Pages

04 April 2011

AGAKKAN NADIA MENGENA LAH ^____^

salam semua ada tengok semalam
ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN
memang best lah dengan pengacara yang mantap2
tak kering gusi nadia dok gelak hahahahha
akhirnya ABG SAM menang BINTANG PALING POPULAR KALI NI
mengena jugak nadia teka hohohohoh
tapi mang sesuai lah dia menag memang layak
dia bermula dari bawah..dia tak terus fomous tu yang best
kira SHEILA ROSLI...VANIDA IMRAN...NOR KHIRIAH
mana ada diowang masuk2 terus fomous macam stgh artis
dah mula tayang muka terus fomous..tapi diowang2 nih
bermula dari bawah...itu yang nadia suka..apa2 pun tahniah buat
der sam... ^__^

http://4.bp.blogspot.com/_takYk0H-_RM/TTGDs_nB9YI/AAAAAAAAGVg/0M19VTNPyv8/s1600/Shaheizy+Sam.bmp
picture google ^_^

2 comments:

yay@azidie89 said...

memang sngat happy bila dapat tahu sam menang =) tapi takdapat tgk coz line sangkut2..sedihsangat =( nak tgk kat tv tp kat kolej takda tv =(

shark said...

thn depan nad kne agak usop dpt bintang popular..
hehe

Tolong Klik Saya :)