Pages

Ads 468x60px

06 November 2010

YOUR BLOG IS SO COLOURFUL

Award ketiga!

sterusnya, award bukan cap ayam keluaran KRL yg ketiga.

..



pemenang blog ini memaparkan hasil karya blog mereka dgn warna2 indah serta combination kaler yg menarik.. setanding dgn rupa award die... klw dah name pon colourful, maka banyak lah kaler yg digunakan oleh beliau!! mungkin dorg suke akan pelangi atau name jawa die rainbow, tumpahan tong cat di atas jalan, atau kedai2 fabercastle yg berdekatan... (mungkin..)..

jd kepada pemenang, sila take away awards sebelom di demolish dalam recycle bin.. haha..
pemenang utk award kali ni adalah.....


maka dengan itu, majlis raja chulan mengumumkan bahawa tag lah kepada sesape yg korg rase layak utk mendapat award yg sedemikian rupe...

sekian..[award yg keempat dan terakhir: NICE HEADER BLOG AWARDS]


DAH BACA KAT ATAS TU HAAA SERIUS BNGGA HAHAHAH
BERTUAH NADIA DAPAT AWARD CALOURFUL NI YEAAAA

4 Comment:

Cik Fia said...

kalerful sgt.. :)

ZACK ENTRY said...

tahniah kepada penerima award..award kalerful tu..=)

Cik Diana said...

wah.. cOngret!
mahu award jgk.. hehe

hakeem kira said...

wah . best je dapat award . hehe

Tolong Klik Saya :)