Pages

Ads 468x60px

30 August 2010

YeEeEeeaaaaaa NaDIa JuMpA KaK NaNa!!!!

Photobuckethohohooho mesti korang tertanya an

sapa KAK NANA yang nadia sebut ni

sebenarnya kak nana ni nadia pon xkenal kuikuikui

tapi masa dulu nadia lembap berblog

nadia suka singgah blog kak nana ni

baca n3 dia.....nadia suka baca cara kak nana ni tulis

sungguh suka ok diulangi S.U.K.A yaaaa bunyinya suka

Photobucketkenapa nadia excited sangat kan

sebanya dah lama nadia xmasuk blog kak nana ni

sebab nadia update blog so list blog nadia hilang

so xdapet la nadia cari kak nana ni

nadia ingat lagi 1st n3 yang nadia baca kat blog

kak nana ni....kwan dia kata kat dia

dia jual selndang tapi dia ja yang pakai hohohoho

pastu adew lagi pasl kak nana g cari slndang nk g kndri kawin membe dia kot

xbrapa ingat itu tapi baju yang kak nana pakai masa kndri

xsalah warna merah adew kat blog beliau

kalo xsalah nadia yer diulangi kalau xsalah huhuu

sebab ingatan nadia xtajam sangt kuikuikui

ada jugak pasal kak nana pengsan tunggu cinta

hati wat keja sebb lapa sanagat

btol tak akak....macam biasa nadia baca tapi

xbrapa ingt jugak hehehehe

Photobucketn ni asa nya yg pasti...masa kak nana kena jaga

gerai kat event ape entah adew sowang pak cik tu

datang sembang sampai xingat dunia

kak nana dah nak tutup gerai pun dia dok smbang lagi

persoalan lagi betol tak kak nana ohhh sungguh teruk ingtan nadia

haaaaa dulu blog kak nana ni warna hitam

but now dah warna warni sungguh cumil i like ^__^

Photobuckettapi apa2 pun nadia suka sebab kak nana singgah

blog nadia arini n YANG PENTIING dia suka blog nadia jugak

hahahahhahha tq yer kak nana....memang kak nana xkenal

nadia sebab nadia silent follower dulu masa zaman lembap berblog

nadia masuk ja xtingglkan jejak

Photobucket sekarang nadia dah xmacam tu dah dia mana

nadia pegi jejak akan ditinggl kn so

minta maaf la yer nadia mnyemakkn box kowang

ok tu ja nk cakap pasl hati happy sebab kak nana

singgah blog nadia hohohohoho.........

ni bukti yer kak nana cakp suka my blog hahahah

gilew excited entah apa2 nadia nikan mesti kowang

pk cam tu TAPI.... nadia ta kisah ok!!!

Photobucket

mesti kak nana cakap buang tabiat kew apa budak ni hohohoo

tapi apa-apa pun nadia ta kisa.....Photobucket

0 Comment:

Tolong Klik Saya :)