Pages

02 October 2010

KEPUTUSAN NADIA PUNYE CONTEST ^__^



TEMPAT PERTAMA
Http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/09/nadia-punye-contest.html

TEMPAT KEDUA
Http://akuyangsukamembebel.blogspot.com/2010/09/nadia-punye-contest.html

TEMPAT KEDUA
Http://benmime.blogspot.com/2010/09/aku-join-nadia-punye-contest.html

TEMPAT KETIGA
Http://islandgurlz88.blogspot.com/2010/09/nadia-nak-bagi-hadiah-kalau-nak-mai.html


SAGUHATI
Http://shafawihamzah.blogspot.com/2010/09/nadia-punya-contest.html Http://cicakgirls.blogspot.com/2010/09/nadia-punya-contest.html http://tiefazatie.blogspot.com/2010/09/nadia-punya-contest.html Http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/09/nadia-punye-contest.html Http://suzie284.blogspot.com/2010/09/nadia-punye-contest.html Http://hayworlds.blogspot.com/2010/09/nadia-punya-contest.html

SELAGA KETIDAK PUASAN HATIAN
HARAP DIMAAFKAN

ok nadia ada pantun jugak nak kasi

ORANG SELALU CAKAP TRY CUBA TEST
APAKAH ITU MEMANG TRAN
TAMATLAH SUDAH NADIA PUNYE CONTEST
TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG JOIN

tuan contest pon xpandai sangat pantu hahahahaha ^__^Y
ok dasar pemilihan pemenang diambil dari
irama pantun n kreatif post OK!! ^__^


PESANAN
bagi pemenang 1st n 2nd sila bagi gambar anda untuk dimuatkan di mug lepas ni dah menang mesti wat n3 kan hahahahha so letak ja gamba tu kat n3 tu n gatw nadia... nadia akan g ambik pic tu kat n3 kamu-kamu k..tapi kalo xbuat n3 email kan kat nadia di nad_ia1589@yahoo.com diharap secepat mungkin untuk menempah mug
BAGI PEMENANG SAGUHATI
nadia masih mencari hadia sesuai k
opss lupa nak cakap loqlaq btoi la nadia ni saguhati pon kena bagi detail lamat kat email nadia k huhuhuhu sowi ^__^Y

13 comments:

tiefazatie said...

tq dear!even xmng hadiah utama..masih ada saguhati utk ifa ye...tq2..hihi..jap lg ifa wat n3..lala..happy mode..muah2 kt pp nadia..=)

haszuraidah ishak said...

yeayyy..akak terpilih!! 1st prize pulak tu..thanks yer nadia..sudah semestinya akak buwat entri..tunggu!! tahniah juga buat pemenang2 yang lain..

Miza Yusof said...

alhamdulillah. miza menang saguhati. thanks nadia :)

tahniah pada semua pemenang :)

Zila a.k.a Ka-Ching said...

mekasih tuan rumah huhuhu dah mail...

azlini said...

thanks nadia..tak sangka dapat tempat ketiga.. tahniah jugak kat sume.. nanti lau ade contest lagi,nak join la.. hehe... thanks again yer nadia.hee~

ben said...

adakah ak menang?!yes! ak menang..haha btw nadia tengs yeah!nt akn ak post entry or emel dlm ms tdkt..:)

tiefazatie said...

darl..nie tq n3 4 u tau..hihi..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/10/bila-pantun-utk-nadia-dapat-saguhati.html

tq!

Tomato Gurl's Life said...

tahniah pada pemenang..tak join sbb tak reti pantun..hehe

mama zharfan said...

tq sbb still sudi bagi hadiah sagu hati :) me dh email my details :)

Shafawi Hamzah said...

hehe tahniah pada semua...dapat saguhati pn xpe janji ada semangat ingin mencuba :D

haszuraidah ishak said...

ni my TQ entry khas buat nadia..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/1st-prize-untuk-nadia-punye-contest.html

thanks yer..

Bayu Kenangan said...

tahniah sume....

yatie chomeyl said...

yeay...saguhati pon ok je hehehe

nanti i hntr emel ye ;)

Tolong Klik Saya :)