Pages

Ads 468x60px

21 October 2010

HARINI PERGI STADIUM MEH TENGOK APA ADA


tadi nadia bawak mak dan my cousin g jalan2
kat stadium darul aman sempena
HARI PENTERNAK DAN NELAYAN
kat sana ada macam biasa la gerai2
usahawan peladang pertanian n yang heran nelayan tu xtau kat mana nelayannya tu
hahahaha sebab xda pon maybe pameran ja kot n nadia xpegi kat belah tu
kat cini ada la apa nadia dan snap meh la nengok2 yer


cumil kan awww bes dpat pegang kalau ikutkan hati nak ja nadia
beli n bela tapi bila dipiki balik nanti dia akan beranak awwww
terus xjadi sebab nadia geli ok dengan baby arnab n kucing n tikus waaaaaaaaa
boleh dengar satu kampung nadia jerit hahahahah

ni lagi seko owahhh sungguh jinak n manja eeeeeeee geram
opss xboleh kiss sbb nanti my chenta jeles hahhahh ^__^Y

ni my cousin n adik dia


ni buah nipah tau kew ^__^

model madu tualang hahahah sedap kew ??? ^__^

serius besaq gilew nanas ni kalau tengok depan mata
tau la kamu-kamu nak terbeliak mata nama dia nanis gajah kot
kalau xsalah la lupa lak ^__^

ni kat gerai beras padi biasa la nama pun kedah kan ^__^

cili awwww merah nya mak ngah

model apa2 jalah hahaha


ni my cousin snap awww hilang huruf "k "
geram kat dia hahahah

ni kalau tgk kat depan2 gilew besa besa gajah cuma rendah
ckit nadia asa kalau langgar dia ni kita yang innallillah la ^__^

so dah lepas busuk bagai arnab kambing n lembu n ayam juga
menelan la plak

muka yang poyo menunggu makanan ^__^

nilah my mom love u ketat-ketat lah ^__^


nak tengok banyak lagi

tuja nak cita awww letih xpon hahahha

19 Comment:

tiefazatie said...

nad!!!!ptt la!!!wakakka..neway ayu sungguh pakai bj kurung!hihi..kalu ifa..adeh..tdak tue ah..hihi

Solihin Zubir said...

lorhh.. ada ekspo ka kt stadium.. xtaw plak.. huhu...

fiq said...

ingat nak p tadi..cancel sebab dh tengahari..kalu dh mesti terjumpa kan..he

LuLu said...

comel rabbit tu ^^

Jelly Beku said...

comelnyer rabbit tu...i follow u and hope u dont mind

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...

wahhh!! bestnya!!
mesti best kan hang out wit family.
:)

CiK QiQi said...

heheheh...da rupe model 2kmeventni la plak.keh33333333

.:: dieylah :: said...

hohoho...lama x mkn buah npah tu..kecik2 je jumpe...dh besar...xde dh...papepun mst best duk tgk bintg tu... ^_^

i am S!L4H.. said...

chomel2 gamba..hehe

Shino said...

waaa....comlenye............arnab 2...

eLLy said...

Bebit kat umah tu dah berbulan bulan bela tak beranak pun .. maybe 2 2 jantan or 2 2 betina kot ;p

Myra Jay said...

Mmg ssuai jadi model..
Memperkenalkan brg2..heee

fatin hanani said...

hehe wahh baynk gila gambr :D
haa...fatin pun png pgg arnah auw..tp kan..geli kowt sebb balkang dia ada timbul2 hehehe :P

Miecyber said...

Eeeiii..comelnya rabit dan orang yang pegang rabit tu...

+akufobia+ said...

ada rupa penternak.

nur husna said...

amboi kaka. berposing sakan. heheh

Anna Boleyn said...

oo..org kedah yaa...

uhuk buah nipah tu buah apa ekk nadia. 1st time tebok nie. rabbit comel! dulu ayah anna bela banyak sangat rabbit. hehe


btw thanx ek sebab sudi bg cadangan kat entry domain tu. :)

p/s : 2 hari ni anna boleyn happy sangat sebab :

2266 pageviews with 1145 unique visitors for Hana Love Nest! :)

sall said...

jom join GA dari http://sallcontest.blogspot.com/2010/10/teka-teki-dik-rizki.html

afraliza said...

sonoknye tgk pameran mcm ni..suke nature..tng jeee...

Tolong Klik Saya :)