Pages

26 January 2011

MEREKA MEREKA HITAM PUTIH NADIA ^__^








MEREKA-MEREKA ADALAH BFF NADIA
DARI FORM 1 SAMPAI SEKARANG
HEYYY KAMU-KAMU NADIA SAYANG KAMU-KAMU LAH


7 comments:

Mama Zharfan said...

beshh ada ramai BFF :)

me dtg click HB nadia

nak mintak tlg vote kalau sudi. tq in advance yer
tlg vote utk MZ!

N@di@ said...

nadia dah vote ^__^

cikpuanhady said...

tak nampak banner hb nadia kat sini..nadia letak kat ne..

ha, akak bnyk on blog notre belle tu, blog ma belle time nak wat entri join contest..sejak ada 2 blog ni, agak busi sket, tak reti lg nak manage masa..besenya akak try habiskan bw ke blog yg komen dulu then yg jejak kt cbox, tp kekadang terlepas gak yg kt cbox tu..kalu kat komen, dia kekal, leh sambung bw lagi nanti..

nanti nadia tinggal jejak kat box komen ek..senang akak nak reply nnt coz msg tu kekal sokmo..ngeee, tapi ikut nadia la..

nadia skang jarang dah update blog macam dulu, bz ek?

Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk

mie said...

fuh!!
comel2 bff tu..
eheheee

Syed Hilmi Syed Yahya said...

waa..best nye ade rami bff...btw,cantik edit picture nie semua...

~~su manje~~~ said...

wow nice

puanbee said...

wah berkekalaln semua yer..bagus lah !

Tolong Klik Saya :)