Pages

25 November 2010

FOLLOW LAH NADIA KAT TWEETER ^__^







hahahhaa kalau pk klaka lak pasal semalam
hanya nadia nagn ifa ja huhuhuhu
bukan sebab apa pun sebab churp churp nilah yang buat nadia sungguh pening
so kalau sapa yang ade acc churp-churp follow lah nadia yer
klik ja kat brung comel tu atas tu k...
dan nadia masih lagi belajr tentang churp churp ni
so terima kasih kat ifa buat n3 pasl chrup churp boleh nadia blaja
dan masih lagi mahu pahamkan dengan lebih dalam
kalau ade yang sudi bagi tunjuk ajar lagi kat nadia
silakan k nadia amat memerlukan tunjuk ajar kamu-kamu

6 comments:

Cute MuM said...

churp churp nie mudah jer sebenarnya.. cuma wat iklan guna keyword yang diberi jer.. kalo approve.. terus dapat earning...
nadia dah dapat assigmnet belum?

maisara majid said...

wah22.. :D
nmpak tajuk entry..twitter..terus nk bace..

haha..sara dh addict gilerr ngan twitter nie :D

N@di@ said...

cute mum : akak nadia xpenah dapt assgmnt sbb nadia xtahu guna nih dulu smelam bawu blaja ckit dengn ifa hahahhha mintak akak pun tolong lah tunjuk ajakn nadia :D

maisara: wahh beslah nadia ni bawu nk blaja heheheh

Bee @ honeyvsbee said...

jom follow akk kat twitter gak

BUNGA said...

jom.. saya pun baru join churp2.. nnt sy follow yer :)

tiefazatie said...

wah..nama ifa la...haha..meh2...jum kte main churp2 lak..hihi...

Tolong Klik Saya :)