Pages

Ads 468x60px

05 November 2010

AMARAN untuk semua kaum WANITA!

AMARAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! peringatan pada kaum hawa @ wanita.

mesti baca ( saper nak share silakan)

Amaran pd Kaum Hawa Amaran pada Kaum Wanita

dan kepada sumer kaum perempuan yang memandu,

Kes ni betul2 menakutkan. Kesah ini betul2 terjadi kat Penang Ingat lagi tak dgn...

kes Ms Canny Ong yang dirogol dan dibunuh??

Kisah nya..ada seorang perempuan ni berhenti dekat stesen gas

"pay-at-the-pump" untuk isi minyak..

sebaik saja dia siap isi minyak tu dan nak beredar,

seorang pekerja kat situ buat pngumuman yang

kad kredit perempuan ni ada problem sikit..

pekerja tu suruh perempuan ni masuk ke dalam untuk bayar..

tapi perempuan ni confused la sebab transaksi menunjukkan

yang pembayaran kad kredit dia diluluskan

dan tak ada masaalah apa2 pun..

so perempuan tu bagitau la pekerja tu dan dia pun

bersedia nak beredar ke kereta dia balik..

tapi pekerja tu tetap bertegas dan suruh dia masuk dalam..

perempuan tu pun decided untuk masuk ke dalam...

sebaik aje dia masuk kat dalam..dia mula marah kat pekerja tu..

lalu pekerja tu suruh dia bertenang dan bagitau hal sebenarnya..

..nak tau apa?

sebenarnya masa perempuan tu dok isi minyak,

pekerja tu nampak ada laki menyelinap kat belakang

kereta perempuan tu dan pekerja tu dah pun telepon polis..

perempuan tu pun apalagi, takut la..

dia pun try intai dan dia nampak pintu kereta

dia terbuka dan lelaki tu keluar dari kereta dia..

Sekarang ni..ada laporan yg mengatakan yg

sekang ni ada gang yang amik body part orang pompuan..

p/s : kalau ade ramai2 xpela ade juga yg alert

salah satu cara diorang adalah dgn menyelinap

masuk kereta ornag perempuan masa perempuan

tu tengah pump gas atau beli barang kat kedai

TGH2 MLAM!! kemudian,dia orang akan potong

kaki perempuan tu untuk memudahkan diorang culik

dan bunuh perempuan tu.. satu cara lagi pulak,

dia orang akan masuk kedalam kereta yg tak ada

orang dan tak berkunci kemudian culik perempuan

tu dan bunuh dia orang. Semalam pun ada Crime Investigation

di Astro menceritakan kes yg sama di Hong Kong .

Tapi perlakunya adalah pemandu teksi yang

mengambil penumpang perempuan selepas lepas tengan malam.

Memang ngeri. Sila sebarkan hal ini pada sesiapa yg anda kenali.

Bagi kaum perempuan elakkan keluar bersaorangan diwaktu malam. 

nadia copy dari
blog shida
tq dear



17 Comment:

~cik Non~ said...

wow!sgat takooot!
dulu zaman nabi kaum adam djadikan tmpat perlindungan..
tapi skrg,semue pakat duk lari dari kaum i2...
hmmm...

eLLy said...

thanks for the info ..

chentamiera said...

Takut nye kalau cmni...huhu..thanks sebab bg info ni..

av_va said...

seraammm...memang selalu kuar malam gi isi minyak.tapi bukan tengah malam!

shida saje said...

berhati2 ya sume kaum wanita ;)

kakchik@ella said...

hati-hati ye adik2 dn kwn2. jaga diri.

ann @ hatiberbunga said...

sgt scary..!!
mohon dijauhkan Allah.. amin..

Cma Shiema said...

omg~
thanks 4 sharing dear~

aibaks said...

tul gak tu.. hati2 ye kaum hawa.. jgn percaya kepada kaum lelaki.. depa tu bahaya..

Siti said...

erk?? seramnye...

sweetsal said...

ee takutnya..akak kalau isi minyak mesti kunci kereta, selalu berhati-hati kt kedai minyak. mcm2 blh berlaku..huhu

N@di@ said...

yaaaa semua sekrang macm2 bolh jadi betol tu dulu kaum adam bolh jadi pelindung tapi sekarng mereka menankutkan kita kaum hawa ni adoiii so semua plsss be carefully k

suzie rahman said...

wah giler..tkt nya..waaaa

@juera said...

weh tkut plak ase bila bc entry ni..lps ni time nk isi myk sorg2 cpt2 ttp pintu..

dya adriza said...

saya pernah baca pasal ni dan ini amat menyeramkan buat saya rasa nak belajar ilmu pertahanan diri banyak2!!

Shino said...

wahh...sgt menakutkn ni...my chenta duk png...nk share leh?

Sabri said...

dunia skng ni x slamat..

Tolong Klik Saya :)