Pages

12 October 2010

BEN ASHAARI BLOG

[image[2].png]

waaahhhh tengok2 abg nadia kat atas ni sebenarnya
saja xnak kecoh sebb nnti tempias popular
hahahahaa sumpah tipu ok....^__^
sapa xkenal dengan abg ni sila jagn bunuh diri ^__^
sebab kowang boleh klik kat banner tu untuk kenal siapakah dia
...BEN ASHARI...

nadia ada satu nak cita pasal ni
dulu kan nadia ingat semua owang dok menyebut
ben ben ben
ingatkan kawan baik nadia punya blog
sebab dia pun nama ben jugak tapi cuma beza
dia girl n abg ben ni lelaki hohohoho
macam pelik ja kan macam mana owang boleh dok sebut2
nama kawan nadia tu sedangkan dia bukan famous pun hahhahha
ben(kawan nadia) jagn marah hehehe upanya silap daa blog abg ben ashaari upanya
so nadia pun skodeng la blog abg ben ni
memang famous pun follwer dia dah 3k ++ awwww
bila follwer nadia nk bnyak macm tulakan heheheh^__^
so abg ben nadia pun nak jugak blog nadia yang kerdil
lagi cumil ni dok dekat blog list abg ^__^Y
maka terjadilah n3 khas ni
ok tu ja nak beleter tok n3 ni
jagn lupa terjah blog abg ben ashaari k
memang best n nadia selalu pegi
kalau kamu-kamu xcaya g sendirilah susah tol xnak caya ^__^

8 comments:

Honeyvsbee said...

Hehehe. .nadia yg shomel. .lame tk borak. .

Honeyvsbee said...

Hehehe. .nadia yg shomel. .lame tk borak. .

Honeyvsbee said...

Tak smpt la nadia. .setiap 10 minit ada jer entry bwu. .tak tawu dah nk nengok mana 1 neh. .hehe alasan ni leh trima tak?

cik bihah said...

besh salu usya ben nye blog tue..
Nadia pon blog kamu cumell ;)

Farihah Ahmad said...

oh abg ben sudah trlalu glamer....

paan said...

saya pun lawat blog nadia jugak.. buatlah entri khas utk saya.. hehe..walaupun saya xfofular..huhu

Entri terbaru ->Uninstall Software Dengan Bijak

Tomato Gurl's Life said...

good luck!!

cHaN said...

comel plak abg ben ne :D

Tolong Klik Saya :)