Pages

Ads 468x60px

16 November 2010

NADIA DIUGUT!!!!!!!!!!!

salam semua nih nadia nak gtaw ni nadia di ugut ok
pasal kes yang pernah di
POSTKAN DI SINI...

NI UGUTAN DIA!!!




yaa memang la saya ni tak banyak duit si pengugut
tapi apa kes ko nak saman aku yer
adakah ko yang terlibat???? kalau ko berani
kenapa linkan nama ko kat link blog aku kenapa tak linkan ke blog ko
tak payah nak tunjuk pandai dan bergaya sangat
terima lah hakikat yang diri tu tak boleh diterima orang
disebabkan perangai sendiri yang buruk nak saman aku
BERUBAHLAH MENJADI SEORANG YANG PROFESIONAL
BELAJAR MENERIMA HAKIKAT KRITIKAN ORANG TERHADAP DIRI KO
MENTANG KO BANYAK DUIT SENANG-SENANG JA NAK SAMAN AKU!!!!!
KAMU-KAMU PATUTKAH NADIA MEMBUAT LAPORAN POLIS???? ^__^

15 Comment:

ayu said...

npe nie sis??

N@di@ said...

ade orang ugut nadia ayu pasl post nadia artu bacalah balik :D kat post tu

tiefazatie said...

wakaka..sot gle nie!leh je cek teu ip address nad!hihi.die yg takut nie!

shark said...

kawan2 ker camtu...
nasib bek ler ni dunai digital
x amek kesah sgt apa yg diorg cakap

BisKut ChiPmOrE said...

gedik2 je dia...sabar ye nadia sayang

suzie rahman said...

hihi abaikn jer.tnya dier lik..dier ader wet ke nk saman org.adeh bdk2 br nk up.omong kosong!!

haszuraidah ishak said...

huhuhuhu..jangan dilayan orang camgini nadia..buat poerabihkan boreh jaa..

Anitadahahs said...

sabar je! fikirkan cara yang terbaik k.

geekz36 said...

da ting tong la tu, tu yg komen bukan2.

BENA said...

tu namenye ci penakut . sebab kalo berani letak la link sdrik kan kan! heeeee~


bes tu nadia de org dengki2 ngn nadia . sebab pengalaman tu! hahahaha~

apik pehe said...

ciken punye olang..apik rase dapat je cek ip dia tu walaupon dia x buh link..

dunia ni bayak da sistem..open source bertimbun..sabo yer..jgn dilayan sgt

MIMIE AIZA said...

hahaha.. ada org terasa sendiri la tuh

POSH76 said...

jeles tp tk nak ngaku huhu

Mknace said...

:) :) :)
selamat hari raya aji

nusha said...

slmt ari raya aidiladha dear~~

Tolong Klik Saya :)