Pages

Ads 468x60px

10 October 2010

KAMU-KAMU MAIN KEW GAME NI?????

haaaaaaaaaaaaaaaa nadia nak tnya kamu-kamu
main kew tak game kat mukabuku ehhh xpenah dengar kew
facebook la hahahahahah
tadi untuk mengingati game yang selama
ini menenam nadia nadia nak semadikan
dia in my blog la.....^__^
sebab sekarang nadia dah xmain game tu
kenapa ek???? nadia sendiri pun xtahu
mungkin dah bosan kot hohohhoh
tapi dulu mang mak nadia pun selalu dok perli nadia
arini xmasak burger...xtanam sayuq ka???
hahahahahah nampak sangat lakan
masa nadia dulu mang menghabiskan masa nadia
main game2 di mukabuku ^__^
sampai mak nadia report kat my chenta adoiiii
n bila kol ja dia akan tny nadia dok wat apa petik laptop ka
untuk pahaman semua my chenta kalau nadia main lappy dia akan
cakap petik laptop yaaah ^__^
n dia akan akan kata kat nadia
"hmmmm dia dok masak burger dia la"
hahahahaha kalakar pulak bila ingat my chenta dok perli2 nadia bagai
nadia nak cakap macam manakan dah betol ^__^
sampai la nadia ada la prntscreen my game
nk tengok mehhh siniii




kalau kamu-kamu perasan pakain
pet nadia tuka-tuka
sebab dulu masa aktif main tiap hari nadia tuka pakain dia
bila petang kasi dia mandia n bagi pakai baju tidow hahahahah
lawak lak bila teringat ni balik tapi tu dulu la ^__^



ni fishisle kot nama dia dah lupa lah ^__^


ni lah farm nadia tengok tanah
tengok dah semua kering kontang ^__^

ni cafe nadia dahlama dah yang ni
sekarang dah lain nk tgk kena add nadia neighbour la
hahahahhah ermm wat pasal ni teringin lak nak main
tapi try bukak sungguh lambat load dia
sebab tu ramai membe nadia xnak main
mainlah nadia sowang2 ^__^Y

tuja nak cita pasal game mukabuku
kalau kowang main add nadia neighbour kamu-kamu k

game ni kamu-kamu pernah main tak


bnyak lagi game nadia main tapi malas nak upload
nak masuk nak load pon adoiiii berjangut tggu ^__^

1 Comment:

Cute MuM said...

memang minat main game...
tapi sejak ada Dania, lagi byk abiskan masa main ngan Dania..

Farmville pon dah kering kontang.. huhu..

Tolong Klik Saya :)