Pages

31 January 2011

KEK NADIA YANG BELAJAR DARI ABG MAT GEBU ......

salam semua arini nadia nak tunjuk hasil kek yang nadia
buat dari tengok resepi kat blog ABANG MAT GEBU ^__^
tajuk kek tuh ehh silap-silap tajuk lak
nama kek tuh KEK AIS KRIM VANILLA
teramatlah sedap bila tengok di blog ABG MAT GEBU
so nadia dengan semangatnya trylah buat nak tengok meh
kita usha gambar kat bawah-bawah nih

mula sediakan barang-barang nak buat kek

ni kek dah masak abaikan yang tercubit kat kek satu tu
ni kek yang dah dipotong kepda 3 bahagian


haaaa las kali nak tengok kek nadia jadi macma mana meh usha
bawah-bawah nih


jeng



jeng



jeng



jeng...........









hahahah nampak macma kek tak tu slepas 5 jam nadia masukkan
dalam peti tapi xletak tempat beku tuh beinilah hsilnye semua ais krim
nadia lebur nadia pakai ais krim vanilla plus stawberi
sedih sungguh dah kek tuh xberapa naik mang hancus
picture2 lain xsempaat ambik biasa lah dah dalam keadaan kek tak jdi
emosi tak happy nak snap2 bagai hahahaha
okeyh meh tengok kek nih setelah 2 hari dok lam peti tanpa disentuh oleh sesapa
nadia sorang ja telan kek nih hohohoh tapi okeyh
ckit lah dari mula-mula kan heheheheh



nampak lah dia berlpis kan heheh tapi kek abg mat gebu taklah macam nadia
pergi usha sendiri k ^___^




KALAU NAK TENGOK KEK TUH KLIK SINI

5 comments:

nurul ain said...

aduh,perut tgh berkeroncong,terjumpa pulak post pasal kek..huh.kek tuh nmpk sedap..nyum2..tengok je lah nmpknye.huhu

ummiarissa said...

sejuk-sejuk makan apa pun kira sedap..rupa tak yah kiralah..asalkan sedapkan..cuba lagilah kalau tak puas hati...lepas tu snap lagi yek..

Ein Auzai'y said...

wah gebu jugak kek....sedap tue....boleh minta sikit...

cikpuanhady said...

menarik nih..nanti nak ushala..coz tgh pikir2 nak buat kek ape utk birthday zahra nanti..

btw, dah leh taruk banner heartbeat, takde promosi valentine..nak code klik sini ek..

Jom skodeng : Jom guna banner HeartBeat.my tanpa Valentine

Miza Yusof said...

nampak sedap lah kek tu sebab ada ais krim. tkpa nadia. awal2 memang tk mnjadi. lama-lama nanti mnjadi lah tu :)

Tolong Klik Saya :)