Pages

Ads 468x60px

07 November 2010

KAMU-KAMU PERASAN TAK ^__^

salam semua nadia nak tanya kamu semua perasan tak
hahahahah nadia ada menu tab sudah hohohohoho
so pas ni sapa

nak add nadia kat facebook
nak tanya nadia kat formspring
nak tengok award nadia
nak tahu apa yang nadia penah menang
nak tahu nadia masih berhutang
nak tengok banner contest nadia join
sama ada ga atau lucky draw


sooooo semua tu hanya kamu-kamu perlu klik seperti gambar di bawah
ni ok...nadia nak ringankan blog nadia ckit sebab tu wat macam ni
so sapa nak suruh nadia buatkan meh la hahahhaha baik hati tak nadia
so jagan malu jangan segan ok ^__^ tapi biasa-biasa jalah xdelah gempak mana


SO PERHATIAN KAT SEMUA PENGANJUR CONTEST GA OR LUCKY DRAW
BANNER KAMU-KAMU DI NADIA TAK KAN LETAK KAT SIDE BAR LAGI DAH
TAPI DI BAHAGIAN PAGE KHAS OK HARAP BOLEH DITERIMA

12 Comment:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

wah! cantik..hehehe!

aMyErInAiMiE said...

waaaaaaa...dh lame sgt nk wt camni tp xreti laaa..yg blogger.com bagi tu xmenjadi.atau erin sindri yg xreti ek? wt la tutorial cane nadia wt ni..bole??:D

Ummi AmnaAmzar said...

Waaa...sukenyerrt...nnt ajar akk camne buat ek! Heee

Miza Yusof said...

whoa! bagusnya cik nadia ni.
boleh ni kalau nak mintak totlong. hehe

N@di@ said...

aawwwww nadia nk buat tutorial ni yang xreti hahah sebab nadia xde bakat mngajar nih tapi nadia akan cuba ok tq sudi komnt yer semua

N@di@ said...

hahaha miza bolh ja nadia buat yg senng ka ni xpayah ubah kat koding layout :D

Myra Jay said...

Cantik le N@di@, nak jugak..hehe :)

N@di@~mlm nie s/box ngn s/mix ada prob kot..huhu.. Akak pn kena band gak..

Siti said...

hehe, saya pasan! cantik! ;) oh ya, kamu dapat award drpd saya. tahniah. kalau sudi ameklah ye? ;)

apik pehe said...

hehehe..apik da ader fb nadia ke belom?

:: Zanna :: said...

wah!! cantiknya boleh tolong ajar zanna??hehe~~

Jiji-Fify said...

ewah ewah belog dia bukan main lagi!

Cik Fia said...

perasan je ada tab baru.. HEEE :)

Tolong Klik Saya :)