Pages

Ads 468x60px

28 November 2010

TERIMA KASIH ABG BEN ASHAARI ^___^

walaupun dah lepas kelmarin dulu tapi nadia nk buat jugak hahhhahaa
ok apa nadia nk kasi tahu nih kan mula-mula nadia
haritu nadia buka email nadia macam selalu lah
sebab nadia tiap hari akan buka email nadia mang perkara wajib itu
so dapat lah email dari nuffnang yang macam nadia kasi tahu artu iaitu kat SINI
so dah lepas baca email tu nadia pun barulah buka my blog comel nih huhuhuh
n sebelum tu nadia ade buat n3 pasal nih tengok SINI
pada pagi tu...pasal n3 tu ade nadia cakap duit be baru nadia kurang
n banyak lak lepas tu mngadu duit nuff diowang kurang dalam shoutmix nadia
n nadia pun dengan pk slumber ja buatlah n3
JAWAPAN BAGI KENAPA DUIT NUFF KITA HILANG!!!!!
tiba-tiba lak dok kejap lepas tu nadia sungguh terkejut okeyh
visitor nadia jadi cam nih meh usha


nampak tak 35 juta orang cumil tu
dalam satu masa tu rekod bagi blog comel nadia yang kerdil nih ok n nadia gile terkejut n nadia refsh banyak kali xcya maybe ade smthing yang xkena kew nilah bukti nadia xcaya nadia refsh n prnt screen hahahha
meh usha lagi






ada banyak lagi nadia mlas nak upload dah
mang nadia mula-mula serius tak tahu
kenapa banyak sngt visitor nadia lam satu masa nih
nadia pun bukak lah stats kat dasboard blog
upanya meh usha cini







tengok tu antara nadia prnt screen sbb nadia banyak kali
sebab jakun lam berapa saat jumlah visitor naik gile
owwhhh macam tu tiap hari gilew bes hahaahha
n nadia lepas tu tengok lak kat nuffnang
n ni lak jawapn bg nuff

dalam satu jam orang masuk blog nadia 105 pling tinggi
mak aii sllu lam 20 30 orang ja lam per jam
tapi hari tu awwwww gilew lah jakun nadia hahaha
n da las result hasil dari nuffnang

uv nadia hari tu 571 pecah rekod hahahha
nadia 571 ni kira banyak la ok bagi blogger baru macam nadia nih
yang blog yang kerdil lagi comel nih ^__^
ni semua hasil n3 abg ben yang bertajuk nih

NUFFNANG buruk siku arrrr !!

SO TQ LAH TO ABG BEN WALAUPUN DIA BUKAN FOLLOWER NADIA
TAPI DIA SUDI JUGAK JENGUK MY BLOG YANG
COMEL LAGI KERDIL NIH ^___^

7 Comment:

Miza Yusof said...

tahniah nadia. tinggi betul traffic sampai 500 lebih. miza tak pernah smpai lagi. huahuahua.

N@di@ said...

nadia: ma kasi yaah miza nadiatu pon nasib abg ben yg linkn ke blog nadia kalau tak adelah nk smpai macm tu ^__^

MIMIE AIZA said...

ehehe.. itu namanya nadia bertuah :)

Mknace said...

:):):)

tiefazatie said...

pergh!dasat gle nad!jeles!!!ifa pun xpenah dpt trafik tinggi cmtue!hihi

N@di@ said...

mimie ma kasih heheheh

mknace senyum sokmo :D

ifa jagn lah jeles tu sehari tu ja pon tiap hari xpelah ifa nk jels hahahah

tiqaa said...

wahh hebat! satu permulaan yg baik kan? tiqa pun x pernah lagi nih. :\

Tolong Klik Saya :)