Pages

30 October 2010

BILA NADIA DAH MARAH MAKI SEMUA DAH KELUA

nadia pon nk buat macam ifa jugak
STICKY POST SAMPAI HATI NADIA PUAS JUGAK!!!!!

NADIA MANG MARAH OK SUNGGUH MARAH N GERAM TERSANGAT LA GERAM
KO LAYAN AKU BAIK2 ADE MAKNA SIAP AJAK AKU KAWIN BAGAI PADAHAL DAH TAHU AKU ADE BF DAN SIAP CAKAP MENDA KOTO NI APA KE HAL KO NI NAK NEGA KEW NAK MENGATAL...SOWI YER AKU BUKAN JENIS YANG KO NK AKU LAYAN KE
KALAU KO NAK NEGA KO BUAT CARA NK NEGA..JAGAN NAK MENGATAL2
NGAN AKU SIAP NK PIC SEKSI AKU..APE KE HAL BILA KO SLAH KO NK
SLAHKAN AKU BLIK WEIIII...AKU XKEJA AKU XDEW DUIT AKU XMINTAK
FREE BARANG KO
K DAH BAPE KALI AKU DOK MINTAK AKAUN KO
KO XLYAN BILA AKU SUH KO JADI PROFESIONAL NI AYAT KO BAGI KAT AKU
SO MANG KO DAH NAIKKN KEMARAHAN AKU OK
AKU SUNGGUH MARAH

NI AYAT SI BUDAK BAIK GILE TU BAGI KAT NADIA SILA BACA
YER KAWAN-KAWAN DISEBABKAN NADIA SUH DIA JADI PROFESIOANAL



alooo. saya tak ada masalah jika awak tak nak sekalipun. so, tak perlu saya lari. awak tak bayar deposit pun saya proses, saya siapkan. (orang lain bayar deopsit...) tapi bila awak kutuk peribadi saya, sorrylah ya. terima kasih. saya tak mengharapkan duit awak. dan jika awak tak banyak duit, tak ada kerja, itu bukan masalah saya. dont tell me your rubbish! TQ

ni nadia luah kat ifa sebab hati nadia pans gilew nadia xpndai mngrang nilah jadi artikel nadia tok luahan geram ni ^___^

