masa lama jugak...baru nadia dapat apa nadia nak....setelah nadia penat mencari....ilmu koding baru nih....
koding baru nih nadia banyak bertnya pada CIK BULAT...sifu design nadia nih
dia seorang desingner juga...dia banyak terima tempahan template..so dari situ nadia pun terpikir untuk mengembangkan cari makan nadia dengan mengambil tempahan TEMPLATE juga....tapi masih dalam pembelajaran tapi kalau takat orang nak biasa2 boleh la nadia decokan ^___^.....al kisah kat cini nadia nak bagitahu...walauapa pun yang kita nak buat jagn cakp tak boleh...
sebab kita kena cuba n cuba untuk pastikan kita boleh jugak....kalau diizinkan ALLAH berjayalah kita membuat sesuatu perkara itu....^___^V
so menda nak cakap kat sini ialah....sebenarnya nadia dulu tak pandai lansung koding2 nih...tapi sekrang alhamdulillah boleh buat cari makan ^__^...


SO SAPA-SAPA YANG NAK TEMPAH TUH BOLEH CONTCT NADIA KAT ATAS TU K.....SEBAB INILAH SUMBER CARI MAKAN NADIA BUAT MASA SEKRANG ^__^...MANA LAH TAHU NIAT NOLONG NADIA ANAK ORANG SUSAH NIH..BOLEH DENGAN CARA INI HEHEHEH...ayat simpati ke tuh.....hahahaha gurau je.....entry nih nadia buat pukul 2.34am siapnya..so auto publish lanih..

segala terabur ayat amatlah diharap dimaafkan sebab nadia bukan penulis yang baik...karangan dulu pun selalu dapat markah teruk ^__^

DALAM HATI NADIA TERINGIN NAK ADA KEDAI DESING KAD KAWIN DAN MACAM KAD LAGI  N KEDAI PENCETAKKAN SENDIRI...^___^ awwwww
doakan nadia dapat mencapai hasrat hati nih k aminn..........

1 Comment:

Anonymous said...

oo.. bagus2.. semoga berjaya dengn jayanya... :)

Tolong Klik Saya :)