Pages

05 October 2010

"KONTEST CANDID CAMERA"

sila letakkan gambar candid anda punya.. namo cilok mana-mana yer..

buat entry ringkas tentang gambar tersebut (ringkas je tau)

anda mestilah follower blog ni ( kalau belum tu.. sila2 ler )

tag pada 2 orang kawan anda ( yg ditag tu mesti tahu mereka telah di tag )

letakkan banner contest ni di entry anda tu

dan jangan lupa letakkan link blog ini di entry tersebut

then satu lagi paling bagus letakkan juga banner contest ini di sidebar blog anda yer

jgn lupa tinggalkan link anda di ruangan komen di bawah ye

TARIKH TUTUP :

25HB Oktober 2010

" JOM RAMAI-RAMAI JOINT KONTEST NI!! "

syarat di atas nadia dah penuhkan

so ni gambo dia

ni anak my cousin tengok dia tdow awwwww

sampai nak jatuh katil

ni baby girl nama dia dania...

dania dania......^__^



mau tag

ryna tri asmara
nur solehah

2 comments:

ard said...

comel ^^

noie said...

kekkeke... takutnyer kalau dia terjatuh tu... waa..... tq sebba joint k.... sempat pulak snap gambar yer

Tolong Klik Saya :)