nad_ia1589: ooooooooooohhhh sungguh celupar mulu
nad_ia1589: mulut
nad_ia1589: owang cakp baik2 persetankan
nad_ia1589: bila cakp cara kasar nk naik angin
nad_ia1589: hellooo
nad_ia1589: walpon aku xde duit bukan aku nk ko bagi aku free k
nad_ia1589: aku tnya ko
nad_ia1589: perlu baya ke tak duit deposit ko yg cakp xpa
nad_ia1589: ehhh ko ni kalau nk nega buat cara nk nega
nad_ia1589: ni ko buat aku susah k pak cik
nad_ia1589: aku kalo bukn sbb dah jnji dgn orang aku tak hegeh mintak no akaun ko
nad_ia1589: aku nk bya apa ku tempah
nad_ia1589: ko jgn dok kutuk2 aku
nad_ia1589: aku selama ni hormat ko sbb lbh tua dari aku
nad_ia1589: tapi ko macam dah melampau plk
nad_ia1589: aku mintak cara elok nk bnk in
nad_ia1589: ko dok kutuk2 aku lak
nad_ia1589: ko ingt aku xbolh byar kew
nad_ia1589: nk belas ehsan ko kew
nad_ia1589: sowi k aku xmintak ko free gift kat aku
nad_ia1589: ko yg beriya2
nad_ia1589: aku ada saba aku jugk k
nad_ia1589: ko len kali nk niaga jadi profesional
nad_ia1589: jgn dok mngatal
nad_ia1589: ni ko dok gatal2 lak ngan aku
nad_ia1589: siap cakp bnda xsenonoh
nad_ia1589: ko ingt aku ape kew
nad_ia1589: aku bermint dgn brang ko niaga bukn dgn ko k
nad_ia1589: kalu ko xnak pos ok
nad_ia1589: xpe
nad_ia1589: terima ksih bnyak2 lah ek
nad_ia1589: dok kutuk2 aku bagai
nad_ia1589: sedangkan aku xpenh pon nk kuang aja dgn ko
nad_ia1589: dah ko slah buat tmphn ko slahkan aku
nad_ia1589: lak
nad_ia1589: aku nk baya ko... ko blagak plak lak
nad_ia1589: aku tau ko xmati xmakn duit tmphan aku
nad_ia1589: tapi aku teramat kesal pasl kes ni
nad_ia1589: sowi kalau xpuas hati aku merebak dalam blog aku
nad_ia1589: aku cakp baik2 dgn ko...ko buat cam ni lak
nad_ia1589: haaaaa ok xpa
nad_ia1589: kalau macam ni la cara ko layan customer
nad_ia1589: xtaula
nad_ia1589: macam mana ko bolh maju
nad_ia1589: tapi aku bukn doakan ko xmaju palk kan
nad_ia1589: xbaik doakan kebrukkn owang lain tapi
nad_ia1589: kalau perangai macam ni
nad_ia1589: paham2 jelah
nad_ia1589: patt melayu sush maju
nad_ia1589: diseabbkan adew orang macam ni
nad_ia1589:
nad_ia1589: aku dah bapa kali mintak no akaun ko buat xtau lak
nad_ia1589: nk slahkan aku lagi
nad_ia1589: mang dasar
nad_ia1589: aku mang xbolh blah bila orang buat dajal kat aku
nad_ia1589: nadia geram ok
tiefa_87: nie sape die nie nad?
tiefa_87: blur jap
tiefa_87: kuang ajar gak
tiefa_87: mulut cibai nie die tue
nad_ia1589: ni nadia yg maki bnyak2 tu
nad_ia1589: yg ats tu ja dia
tiefa_87: tau2
nad_ia1589: si alaijaya
nad_ia1589: yg nadia tmpah mug
nad_ia1589: ifa ingt tak
tiefa_87: owh...
tiefa_87: tau2
nad_ia1589: dia ni gatal ok
nad_ia1589: sungguh gatal
tiefa_87: pe mslh die nie?
nad_ia1589: nk pictre nadia la yg seksi
nad_ia1589: apa la
nad_ia1589: pastu nadia xlyan
nad_ia1589: dia anta lagi nk gamba nadia bju raya la
nad_ia1589: apa la
nad_ia1589: siap cakap mnda xsenonoh lagi ok
nad_ia1589: mang geram tapi nadia cakap kat dia
nad_ia1589: nadia hormat abg so abg tolong hormat nadia
nad_ia1589: dia ok jap
nad_ia1589: pastu dia jadi gila babi
nad_ia1589: sbb dia nk gift kat nadia satu mug tapi nadia
nad_ia1589: bg gamab my chnta sbb nk kasi for besday dia
nad_ia1589: dia macam xpuas hati
nad_ia1589: lak
nad_ia1589: n dia msg nadia tny gamab yg 3lam blog artu ke n sklai bntal
nad_ia1589: tanpa nadia xbals dia siap prnt gmab bntal skli
