Pages

22 November 2010

HADIAH MAMA ZAKWAN DAH SAMPAI ^__^

WALAWEHHH
semalam tengah-tengah lepaking dengan my mom kat living
ade abg hensem posmen datang ^__^ ingatkan surat tawaran blaja dari IPTS
sebab belambak IPTS dok anta kat uamh nadia sekarang nih
tapi tengok2 ehh bungkusan dgn pembalut kertas kuning nk gelap aka kertas minyaklah ^__^
owh meh layan apa nadia dapat yer awwww pink ok to my fren IFA jagn jeles nadia dapat pink hahahaah ok2 usha bawah-bawah ni comel lah ^__^


NI MUKA DEPAN BUNGKUSAN TU ^__^

KAT BLAKANG MAMA ZAKWAN CAKAP TAHNIAH
MA KASI YAAH AKAK NADIA

BILA BUKA MAK AIII HP NOKIA OK 6210
TERKEJUT GAK NADIA NIH DAPAT HP KEW

OWHHH TAKK ADA MENDA COMEL NIH DI DALAM ITU
HEHEHEH COMEL KAN

THANKS YER AKAK NADIA aka MAMA ZAKWAN

9 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

auch..!! malunye ai!! takyah la susah2 wat entry adiah ni,hehe..adiah nye tak seberapa pun..
tp sgt terharu..thanks ye! :) nnt ada ga lagi jgn lupa join!

~keep in touch~!

Cik Su said...

tahniah dapat hadiah..comel la..nak ugak

Solihin Zubir said...

wahh... mmg sgt comel! bertuahnya.. :D

De'din said...

tahniah sbb dpt hadiah..
bw, comei hadiah tu

fatin hanani said...

taniah nadia dapt hadiah 2 hehe
comey :D

Siti Mashitah Saidin said...

wua.. beshnya!~

dayah SnoW Heuka said...

wahhh beshnye... dapat adiah menang contest pink lark tuh :D

SyUhAdA said...

thniah nadia~!!

BisKut ChiPmOrE said...

bestnya dapat hset

Tolong Klik Saya :)