Pages

23 November 2010

LAMPU HIASAN BUATAN NADIA ^__^

NADIA SUKA MENDA KREATIF SO SECARA TAK LANGSUNG HARI TU
NADIA ADA MELAWAT BLOG
CERITA MACAM-MACAM
DAN TERJUMPA CARA MEMBUAT LAMPU HIASAN DARI SUDU NIH
SO NADIA PUN TRY LAH BUAT BELI SUDU BANYAK-BANYAK
N MULAKAN KREATIF TANGAN KAYU NADIA NIH HEHEHEH
SP MEH LA TENGOK HASIL KERJA NADIA


mula-mula potong pemegang sudu

lekatkan di botol macam nih

dah siap jadilah cam gini

mula-mula nadia letakkan lilin bawah ni tapi
xnampak lak sisik dia n nadia buat gini lak

ni snap camera hp mode biasa so xterang sangat

ni dia nadia pasang mode night so terang ckit nampak kan
nak tahu cahaya tu dari mana jeng jeng jeng.....

dari torchlight mak nadia ni haaaaa ^__^
disebabkan nadia xbeli lagi lampu untuk pasang kat dia
test la baru ni kiranya so macam mana
ade ke orang nak tenpah kat nadia hahahhaha kreatif tangan kayu
^__^

ok nanti bila nadia dah siapkan kesemua pasang lampu dia dah nadia
publish tunjuk kat kamu-kamu yer

mood happy hasil tangan menjadia hahahha



10 comments:

Myra Jay said...

Hehe, rajin N@di@ wat, Myra ada tgk sebelum nie, plan nak buat tp blom ada masa lg..
Mayb akan dtg.. :)

NOOR FATIN said...

kreatifnyaa!

nkara said...

wow kreatifffff!!!
cantik!

Amanda Sasha said...

cantikk =)

Mayra Hilton said...

anda sgt kreatif :D

Emilia Emira said...

kreatif nye!!

De'din said...

lawa lah !
abg dedin suka bnda2 mcm ni
nnti nak bgtau dia lah

eLLy said...

wow cantik cantik .. tolong wat satu pastu pos kat cinie ;)

haszuraidah ishak said...

wah..comel2..rajen la nadia ni..bagus2..

fatin hanani said...

hehe nadia kretf sgt :)
cntik la :D

Tolong Klik Saya :)