nad_ia1589: kat mug
nad_ia1589: mang djal
nad_ia1589: sbb dia slahkan nadia sbb nadia xbls msg dia
nad_ia1589: mang la nadia xbls dah nadia tdow
nad_ia1589: mang babi la
nad_ia1589:
nad_ia1589: haaaaaaaaaaaaaaaaa
nad_ia1589: nadia yg comel telah maki2 bagai ni
nad_ia1589: ni mkna nadia sungguh skit hati ok
nad_ia1589:
nad_ia1589: pastu dah nadia kata la
nad_ia1589: knpa abg xtggu nadia jawab dulu
nad_ia1589: dia dah mula nk mrah nadia
nad_ia1589: sbb sblom ni dia abg syang ngan nadia ok
nad_ia1589: hahahah
nad_ia1589: tapi nadia bhasakan dri nadia ttp nadia
nad_ia1589: hahahahha
nad_ia1589:
nad_ia1589: pastu dari abg sayang
nad_ia1589: saya awk sudah
nad_ia1589: n nada macam xpuas hati
nad_ia1589: dia kata nadia xbls msg dia
tiefa_87: aik.
nad_ia1589: yg dia memndai wat apakan
tiefa_87: pelik2
tiefa_87: ei
nad_ia1589: pastu nadia kata la
tiefa_87: mmg xptt btol la die tue
nad_ia1589: nadia ni xkeja
nad_ia1589: xbnyak duit
nad_ia1589: ni abg buat nadia nk kena baya
nad_ia1589: lari bget la
nad_ia1589: asal 48 jadi 63
nad_ia1589: mang sunggh geram la kan
nad_ia1589: ingt duit datng golek2 kew
nad_ia1589: pastu dia cakp ape
nad_ia1589: ok xpe kalao awk xnk xpe saya simpan ja
nad_ia1589: mangg adat lam niaga ada rugi
nad_ia1589: mang celak........ betol la
nad_ia1589: dah nadia cakp xpe nadia bya la
nad_ia1589: bg no akaun
nad_ia1589: ni xbg2 smapi sekrang
nad_ia1589: pastu nadia semlam kot mintak no akaun
nad_ia1589: n nadia cakp tolong jdi profesionl
nad_ia1589: jawapn dia seperti di atas
nad_ia1589: mang dasar kan
nad_ia1589:
nad_ia1589: nadia sunggh geram ok ifa bila owang dajal kat nadia
nad_ia1589: sbb nadia dah jnji dgn orng lain
nad_ia1589: kalau tahu la jadi cam ni mang
nad_ia1589: nadia xtempah kat dia ok
nad_ia1589: SUMPAH XAKAN TEMPAH DAH KAT DIA
tiefa_87: adeh...ntah pape nie
tiefa_87: gle sek kali nad
tiefa_87: adeh
tiefa_87: camnie la nad
nad_ia1589: MUNGKIN JUGK
tiefa_87: nad tkr je hadiah ke
nad_ia1589: N NADIA AKN SEBARKAN KAT BLOG
nad_ia1589: BIA JA
nad_ia1589: tapi dia dah sipakn tau ifa
nad_ia1589: siap dah tunjk kat nadia lagi
nad_ia1589: niii
nad_ia1589: tapi dah perangai dasar tu
nad_ia1589: orang dah nk bayaq nk tunjuk ego konon
tiefa_87: abes tue yg xnk bg nie pahal
nad_ia1589: mang la dia xmati makn duit nadia tu
nad_ia1589: tapi dia sunggh kurang ajar ok
nad_ia1589: mang nadia dah hilng sabar tersngt2
nad_ia1589: bila knyattann sperti diatas dikelurkan
nad_ia1589: disebbkan bukan salh nadia..tapi nadia dah padam lak msg2 dia
nad_ia1589: tersgt rugi
nad_ia1589: nadia dah padam msg2 dia
nad_ia1589: aiyakkk
nad_ia1589: kalo tak lagi kuat bukti
tiefa_87: laa...naep dh padam
tiefa_87: btol2
nad_ia1589: dah lama la ifa
nad_ia1589: nadia kan xlayan dia
nad_ia1589: dari mula nadia tmph dia dah mula mngtal
nad_ia1589: so nk layan lagi owang macm tu
nad_ia1589: sblom raya lagi
nad_ia1589: dia mngtal
nad_ia1589: sblm tu nk gamba seksi nadia
nad_ia1589: bila nadia xkasi nak gmab raya lak
nad_ia1589: elooo my chnta pon xover mintak pic macam tu
nad_ia1589: yg ko nk pic aku macam tu
nad_ia1589: sapa ko
tiefa_87: ei
tiefa_87: gle2
nad_ia1589: tolong ckit wahai manusia gatal
nad_ia1589: hahahha....tadi bila nadia on ym
nad_ia1589: tb2 nmpak msg dia cam @#$%$%^%$
nad_ia1589: tu memang pans ok
tiefa_87: sabar2
nad_ia1589: walpon kat cini hujan
tiefa_87: haha
nad_ia1589: hahahha

