Pages

Ads 468x60px

27 August 2010

ATIQAH HOMEMADE CHOCOLATE CONTEST


mesti terliur kan tgk banyak chocolate lam n3 nadia
haaaaa ni yang nak bagitau ni kat kamu-kamu
ni yang banyak-banyak chocolate lam n3
nadia kali ni sebab nadia join CONTEST lagi!!! hehehhe
ni tajuk contest tu

ATIQAH HOMEMADE CHOCOLATE CONTEST




haaaa tu xcaya tengok banner kat atas tu setiap
ok contest semua ada syarat kan
haaaaa ni dia
SYARAT-SYARAT
akak manis tu letak
for her contest


CARA-CARA UNTUK MENYERTAI



Buat entri tentang "Atiqah Homemade Chocolate Giveaway"

Di dalam entri tersebut, perlu diletakkan banner di atas

Di dalam entri tersebut, review atau promote sikit tentang blog ni, iaitu blog
Atiqah Homemade Chocolate(satu ayat pun boleh)
contoh: Jom ramai-ramai tengok Atiqah Homemade Chocolate yang comel!

Selepas siap, tinggalkan nama dan link anda di komen bawah ni atau komen di blog Atiqah Homemade Chocolate Pemenang akan dipilih berdasarkan review yg plg kreatif.. :)


senang ja kan syarat dia...

hadia yang dear atikah bagi memang gilew sweet
nak tahu selam kat bawah ni



TARAAAAAA ni dia..




1. 30 biji coklat



2. 12 biji coklat hadiah



3. 1 biji oreo choc


eh eh.... nape lak bee ni terkejut besaq ni ek
>




ohhh sebab dia tengok banyak choclate
kat bawah ni upanyeee heheheeh
ok bee kalo bee nak bee boleh order kat
dear atikah k...

ni adew beberapa sample n price chocolate
yang dear atikah jual...
bila dah tengok tu hati mesti bekenankan....
bila dah bekenan tu mesti nak makankan....
bila nak makan tu...
haaaa tunggu apa lagi cepat pesan
promote ni huhuhuhu


ok for cute chocolate ni
3 pcs coklat (RM4)



kalau 4 pcs (RM5)



9 pcs rm10






kalau 12 pcs (RM13)



kalau 15 pcs (RM17)




sweet choc ni lak kalau
35 pcs (RM40)





cute chocolate ni
2 biji plastik container doorgift (RM 1.50)




untuk lolychoc ni
contoh lolly choc (RM 1.50)




sweet oreo choc ni
(RM 1.50, RM 1.80, RM 2.00)


ada banyak lagi kalo nak order boleh selam kat
blog dear atikah ni k
klik ja kat awek naruto yang tengah layan chocolate ni k
untuk selam chocolate kat sana


klik sini





ok dear Atikah selesai suda....
hope rezeki dear Atikah mencurah-curah yer....











5 Comment:

fiiQ said...

aaaa coklat !
sedapnye !

syaiza - chan said...

wahhh...!!!! bnyknye coklate...sdapnye....~ terliur2...nnnty lau ada mse ceja nk join gakk larr contest nie..hehehe

zBz said...

coklat coklat dan coklat nyam3 =)

-atiQah- said...

menarik dan comel entri ni..hehe..
terima kasih.. :)

Myra Jay said...

Thniah N@di@ tersenarai sbg peserta akhir..
Mmg kreatif en3 N@di@, semoga berjaya...

Tolong Klik Saya :)