Pages

Ads 468x60px

31 August 2010

JOM IKUT TEHA GIVEAWAY

Photobucket Photobucket
yeaaaaaaaa coklat lagi heheheh
kali ni  
GIVE AWAY

Photobucket
by dear TEHA lak yer


tajuk dia:
Photobucket JOM IKUT TEHA GIVEAWAY Photobucket

  SYARAT-SYARAT BAGI GA ni....Photobucket
 
Photobucketfirstly, wajib menjadi follower blog http://tehanurfateha.blogspot.com
dan printscreen bukti bahawa anda telah menjadi follower blog tehanurfateha.blogspot.com.. (ada kan perbezaan kalo dah follow atau belum..)

Photobucketuntuk printscreen tekan butang "prtsc sysrq" di bahagian atas keybord anda dan paste dekat paint atau powerpoint. kemudian save as picture...

Photobucketbuat 1 entry berkenaan JOM IKUT TEHA GIVEAWAY dan masukkan bukti (yang korang printscreen tu) bahawa anda telah menjadi follower.tag minimum 2 orang rakan anda untuk menyertai giveaway contest ni..

Photobucketletak banner giveaway kat sidebar blog korang.. :)

Photobucket Wajib share giveaway ni kat facebook korang.. (korang mesti ada fb kn.. ;D)

Photobucket kemudian, selepas dah join tinggalkan link anda di ruangan komen entry JOM IKUT TEHA GIVEAWAY.

Photobucket tarikh tamat adalah pada 31 Ogos 2010.



ok ni bukti nadia dah jadi follower dear teha k




PhotobucketPhotobucketPhotobucket

ni BUKTI yer nadia follow BLOG dear TEHA 

ni lak BUKTI nadia share kat FACEBOOK
PhotobucketPhotobucketPhotobucket 

OK nadia nak tag membe blog nadia
Photobucketdear ryna 

Photobucketdear biskut chipsmore


lambat nadia join GA ni sebabnye bawu jumpa 
semasa dok BW tadi xpekot kan heheheheh
Photobucket 
dan nadia nak ucapkan

SELAMAT MENYAMBUT 
HARI KEMERDEKAAN NEGARA 
Photobucket
KE 53 
to DEAR TEHA yer ^___^

0 Comment:

Tolong Klik Saya :)