p/s nadia xtahu macam mana korang dgn dia... bila korang order kat dia..bukn niat nk malukan sapa-spa tapi bila diri kita dihina nadia xkan diam....
kalau dgn korang dia ok mungkin korang sunggh bertuah
sebab takdir xtentukan korang kena macam nadia
tapi dgn nadia dia macam tu so nadia tersngat skit hati bila
knytaan dia macam di atas


kepada ko aku xkeja ke aku xdew duit ke aku bukan suruh ko bagi aku free aku nk baya
tapi ko persetankan aku..so harap maaf bila hati aku dah skit knytaan ini jadi luhan...

20 comments:

dark r0se said...

uiks~ takutnyer~:P sabar ye nadia~

tiefazatie said...

nad!!fames ai..hihi..lala..erm..org cmtue mmg xptut layan nie..gle2..

alinac lover said...

bli kt spa? meh nk tgk sket~

Mama Zharfan said...

sabar yer..cool :)

nadia..just nak tanya..ari tu nadia kata nak pos hadiah kat pemenang2 saguhati kan...dpt bantal kecik yg cute kan..me belum dpt..ke me salah paham ke apa

N@di@ said...

heheheh nadia dah agak cool tapi geram tetap hahahahah kena g cari kat cini lak barang tu aiyakkk mang sengal tol

to all tq yer sbb sudi baca kemngamukkn nadia ni hahhah

hiro said...

keh2,

Miza Yusof said...

sabar nadia. sabar


morning and have a nice day :)

Shino said...

waahhh...org cm2, xleh wt rundg...kompem...x lyk bkk kdai on9...nadia da kire baik da 2, mntk no acc nk byr...apehal ssh sgt die nk bg..haish...ape name blog die?kn ban ni...x leh support org cm2...

NARDtheNERD said...

hohoho.
add ym naddy.
ada cerita pasal dia ni jugak.
haha.

naddy_cayunk@yahoo.com

SyafiQ Bleszynski said...

fuyooo..panjangnye entry..roda scroller penat berpusing2..hehe..
anyway, bile marah kegarangan jelas terpancar..haha

meh baca entry syafiq yg baru,kasi komen skali!,
http://tamaoserizawa.blogspot.com/2010/10/indonesia-bergelut-dua-bencana.html

mama rifQy said...

amboiiiii..sabar ye nadiaaaaaa

SiBulan said...

nadia..sabar k..
takut bulan bace n3 nie..
sabar ye dear~

CiK QiQi said...

sabar ye nad...qiqi mmg org spesis gatai cmni pttnye xdlyn awl2..bkn pe..bhye...mcm2 deme leh wt kt kite.

She's retarded said...

chill la kak nadia nanti tak comel

Jelly Beku said...

chill yer...jan marah2..btw panjangnyer

N@di@ said...

hahahah kepda semua tima kasih yaaa memang nadia sabar lagi ni kao xsabaq dah g baka umah dia ^__^
tapi kwang semua jgn isau k nadia buknlah pemarah yg amarah heheh ni cool ja cuma geram lagi kat @@$#%@%@$$ ni

nadd tq to share jugk perangai gatal dia ni upanya kamu pon dia nk mngatal

syafiq yaa memang pnjng tu mkna memang kemarahan kemuncak hahah tpi cute still maintain :D aiyakkk

mamarifqy akak tq sudi baca luahan sakit hati nadia n nadia dah cool akak jagn isau k :)

si bulan heheheh so bulan hati2 la nk beli on9 ni ada yg nk nega ada yg nk ambik kesmpatan nk mngatal ja :)

cik qiqi bukan nadia sja nk layan qiqi tapi nadia tmpah barang kat dia kena la inform n contct2 kan tapi xtahu lak dia ni pngatal n #@%#$^&&$#@
:D

she retarded dear akak kamu ni cool dah hahhaha comel tetp maintain :P

jelly ya mang pnjng sbb hati tgh pnas masa tu hehehehe

btw tq to all sudi jnguk n bca n3 ni cayunk kamu semua lah

N@di@ said...

to miza tq dear :)

nur husna said...

ish ish, seram. ihhi. kaka nadia beli ape dri dye?

$h@h_Izn@n said...

hehe bgus3 atleast kmu post org len leh taw the reaL person is he...ngee

kawan-kawan said...

tak yah nak kutuk ya... nanti kena sama baru tahu. banyak duit ke nak bayar saman?

Tolong Klik Saya :)