Pages

31 October 2010

AWARD FOLLOWER KE500



1stly nadia nak mintak maaf sebab dah lama
nadia hutang kat tok esah ni ^__^
ni baru idea masa n mood untuk buat award untuk
"TOK ESAH"
xsangka upanya dah lebih 500 follower nadia
terima kasih kat semua yag sudi follow blog nadia tersangat sangat
BERTERIMA KASIH




p/s>> sowi tok esah nadia nye award tetap ada pink walaupun untuk kamu sebagai lelaki hohohoohoho ^__^ sudi la terima yer

2 comments:

Amirrah Zawani said...

siap2 la award utk folower ke 600 pulak.. sikit lagi je tu :D

N@di@ said...

huhuhuh tula :D kita tgk sapa lk yg bertuah tu :D

Tolong Klik Saya :)