Pages

Ads 468x60px

24 August 2010

CoNtEsT RaYa dAlAm KeNaNgAn

Photobucket
MySpace Love Animation Comments ok sungguh kenape yer MySpace Love Animation Comments
sebab nadia mau join contest lagi heheheh
ohhh sungguh gilak CONTEST nadia sekarang yer kuikuikui
ok CONTEST kali ni
by JEJAKA HENSEM NI YER

Photobucket Azwandy Photobucket

yang blog Poet Dusun Bayu tu ok...


Tajuk CONTEST ni: PhotobucketRaya dalam KenanganPhotobucket


PhotobucketPhotobucket  Photobucket



PhotobucketPhotobucket  Photobucket


Syarat-syarat:
Peraduan Raya dalam Kenangan.Photobucket

Photobucket Mestilah warganegara Malaysia.
Photobucket Membuat satu entri yang bertajuk Raya dalam Kenangan.
Photobucket Masukkan satu gambar sahaja yg berkaitan dengan hari raya yg anda kenang.
Photobucket Ceritakan secara ringkas & menarik sebab hari raya
tersebut sentiasa anda kenang.
Photobucket Gambar hendaklah asli & bukan diciplak daripada internet.
Photobucket Anda boleh meng"edit" gambar yg anda mahu masukkan dalam entri tersebut.
Photobucket Dalam gambar tersebut tidak kisah sama ada gambar
anda seorang atau
gambar beramai-ramai.
Photobucket Masukkan poster Peraduan Raya dalam Kenangan & "link" kan peraduan ini dalam entri anda.
Photobucket Seperti peraduan yang lain, anda juga hendaklah menjadi
follower blog Poet Dusun Bayu.
Photobucket Untuk memastikan Poet Dusun Bayu mengetahui anda menyertai peraduan ini,sila tinggalkan komen & link entri Raya dalam Kenangan yang anda buat di entri ini.
Photobucket Anda juga perlu tag 5 orang rakan blogger anda utk menyertai peraduan ini.
Photobucket Sekiranya ada perubahan, Poet Dusun Bayu akan maklumkan kepada anda.

haaa senangkan syarat dia so nadia nak join la
ni gamba yang nadia selamkan untuk contest ni

PhotobucketPhotobucket



PhotobucketPhotobucket

masa ni nadia masih student kat
KOLEJ KOMUNITI BANDAR DARULAMAN
tahun lepas punye raya
sebab nadia xleh lupa time kitaowang
celebrate raya plus minggu SENIBINA
kos nadia time blaja dulu..
pada hari ni nadiaPhotobucket FAMOUS Photobucketsangat ok!!!
hahaha nak tahu kenapa sebab nadia rembat
3 hadiah sekaligus sebab nadia masuk
Photobucketcontest minggu senibinaPhotobucket tu
dua tempat pertama n satu tempat kedua
anak sapa lani...bangga mak dia kuikuikui....
haaaa sebab tula nadia xleh lupa
PhotobucketPhotobucketKENANGAN RAYA MASA NIPhotobucketPhotobucket
sebab time ni jugak nadia n membe2 ada salah paham
sampai sekarang diowang salah paham kat nadia
akibat ada farasit jahat antara persahabatan
seday seday seday...nadia seday ok..
tapi kesedihan tu terubat dengan kemenagan nadia time ni
ohh sungguh suke masa tu ok
semua mata tumpu kat nadia ja hahahhaha
haaaa en Azwandy ni la cerita nadia pasal
PhotobucketPhotobucketRAYA DALAM KENANGANPhotobucketPhotobucket
c da pic klaka membe nadia pose....
pic raya nadia yang nadia sangat suka...
xkisah kan kenangan seday ke manis kan janji kenangankan
so asa dah cukup syarat kot
sebab nadia ada dua-dua tu hehehhe
ok cini nadia tag 5 orang blogger cumil yer

Photobucket adik ceja Photobucket
Photobucket miss minie Photobucket
Photobucket wan hazel Photobucket
Photobucket miss lisa Photobucket
Photobucket miss najla Photobucket

so selesai suda......
harap diluluskan lah yerr
Photobucket








3 Comment:

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

owh.ade persaingan...hehe..
gudlak ;)

Azwandy Bin Muhamad said...

Salam...

Thanks join contest ni...
Best gak cite kamu ni..
Hehe..
Sy follow kamu juga k...

n@di@ said...

yejew bes mcm ada harapn nk dapt kek sarawak jew hhaahaha

Tolong Klik Saya :)