Pages

04 October 2010

JAWAPAN BAGI PERSOALAN NUFFNANG SEMALAM




ok semalam nadia tany kan apa perbezaan nuffnang siang dan malam ok meh cini nak kasi jawapan


SIANG HARI


MALAM HARI



tu japon sebenarnya nadia bawu perasan semalam masa tgh
cek trafic... tgk kat bawah skali web nuffnnag ni kalau nak tahu apa
nadia maksdkan harap paham lah yer
dan jagn marah2 ^__^

7 comments:

mama zharfan said...

ooo ye ke :)

Kuman Chaos said...

yup.. memang menarik kan.. ada tak template yang bleh buat camgitu ek?
& yang nuffnang punya tu ikut Malaysa time or kalau org kat USA itu USA time?ada sesapa buat template camtu?
kuman "tak bahagia.." Entry

Honeyvsbee said...

Ceh. .bwekkk. .

N@di@ said...

hahahahha jgn marah nadia marah nuffng sbb bawu bg nadia pasan bnda ni hahahah ^__^Y

T@sh Sch@ said...

eh itu siang ke senja??huhuhu

aJa said...

la..cm 2 ye..

Sya Isya said...

ooo..gitu ek. selama ni tak perasan pun

Tolong Klik Saya :)