Pages

31 August 2010

"CONTEST KENANGAN RAMADHAN & SYAWAL"

Photobucket
contest lagi!!!! hehehhehe
kali ni contest by
Photobucket
KAK AISHAH

Tajuk kali ni haaaaa nadia post besa bagai baca kat bawah ni




DAN


yaaa itu la tajuk dia untuk nak kepastian lagi
ni banner for contest yaaah...
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket


PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

semua pertandingan mesti ada syaratkan
so selam n baca syarat-syarat dia lak
layak ke tak layak kowang nk join kuikuikui
Photobucket
Photobucket
Syarat-Syarat Berbunyi BeginiPhotobucket
PhotobucketMenjadi Follower BlogPhotobucket "A story to remember "Photobucket danPhotobucket "SallDann"Photobucket

Photobucket Mempunyai Blog

Photobucket Buat Satu Entri berkenaan contest ini, dan sila copy banner di atas & link balik

Photobucket Letakkan Banner kat Sidebar dan link ke entri ini

Photobucket Boleh letakkan 1 @ 2 keping gambar yang Menarik berkenaan Puasa dan Hari raya

Photobucket Ceritakan serba sedikit mengenai gambar

Photobucket Nak buat puisi, lagu, pantun, karangan, tulis 2 baris je pon bole saja.

Photobucket Kemenangan di tentukan melalui gambar & Entri yang menarik hati juri

Photobucket Dah siap semua di atas, Sila tinggalkan komen beserta link Anda

PhotobucketBerikan sekali Id Follower dan Alamat email supaya senang di jejak.



senang jakan syarat dia so nadia nak join
arini da las day tau so cepat-cepat sapa nak join jugak hehehhe
ni gamba yang nadia selamkan untuk contest ni
PhotobucketPhotobucket


ok nie pic bawu ambik petang tadi hehehehhe


nadia tahun ni fresh lagi sebab apa?? nadia taruk gamba
ramadhan ni yer..sebabnye family nadia
tiap kali mejelang nya bulan puasa xkan
lekat kat umah sebab kitaowang nye family
niaga kat bazar n ni da 1st full nadia tolong mak niaga
sebab nadia xminat berniaga hohoho
sebelum ni nadia study kat teknik n kolej so
tiap kali bulan puasa mang xpenah g niaga
dari dulu lagi...sepupu nadia yang ni suka g tolong mak
nadia niaga n adik dia...tapi dis year
nadia kena turut serta sebab xcukup kaki tangan
disebabkab kelarisan kui muih mak kelam kabut dibuatnya
mula2 pegi tu dah kena hurung macam semut
"adik kui ni satu adik kui ni 2 adik kui ni 3"
macam tula tiap-tiap hari
hari-hari beli pun mau tanya lagi
"adik kuih ni kira macam mana"
adoii tula orang kita hohooh
macam tula tiap2 hari ramadahan nadia
dan adew lagi sowang adik MAK pak cik nadia
niaga jugak tapi dia niaga air tebu oqang kedah kata
ayaq tebu huhuhhuh ni pic dia tengok tu
semangat KEDAH mau ada yer hehehe

macam nila tiap2 tahun rutin family kitaowang yer akak
dan kat bawah ni lak kenagan syawal nadia
selam untuk baca lagi
PhotobucketPhotobucket


PhotobucketPhotobucket
masa ni nadia masih student kat
PhotobucketKOLEJ KOMUNITI BANDAR DARULAMANPhotobucket
tahun lepas punye raya
sebab nadia xleh lupa time kitaowang
celebrate raya plus minggu SENIBINA
kos nadia time blaja dulu..
pada hari ni nadiaPhotobucket FAMOUS Photobucketsangat ok!!!
hahaha nak tahu kenapa sebab nadia rembat
3 hadiah sekaligus sebab nadia masuk
Photobucketcontest minggu senibinaPhotobucket tu
dua tempat pertama n satu tempat kedua
anak sapa lani...bangga mak dia kuikuikui....
haaaa sebab tula nadia xleh lupa
Photobucket KENANGAN SYAWAL MASA NI Photobucket
sebab time ni jugak nadia n membe2 ada salah paham
sampai sekarang diowang salah paham kat nadia
akibat ada farasit jahat antara persahabatan
seday seday seday...nadia seday ok..
tapi kesedihan tu terubat dengan kemenagan nadia time ni
ohh sungguh suke masa tu ok
semua mata tumpu kat nadia ja hahahhaha
haaaa ni la cerita nadia pasal

c da pic klaka membe nadia pose....
pic raya nadia yang nadia sangat suka...
xkisah kan kenangan seday ke manis kan janji kenangankan
so asa dah cukup syarat kot
sebab nadia ada dua-dua tu hehehhe

so selesai suda......
Photobucket
DISEBABKAN HARI NI 31 OGOS
NADIA NAK UCAPKAN
SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN
MALAYSIA YANG KE 53 Photobucket


1 comment:

Adyshariz said...

salam nadia..thanks join contest akak..tapi akak x leh tgk picture la, nape ye!! ..gud luck too nadia

Tolong Klik Saya :)